Pentru Tauri și Lei, plus alte cinci zodii, momentul eliberării de trecut a sosit, deschizând drumul spre un viitor strălucitor

Share

  • Săgetătorii vor lăsa în spate un eșec
  • Vărsătorii vor încheia, odată pentru totdeauna, anumite probleme mai vechi
  • Peștii vor renunța la a mai face sacrificii pentru persoanele care nu merită

Berbec
Berbecii vor trece iar și iar prin aceleași experiențe, deoarece nu vor să învețe lecția pe care le-o transmit astrele. Aceștia vor trebui să cedeze în cele din urmă și să încerce să înțeleagă de ce se tot întâmplă anumite lucruri.

Taur
Taurii vor decide că a venit momentul în care nu mai trebuie să permită eșecurilor să le dicteze viața. Nativii vor învăța să meargă mai departe și să privească fiecare eșec strict ca pe o lecție importantă.

Gemeni
Gemenii vor accepta o invitație la o întâlnire, însă se vor întoarce acasă cu un gust amar, deoarece nu vor fi deloc impresionați. Aceștia chiar vor regreta faptul că nu au ascultat de persoana care i-a avertizat în acest sens.

Rac
Racii vor depune eforturi din ce în ce mai mari pentru a se face remarcați în fața celor din jur, deoarece au nevoie de apreciere și de recunoaștere. Nativii trebuie, însă, să înțeleagă faptul că în ei trebuie să caute toate aceste lucruri și nu la cei din jur.

Leu
Leii vor trebui să accepte consecințele faptelor lor, pentru a putea merge mai departe. Cu cât vor continua mai mult să nege realitatea, cu atât le va fi mai greu să se repună pe picioare și să scape de fantomele trecutului.

Fecioară
Fecioarele nu vor avea suficientă răbdare cât pentru a asista la anumite discuții care, ulterior, se vor dovedi a fi extrem de utile. Tocmai din cauza acestui lucru, nativii vor trebui, mai târziu, să se descurce singuri.

Balanță
Balanțele vor trece cu bine peste o prietenie care a ajuns la final și se vor resemna cu ideea că nu mereu vor putea păstra în preajma lor persoanele dragi, oricât de mult le-ar iubi și s-ar implica.

Scorpion
Scorpionii vor lăsa în spate acțiunile celor din jur, acțiuni ce le-au creat stări neplăcute, și se vor concentra, de aici înainte, doar asupra lucrurilor ce îi pot face fericiți cu adevărat. Nativii merită să își dea o șansă din acest punct de vedere.

Săgetător
Săgetătorii vor lăsa în spate un eșec pe care l-au întâmpinat la locul de muncă și vor continua să se implice în celelalte probleme chiar mult mai mult decât până acum, tocmai pentru a demonstra că a fost o scăpare de moment.

Capricorn
Capricornii vor trece printr-un moment de slăbiciune și se vor lăsa descurajați de anumite comentarii negative pe care le vor auzi la cei din jur. Nativii vor trebui să treacă pe lângă acele persoane cu ochii închiși și să se concentreze doar asupra a ceea ce au de rezolvat.

Vărsător
Vărsătorii vor încheia, odată pentru totdeauna, anumite probleme mai vechi pe care le aveau. Nativii vor decide să pună punct definitiv anumitor chestiuni care le-au marcat viața și din cauza cărora au avut foarte mult de tras.

Pești
Peștii vor renunța, de data aceasta definitiv, la a mai face sacrificii pentru persoanele care nu merită, deoarece s-au săturat să fie nu fie tratați cu aceeași iubire pe care o oferă…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news