Pentru 6 zodii emotiile sunt cele care pun stapanire pe deciziile lor. Viata de familie este prioritara

Share

  • Berbecii vor fi influențați de anumite persoane în luarea unor decizii
  • Leii vor reuși să-și stăpânească nervii la locul de muncă
  • Capricornii vor lua parte la unele discuții unde vor trebui să își dea și cu părerea

Taurii voiau să își exprime nemulțumirile pe care le aveau în legătură cu anumite persoane, Gemenii doreau să reproșeze anumite lucruri unei persoane care nu i-a ajutat, iar Fecioare au considerat că starea lor de spirit mai puțin plăcută a fost cauzată de către cei din familie.

Berbec
Berbecii vor fi influențați de anumite persoane în luarea unor decizii, însă nativii își vor da seama de ceea ce se întâmplă la timp și vor acționa imediat.

Taur
Taurii voiau să își exprime nemulțumirile pe care le aveau în legătură cu anumite persoane din familie, însă, deoarece persoanele dragi reprezintă o prioritate, nativii vor decide să treacă peste și să renunțe la idee.

Gemeni
Gemenii doreau să reproșeze anumite lucruri unei persoane care nu i-a ajutat atunci când au solicitat acest lucru, însă se vor gândi la consecințele care ar putea lua naștere, motiv pentru care vor bate în retragere.

Rac
Racii nu vor putea să ia deloc o decizie rațională, deoarece se vor baza doar pe sentimente. După ce vor lua decizia respectivă, nativii vor vedea că sunt mulțumiți cu ea și nu le va părea rău de ce au ales.

Leu
Leii vor reuși să-și stăpânească nervii la locul de muncă, atunci când o persoană va spune că nativii nu au făcut ceva așa cum ar fi trebuit. Nativii se vor liniști și mai mult atunci când vor demonstra că persoana respectivă s-a înșelat.

Fecioară
Fecioare au considerat că starea lor de spirit mai puțin plăcută a fost cauzată de către cei din familie, așa că s-au gândit să le spună câteva cuvinte. În cele din urmă, nativii vor înțelege că nu are sens să creeze o astfel de situație tensionată.

Balanță
Balanțele au rămas cu gândul la ceva ce s-a întâmplat în urmă cu multă vreme, lucru ce nu le permite acestora să se concentreze asupra a ceea ce au de făcut. Așadar, nativii vor trebui să se reorienteze rapid.

Scorpion
Scorpionii vor începe să își aleagă cuvintele cu mai mare atenție, deoarece nu vor să îi rănească pe cei din jur, mai ales că este vorba de persoanele dragi din familie.

Săgetător
Săgetătorii vor renunța la ideea de a organiza un consiliu de familie, atunci când își vor da seama că temele abordate este posibil să dea naștere unor discuții tensionate și nu vor să creeze aceste neplăceri în interiorul familiei.

Capricorn
Capricornii vor lua parte la unele discuții unde vor trebui să își dea și cu părerea, așa că vor începe să fie calculați. Nativii nu se vor mai arunca cu capul înainte și vor încerca să dea dovadă de maturitate.

Vărsător
Vărsătorii vor fi avertizați în legătură cu intențiile unei anumite persoane, deoarece aceștia s-au lăsat păcăliți de aparențe. Nativii își vor da și ei seama că ceva nu este chiar în regulă, așa că vor fi în siguranță.

Pești
Peștii vor trebui să dea socoteală în legătură cu anumite afirmații pe care le-au făcut și care au stârnit niște reacții nu tocmai frumoase din partea partenerului de cuplu. Aceștia sunt sfătuiți să își asume vina, deoarece nu mai au cum să scape…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news