Homecompatibilitate zodii Obsesiile zodiilor: Taurii sunt obsedați de siguranță

Obsesiile zodiilor: Taurii sunt obsedați de siguranță

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/02/Obsesiile-zodiilor.jpeg

Există oameni care trebuie să trăiască mereu în ordine, alții, care sunt obsedați de dragoste, iar alții, care iubesc riscul. De ce depinde aceasta? Desigur, de personalitatea fiecărui individ, precum și de semnul zodiacal al apartenenței unei persoane.

Astrologia și obsesiile sunt legate? Aparent, da. Să vedem, semn cu semn, iluziile zodiacului:

    Berbec: lupta de control. Acesta este un semn foarte puternic și agresiv, căruia îi place să păstreze totul sub control. El va fi întotdeauna cel care comandă și nu va accepta să împartă puterea cu altcineva. De aceea, „controlul”, pentru Berbec, este o adevărată obsesie.

   Taur: semn zodiacal obsedat de siguranță. Din teama de a rămâne singur și cu umerii goi, Taurul reacționează la situații cu încăpățânare, dar și cu raționalitate. Acest semn are nevoie de o viață confortabilă și liniștitoare, atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere sentimental, tocmai din acest motiv el va fugi departe de orice fel de aventură extremă.

  Gemeni: hiperactivitate. Sunt comunicativi, independenți și nu ar sta pe loc pentru o clipă. Ei se plictisesc cu ușurință și vor mereu să facă lucruri noi. Tocmai din acest motiv, Gemenii sunt foarte distrași. Au prea multă frică de plictiseală. Ei, cei maniaci, au nevoie să facă, să iasă, să experimenteze lucruri noi. Foarte comunicativi, Gemenii nu ar sta pe loc pentru un moment. Obsesia lor este legată de rutină.

   Rac: obsesie cu dragoste. Dulce și romantic, Racul este cel mai iubitor semn al zodiacului. Inima lui este mare și are nevoie să-și arate dragostea pentru toată lumea. Frica de a nu fi iubit și abandonurile sunt cu adevărat foarte greu de înfruntat.

    Leu: agresivitate. El poate fi puternic, curajos și uneori chiar agresiv, atât de mult încât de multe ori îi va fi frică să nu-și poată stăpâni impulsurile. Obsesia lui este de a excela în tot ceea ce face.

   Fecioară: mania ordinii. Critic și rațional. Organizarea, ordinea sunt obsesiile vieții acestui semn zodiacal; „în primul rând datoria și apoi plăcerea” este mottoul său.

   Balanță: narcisism. Este un semn obsedat de propria lui imagine, pentru el nu este nimic mai rău decât să facă o impresie rea. Nativul acestei zodii vrea întotdeauna să fie frumos. Aspiră la perfecțiune, așa că are grijă exagerată de aspectul fizic.

   Scorpion: obsesia de risc. Scorpionul este un semn nesăbuit, adoră misterul, fiorul, adrenalina. Suferă un adevărat farmec întunecat pentru toate acele experiențe extreme care în același timp îl fac să se simtă extrem de viu.

   Săgetător: sociabilitate. Îi place să fie în compania prietenilor și să iasă în fiecare noapte. Cea mai mare frică a lui este singurătatea și de aceea se înconjoară întotdeauna de multe cunoștințe, adesea fără să-și adâncească prea mult relațiile.

   Capricorn: liniște. Nu-i plac excesele, confuziile sau ieșirile lumești. Tocmai din acest motiv, vor avea atitudini hipocondriace. Va refuza toate invitațiile și va rămâne acasă să se relaxeze pe canapea.

   Vărsător: independență. El vrea întotdeauna să-și păstreze libertatea, chiar și în cele mai profunde și mai durabile relații. Îi este frică să-și arate slăbiciunile și tocmai din acest motiv el va prefera să pară detașat…

   Pești: colecții. Peștii sunt semnul cel mai emoțional al zodiacului. Le place să viseze, iar atașarea de obiecte care au o valoare sentimentală profundă îi determină să le colecționeze într-un mod aproape obsesiv.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed