HomeHoroscopcompatibilitate zodii Organul sensibil pentru fiecare zodie

Organul sensibil pentru fiecare zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 5,7K views 3 minute timp de citit

În cazul în care vrei să ai grijă de tine şi de sănătatea ta, este nevoie să acorzi o atenţie deosebită corpului tău. Îţi punem la dispoziţie un articol în care vei găsi organul căruia trebuie să îi acorzi cea mai mare atenţie în funcţie de zodia ta.

 • BERBEC

Pentru Berbeci, zona capului si tot ceea ce include ea drept organe componente reprezintă aspectul la care trebuie să ai cea mai mare grijă. În cazul in care te confrunţi cu dureri de cap, migrene, ameţeli sau nevralgii, este nevoie să faci o vizită medicului.

 • TAUR

Gâtul este partea cea mai vulnerabilă a Taurilor. Problemele lor de sănătate includ: durere în gât, răgușeală, pierderea vocii sau amigdale inflamate. Nu se recomandă să laşi aceste simptome să treacă de la sine, motiv pentru care cea mai bună soluţie este un consult specializat.

 • GEMENI

Nativii zodiei Gemeni trebuie să acorde atenţie, în principal, mâinilor. Acest lucru nu înseamnă doar evitarea accidentărilor sau a muncilor fizice solicitante, ci şi o grijă sporită asupra igienei. Nu uita de hidratarea care îţi va asigura nişte mâini ca de prințesă!

 • RAC

Sânii şi cutia toracică sunt deosebit de sensibile la această zodie, iar drept urmare, va trebui să nu ignori orice semnal de alarmă pe care ţi-l transmite corpul tău. Efectuarea unor analize periodice este un sfat de care trebuie să ţii cont şi să îl pui în aplicare.

 • LEU

În cadrul acestei zodii, cel mai sensibil organ este reprezentat de inimă. Problemele cardiace nu trebuie ignorate, cu atât mai mult dacă aţi depăşit deja o anumită vârstă. Nu ezitaţi să vă preocupaţi de voi şi de sănătatea dumneavoastră.

 • FECIOARĂ

Fecioarele vor trebui să acorde o atenţie deosebită stomacului. Orice dezechilibru apărut la nivelul acestuia va trebui să te pună pe gânduri. Să ai mare grijă la regimul alimentar pe care îl adopți, pentru că poate cauza sau ameliora anumite probleme stomacale deja existente.

 • BALANŢĂ

Zodia aceasta va trebui să acorde o atenţie sporită rinichilor. Alterarea funcţiei acestora reprezintă un pericol la adresa sănătăţii. Un sfat demn de urmat este să începi o cură de detoxifiere care să te ajute la eliminarea substanţelor toxice acumulate în organism.

 • SCORPION

Scorpionii prezintă o mare sensibilitate a organelor genitale, drept urmare, ar fi binevenită o mai mare stricteţe în felul în care ai grijă de acestea. Tot din categoria îngrijirilor acestei zone face parte şi consultul anual la un medic şi efectuarea unor analize obligatorii.

 • SĂGETĂTOR

Cea mai gravă problemă de sănătate a Săgetătorilor o reprezintă complicaţiile unei posturi incorecte a corpului dată de strangularea nervului sciatic. Pentru a evita agravarea deformării coloanei vertebrale, se recomandă efectuarea unor exerciţii fizice.

 • CAPRICORN

Încheieturile reprezintă adevăratul punct al lui Ahile pentru Capricorni. Evită să te suprasoliciți și apelează cu încredere la terapiile alternative, cum ar fi Bowen sau Yoga. În acest fel, vei reuşi să îţi îmbunătăţeşti starea de sănătate şi chiar să previi apariţia unor probleme ulterioare.

 • VĂRSĂTOR

Circulaţia periferică slabă reprezintă un punct de plecare pentru actualele probleme de sănătate. Ia atitudine şi caută să îmbunătățești acest aspect! Începe să practici anumite sporturi sau să încerci o terapie prin masaj…

 • PEŞTI

Problemele cele mai mari de sănătate ale Peştilor apar în urma unei sensibilităţi a picioarelor. Ai grijă de această zonă, pentru că ea menţine întregul corp! În cazul în care apare disconfort de ordin fizic, poţi să apelezi la sfatul unui specialist.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed