Pentru Balanțe, Gemeni și un grup select de 7 zodii, săptămâna aceasta este plină de vești promițătoare

Share

Taurii primesc noi oportunității în dezvoltarea carierei, gemenii află vești bune de la apropiați, iar capricornii încep o nouă poveste de dragoste. Aflați dacă faceți parte din categoria zodiilor cărora succesul le surâde și profitați de fiecare oportunitate care vi se oferă.

BERBEC
Berbecii se află într-o perioadă a vieții lor în care predomină sentimente puternice de melancolie, astfel că le va fi greu să găsească motivație. Aceștia simt responsabilitățile vieții cotidiene ca fiind mai degrabă greutăți, astfel că unele presiuni vor fi simțite mai intens decât de obicei în diferite circumstanțe, cum ar fi interacțiunea cu anumiți colegi de serviciu. În ceea ce privește capitolul dragoste, berbecii trebuie să ofere mai multă înțelegere partenerilor, pentru a putea fi evitate discuțiile contradictorii.

TAUR
Incapacitatea de a empatiza ar putea duce la distanțarea celor din jur, astfel că taurii trebuie să încerce să fie mai toleranți. De asemenea, trebuie să accepte faptul că nimeni nu este perfect, iar evidențierea calităților unei persoane este întotdeauna mai benefică decât cea a defectelor. Referitor la viața profesională, săptămâna aceasta aduce vești bune și noi oportunități de dezvoltare a carierei. Taurii ar trebui totuși să își organizeze bugetul cu mare atenție în perioada aceasta, pentru a evita situații neplăcute, cum ar fi lipsa banilor în contextul evenimentelor neprevăzute.

GEMENI
Gemenii vor atrage energie pozitivă săptămâna aceasta, fapt ce îi favorizează atât în plan economic, cât și sentimental. În plus, este de așteptat ca aceștia să primească vești bune de la apropiați, fapt ce va îmbunătăți semnificativ starea lor emoțională. Totuși, un moment de impas la locul de muncă i-ar putea face să își piardă controlul și să stârnească un conflict între colegi. Aceștia trebuie să învețe sa își controleze emoțiile și să încerce să își păstreze calmul, pentru a evita anumite situații neplăcute. În viața de cuplu, cheia este întotdeauna comunicarea.

RAC
Aflați într-o perioadă în care dacă știu cum să profite de creativitatea lor, racii pot obține beneficii pe mai multe planuri. Tocmai de aceea, trebuie să ofere o deosebită atenție noilor oportunități care li ivesc pe parcursul acestei săptămâni. Au șansa de a progresa în carieră, iar sprijinul celor care le apreciază talentul și experiența profesională va avea un rol important în această transformare. O problema familială îi va apropia și mai mult pe raci de partenerii lor, găsind în aceștia sprijinul și siguranța de care au nevoie.

LEU
Leii devin mai sensibili în această perioadă din cauza influenței lui Uranus. Aceștia se gândesc mai mult decât de obicei la anumite greșeli din trecut, având tendința de a se învinovăți pentru ele. În același timp, traversează o perioadă în care au ocazia de a-și corecta abaterile pentru care regretă, astfel că sentimentul de vinovăție va dispărea. La locul de muncă, trebuie oferită o atenție deosebită anumitor colegi care încearcă să pună bețe în roate. Relația bună cu familia îi va surprinde pe lei, însă aceștia mai au de lucrat la relația de cuplu, pentru ca aceasta să devină mai solidă.

FECIOARĂ
Pentru ca echilibrul emoțional să nu le fie afectat în această perioadă, nativii din zodia fecioară trebuie să ofere o atenție deosebită acțiunilor unei persoane din cercul lor restrâns de prieteni și să nu se lase influențați de către aceasta. Pentru a-și păstra pacea și liniștea dobândite de-a lungul timpului, trebuie să impună limite celor din jur. De asemenea, cheltuielile trebuie planificate cu grijă, pentru a evita posibile dificultăți financiare. Referitor la viața sentimentală, nativii din fecioară trebuie să se lase ghidați de intuiție, pentru a fi conduși spre alegeri corecte.

BALANȚĂ
Balanțele trec printr-o perioadă în care se simt mulțumiți și împliniți din mai multe puncte de vedere, dat fiind faptul că totul se întâmplă în favoarea lor. Totuși, situația economică ar putea suferi modificări zilele acestea, fapt ce necesită adaptarea cât mai rapidă la această situație temporară. La serviciu, se vor adeveri bănuielile referitoare la anumiți colegi. Din cauza influenței negative a lui Marte, este posibil ca relația de cuplu să se îndrepte într-un punct critic. Totuși, partenerii balanțelor vor face compromisuri, după lungi perioade de constrângere.

SCORPION
Ceva ce își doresc cu ardoare de mult timp începe să devină realitate pentru nativii din zodia scorpion. Pluto îi favorizează în această perioadă, astfel că vor avea parte de noroc în situații importante precum examene sau interviuri de angajare. Impulsul planetar le va aduce beneficii atât pe plan sentimental, cât și economic. În ceea ce privește locul de muncă, aceștia nu trebuie să se descurajeze în cazul în care nu totul decurge favorabil lor. Scorpionii vor înțelege ulterior faptul că totul se întâmplă cu un motiv, iar lucrurile negative la un moment dat, vor fi în cele din urmă benefice lor. La nivel sentimental, mai multă înțelegere trebuie oferită partenerilor.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii sunt afectați de o puternică influență lunară care va crea multe îndoieli pe parcursul acestei săptămâni. Aceștia vor avea o permanentă stare de nesiguranță atât în ceea ce privește propria persoană, cât și în ceea ce îi privește pe cei din jur. Totuși, universul astral le stimulează creativitatea, iar săgetătorii pot găsi soluții ingenioase pentru toate problemele pe care le pot întâmpina. Referitor la ceea ce privește viața de cuplu, aceștia se află într-un moment favorabil în care găsesc înțelegere, afecțiune și pasiune în persoana iubită.

CAPRICORN
Este o perioadă favorabilă pentru ca nativii din zodia capricorn să rezolve o problemă mai veche, care îi îngrijorează încă destul de mult. De asemenea, săptămâna aceasta reprezintă un moment oportun pentru a-și căuta un nou loc de muncă, în special în cazul în care nu se simt apreciați din punct de vedere profesional la cel actual. Cu toate că adoră libertatea și distracția, este posibil să înceapă o nouă poveste de dragoste, datorită influenței lui Marte.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii trebuie să trateze problemele la adevărata lor intensitate și să înceteze să se mai lase copleșiți de lucruri nesemnificative. La locul de muncă, datorită influenței Soarelui, aceștia vor fi capabili să depășească anumite perioade dificile, care să ducă eventual la o promovare. În ceea ce privește viața sentimentală, pe aceștia îi așteaptă o săptămâna excelentă, astfel că o persoană la care nu se așteaptă își va mărturisi sentimentele.

PEȘTI
Este foarte important ca peștii să își păstreze stima de sine ridicată în aceste zile, dat fiind faptul că tind să se concentreze doar pe aspectele lor negative. Trebuie, de asemenea, să țină cont de importanța puterii gândului și de faptul că imaginea pe care o au despre ei este exact ceea ce proiectează și celorlalți. Marte îi favorizează în tot ceea ce ține de locul de muncă, afaceri și economie, iar nativii pești trebuie, cu siguranță, să profite de această perioadă. Tot datorită lui Marte, aceștia vor revenii la relații mai bune cu un membru al familiei căruia nu i-au mai vorbit de mult timp, din cauza unei dispute.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news