O singura zodie va aduna foarte multi bani astazi

Share

Leii vor acționa fără frică, Balanțele vor trăi momente speciale, iar Vărsătorii încearcă să facă schimbări încât să încânte ochiul la o simplă privire.

Berbec
Berbecii sunt liberi și au timp să mediteze asupra tuturor evenimentelor ce s-au petrecut în viața lor. Nu vor să schimbe prea multe, dar dacă li se ivește o oportunitate, au ajuns la concluzia că sunt pregătiți să o accepte. Nu iau nici un fel de atitudine asupra viitorului atâta timp cât sunt mulțumiți de prezent. Nu vor să se complice cu nimic până nu simt ei că este cazul.

Taur
Taurii se vor plictisi toată ziua, iar acest lucru nu îi va deranja. Vor sta toată ziua pe telefon și se vor uita la cine ce a mai făcut și ce poze a postat. Vor descoperi că s-au petrecut multe de când nu au mai ieșit la socializare. S-au îndepărtat destul de mult de prieteni și au pierdut noțiunea timpului și odată cu ea și multe vești despre cunoscuți. Azi au ocazia să se mai documenteze, măcar atât cât le permite social media.

Gemeni
Astăzi Gemenii vor face o escapadă cu partenerul de viață și vor transforma o zi obișnuită în una de care să își amintească și peste ani și ani. Nu ies prea des, așa că, această zi va fi trăită la maxim și îi va face pe cei doi să își reamintească cât de mult înseamnă unul pentru celălalt. O singură zi, deși va trece ca gândul, li se va părea că timpul a stat în loc.

Rac
Racii se vor deconecta de la civilizație în a doua parte a zilei și vor trage o fugă la aer liber, prin pădure. Nimeni nu le va perturba liniștea, căci își vor deconecta inclusiv telefoanele de la semnal. Își vor folosi timpul liber să se relaxeze și să se plimbe puțin prin aer curat. Nu le va putea strica planul nici măcar vremea rea. Sunt hotărâți să aibă o zi fără supărări de niciun fel.

Leu
Astăzi Leii vor ieși din zona lor de confort și vor încerca să facă lucruri pe care le tot amână de o bună perioadă de timp. Totul va decurge perfect, căci le va ridica moralul și îi va motiva să fie mai îndrăzneți pe viitor. Își vor da seama că nu costă nimic să încerce, și că nu se poate întâmpla nimic rău, decât să le reușească încercarea, sau să rămână cum a fost înainte. Plus că, și fără să le iasă, tot vor evolua datorită experienței acumulate, care poate le va fi de folos pentru ceva mult mai important.

Fecioară
Fecioarele simt că au nevoie de puțină liniște, așa că, ziua de astăzi și-o vor dedica să viziteze lăcașuri de cult sau chiar un muzeu. Le va prinde foarte bine ieșirea aceasta, și asta se va resimți inclusiv în zilele următoare.

Balanță
Astăzi ar putea să fie o zi marcantă pentru Balanțe. Femeile vor fi surprinse cu o cerere în căsătorie, iar bărbații cu primirea unui mare „DA” de la femeile cu care doresc să își petreacă restul vieții. În sfârșit vor trece la etapa următoare și vor putea să își trăiască viața așa cum vor, departe de gurile rele. Întrebarea este binevenită și mult așteptată de ambele părți, iar asta nu face decât ca momentul să fie unul deosebit de frumos. Emoțiile vor curge inclusiv din partea celor care vor fi de față în momentul cererii în căsătorie.

Scorpion
Tot ce vor auzi astăzi Scorpionii este sfârâitul micilor pe grătar și sunetul scos de sticlele de bere atunci când le deschizi. Această invitație la masă va veni din partea unui prieten drag care tocmai ce s-a întors acasă. Revederea va fi una plină de emoții, urmată de povestiri ce nu își vor mai găsi sfârșitul. Vor avea cu toții o zi fără griji.

Săgetător
Muzica la maxim și rezervorul plin este planul Săgetătorilor pentru această seară. O noapte relaxantă este tot ce au nevoie în acest moment. Mereu îș găsesc refugiul la volan, cu muzica la maxim, așa că, o fac și de data aceasta. Trăiesc cu dorința ca după această plimbare să poată să pună capul pe pernă fără să se mai gândească la dezamăgirile trăite, și să poată să le uite măcar pentru un timp, măcar până la următoarea ieșire de acest gen.

Capricorn
Capricornii s-au închis în ei cu mult prea multe necazuri, așa că, astăzi își vor chema un prieten apropiat căruia să i se descarce. Asta îi va ușura și îi va ajuta să aibă nopți când pun capul pe pernă liniștiți. Nu și-au mai împlinit somnul de o bună perioadă de timp, iar oboseala a început să își spună cuvântul. Au cu adevărat nevoie să se elibereze de poverile pe care le țin în ei de foarte mult timp, și de care nu este suficient să uite doar în timpul zilei.

Vărsător
Vărsătorii au strâns banii la saltea și vor să își schimbe vestimentația, așa că, astăzi vor petrece o zi întreagă la cumpărături. Nu vor achiziționa prea multe, dar va dura din cauza că sunt foarte indeciși când vine vorba de haine. Din fericire pentru ei, acest lucru este noroc pur, căci sunt foarte risipitori, și dacă s-ar decide repede asupra unui obiect vestimentar, ar cheltui până la ultimul bănuț inclusiv din banii cu care ar trebui să se întrețină.

Pești
Peștii vor o schimbare în viața lor, dar nu știu de unde să înceapă. Azi vor ieși în oraș cu prietenii și se vor sfătui de ce lucruri noi să facă împreună. Cu toții vor să acumuleze experiențe noi, iar asta îi face să aibă idei destul de îndrăznețe. Rămâne doar ca cineva din grup să ia atitudine și să se țină de toți pentru a realiza ce au propus. Peștii au nevoie să fie puțin împinși de la spate, dar nu se vor da înlături de la nimic, mai ales dacă nebunia va fi făcută în gașcă…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente