Home Horoscopcompatibilitate zodii Obiecte care aduc noroc fiecărei zodii

Obiecte care aduc noroc fiecărei zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,3K views

O brățară primită de la o persoană dragă o putem asocia cu un obiect purtător de noroc. Faptul că ni se întâmplă lucruri bune atunci când o purtăm poate fi o coincidență sau nu. Starea psihică de confort se amplifică atunci când ne punem încrederea într-un obiect magic. Este ca atunci când ai un tovarăș de drum și știi că, dacă se întâmplă să vă rătăciți, e mai simplu să găsiți amândoi o soluție.

Obiecte care aduc noroc pentru fiecare zodie

De obicei, simbolurile perfecționiste, precum cercul sau trifoiul cu patru foi, sunt considerate norocoase. În funcție de personalitate, avem fiecare un obiect pe care îl privim cu încredere. Îi transferăm din personalitatea noastră și mai apoi ajunge să ne dea o stare de confort.

Berbec

În portofelul Berbecilor se află poza unei persoane dragi pe care o laudă mereu. Înainte de un eveniment important, Berbecii privesc poza și brusc își schimbă dispoziția într-o atitudine pozitivă. Pentru ei, pozele înseamnă mai mult decât niște banale hârtii.

Taur

Taurii sunt salvați mai tot timpul de un creion. Îl poartă mereu la ei pentru situațiile neprevăzute. Își notează adrese, numere de telefon care le vor fi utile pe viitor, iar atunci când se plictisesc, folosesc creionul în scop recreativ.

Gemeni

Firea comunicativă a Gemenilor cere să fie salvată în situațiile de criză de un simplu carnețel. De obicei, îl personalizează și își notează impresii, sentimente. În acest fel se descarcă și este ca și cum ar vorbi cu ei înșiși. Le place să răsfoiască prin amintirile carnețelului și să vadă cum au evoluat ca și persoană.

Rac

Oriunde ai merge cu un nativ Rac, fii sigur că are la el un aparat de fotografiat. Adoră să surprindă momentele și consideră acest obiect norocos pentru că îl întoarce în trecut ori de câte ori îi este dor de o persoană sau o situație.

Leu

Leii au tot timpul în mașină o șurubelniță. Nu se știe când se strică ceva sau cineva are nevoie de ajutor. Este un obiect norocos pentru ei, deoarece este multifuncțională și îi scapă de neprevăzut.

Fecioară

De obicei, Fecioarele au obiecte purtătoare de noroc în dimensiuni mici și le țin ascunse. Un lănțișor sau un inel nu numai că are încărcătură emoțională, dar le dă o stare de calm. Când vor să găsească o soluție pentru o problemă, cel mai adesea își rotesc inelul pe deget.

Balanță

Balanțele adoră obiectele relaxante care le amplifică starea creativă și au tot timpul în casă uleiuri aromate. Fie că sunt în mașină sau la birou, le folosesc fără reținere și sunt salvate de posibile nevroze.

Scorpion

Scorpionii au dezvoltat o legătură specială cu penele. Se joacă și le așază prin casă. Le consideră aducătoare de liniște și noroc prin felul cum se lasă purtate de orice adiere. De la mișcarea lor au învățat că uneori e bine să lași lucrurile să meargă de la sine.

Săgetător

Eșarfele sunt obiecte norocoase pentru Săgetători. Nu sunt doar un simplu obiect vestimentar, ci au încărcătură simbolică. Săgetătorii adoră să poarte eșarfa persoanei iubite, mai ales în lipsa lor, pentru că îi conectează într-un mod special, ca un fel de telepatie.

Capricorn

Capricornii au CD-uri peste tot. Sunt dependenți de muzică și oriunde s-ar afla sparg plictiseala cu un CD pregătit special pentru eveniment. Capricornii folosesc CD-urile și ca obiecte de decor pentru că emană energie.

Vărsător

O brichetă îi salvează pe Vărsători din orice situație. La ei zilele sunt neprevăzute și nu se știe unde îi poartă soarta. De aceea, consideră că o brichetă i-ar putea lumina în orice situație…

Pești

Peștii colecționează pietre, le șterg și vorbesc cu ele. Consideră că există un transfer de energie între pietre si oameni. Poartă pietrele drept bijuterii aducătoare de noroc.

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed