Home Horoscopcompatibilitate zodii Previziuni astrale pentru 2020: Săgetătorii nu vor avea un an atât de bun

Previziuni astrale pentru 2020: Săgetătorii nu vor avea un an atât de bun

autor Elena Yvette
903 vizualizari
Previziuni-astrale-pentru-2020

Anul 2020 vine cu numeroase previziuni din partea astrelor, cu schimbări, planuri, controverse şi discuţii în contradictoriu pentru toate cele 12 zodii.

Previziunile astrale spun că Taurii se vor bucura de schimbări în bine, atât fizice, cât şi de comportament, iar Scorpionii vor reuşi să progreseze foarte mult şi să îşi ducă la bun sfârşit toate planurile.

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Anul 2020 vine cu veşti bune din partea astrelor, vor exista numeroase situaţii cu efect pozitiv asupra Berbecilor, care îi vor pune într-o lumină nou şi îi vor ajuta să crească mult pe scara ierarhică. De asemenea, Berbecii vor crea legături cu oameni foarte importanți din lumea businessului şi vor reuşi să se afirme printre cele mai de succes nume care există la noi. Astrele spun să nu renunţaţi, ci să continuați drumul pe care aţi început, deoarece este unul plin de succes şi de reuşite.

Taur: 21 aprilie – 20 mai

Astrele spun despre Tauri ca anul 2020 va fi un an al schimbărilor, vor exista atât schimbări psihice, de comportament şi atitudine, precum şi schimbări fizice, precum adoptarea unui nou look. În anul 2020, Taurii vor privi cu mai mult pozitivism lucrurile care îi înconjoară şi vor încerca să extragă partea bună din fiecare situaţie care se iveşte. Astfel, aceştia se vor maturiza şi vor reuşi să înţeleagă că toate au un rost şi că nimic nu este la întâmplare. Astrele spun ca nou an va fi unul de succes pentru Tauri şi că este perioada lor de glorie.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii au parte de previziuni astrale cât se poate de încântătoare. Viaţa de cuplu va fi roditoare, iar astrele spun că s-ar putea să apară un nou membru în familie. Anul 2020 este unul roditor din toate punctele de vedere, care vă va satisface pe orice plan şi vă va ajuta să înaintați în cariera dumneavoastră, să vă renovați apartamentul şi, de ce nu, să vă achiziţionaţi o maşină nouă pentru familie şi un scaun special pentru noul bebeluş.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Astrele spun că în anul 2020 Racii se vor obișnui cu ideea că nu pot controla acțiunile celor din jur şi că este mai bine să renunțe la această idee și să se resemneze. Anul 2020 va fi şi pentru Raci un an al transformărilor, al acceptării situațiilor din viaţa lor şi al încercărilor neobosite de a face lucrurile mai bine, cu mai multă răspundere şi cu mai mult devotament. În primele luni din nou an astrele spun că Racii vor lua o pauză de la toată agitaţia şi că se vor regăsi pe ei înșiși.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii sun nativii care nu au parte de schimbări prea mari în noul an, după cum prezic astrele. Lucrurile vor rămâne la fel de liniștite, viaţa îşi va urma propriul curs fără prea mult efort şi fără întâmplări prea deosebite sau marcante. Leii s-ar putea să treacă printr-o perioadă marcată de monotonie şi uneori, poate, chiar de depresie însă este important ca în noul an să găsească un echilibru între toate situaţiile care apar.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioara va reuşi în noul an să întâlnească marea dragoste şi se va dedica cu totul, după cum prezic astrele. Fericirea va fi cea care va acapara inimile nativelor din zodia Fecioară şi le va face să creadă că el este alesul. Astrele spun că este important să nu ne aruncăm înainte, ci să ne mai păstrăm puţin timp şi pentru propria persoană, să ne acordăm şi puţină atenţie şi să nu uităm să ne iubim.

Balanţă: 23 septembrie – 22 octombrie

Balanţele vor începe noul an cu o pauză. Astrele spun că acestea au nevoie de ceva timp liber pentru a se reface şi a putea să îşi recapete forţele. Este foarte bine că Balanţele caută un moment de respiro, pentru că acesta le va ajuta să înceapă totul din nou, cu mult mai multă răspundere, dedicație şi implicare. Uneori cu toţii avem nevoie de o pauză de la ceea ce facem şi iată că astrele o prezic tocmai pentru Balanţe.

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Previziunile astrale pentru 2020 sunt destul de bune în ceea ce îi priveşte pe Scorpioni. Aceştia se vor bucura de un progres continuu, vor reuşi să îşi ducă la bun sfârşit toate planurile şi vor găsi motivația necesară de a nu se opri din drum. Scorpionii vor face lucruri măreţe în anul 2020, după cum spun astrele, şi vor reuşi să stârnească invidie în ochii celor care îi privesc de la distanţă.

Săgetător: 22 noiembrie – 20 decembrie

Săgetătorii nu vor avea un an atât de bun, după cum spun astrele, deoarece vor intra în nişte polemici greu de deslușit şi vor avea diferite conflicte cu cei din jur. Există o problemă mai complicată, şi anume aceea că sunt la mijloc membrii familiei care s-ar putea să fie răniți de toate aceste discuţii în contradictoriu.

Capricorn: 21 decembrie – 19 ianuarie

Pentru anul 2020, astrele spun că nativii din zodia Capricorn se vor dezvolta foarte mult pe planul profesional, vor participa la diferite conferințe şi cursuri particulare care le vor asigura diplome şi certificate recunoscute oriunde în lume şi care îi vor ajuta să urce foarte repede pe scara ierarhică.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Vărsătorii sunt cei mai norocoși nativi în anul 2020, după cum anunţă astrele, deoarece vor fi împliniți pe toate planurile. Vor fi mai iubiți ca niciodată, banii vor fi de ajuns pentru toate câte îşi doresc, iar cariera se dovedește a fi cea mai potrivita alegere din ultima vreme…

Peşti: 19 februarie – 20 martie

Previziunile astrale spun despre Peşti că vor face o descoperire uriașă care îi va propulsa în cele mai picante titluri din reviste şi care va atrage atenţia asupra lor. Nativii din zodia Peşti vor fi curtați din ce în ce mai mult, iar starea de sănătate este un excelentă pentru acest început de an.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies