Home Horoscopcompatibilitate zodii Previziuni astrale pentru anul 2021

Previziuni astrale pentru anul 2021

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,3K views
Previziuni astrale pentru anul 2021

Afla ce previziuni astrale ti-au pregatit astrele pentru anul 2021 si care sunt principalele tendinte in anul urmator. Vezi ce schimbari neasteptate aduce 2021 si ce trebuie sa faci pentru a depasi momentele ceva mai dificile, dar si de ce surprize vei avea parte in aceasta perioada.

Descopera previziunile astrale pentru anul 2021. Citeste urmatoarele randuri si vezi cum te va influenta alinierea planetelor in lunile ce vor urma.

Mercur

Previziunile astrale pentru anul 2021 evidentiaza influenta planetei Mercur si, mai ales, a retrogradarii acesteia. De aceea, pentru nativele din zodia Varsator, este posibil ca in perioada 21 ianuarie- 11 februarie sa apara o dorinta accentuata de luare a unor decizii cu privire la viitor. Gemenii vor trece si ei printr-o perioada de tranzit intre 25 mai si 12 iunie, cand situatiile de la locul de munca vor fi mai greu de rezolvat, iar termenele limita vor fi ceva mai dificil de respectat. In plus, si Balantele vor fi implicate intr-o serie de proiecte si negocieri in perioada 17 septembrie-9 octombrie.

Venus retrograd

Iata, asadar, ca Mercur nu este singura planeta care influenteaza aceste previziuni astrale pentru anul 2021. Intr-adevar, si Venus are influenta asupra noastra, iar in 2021 si-o va exercita cu precadere asupra Leilor si Fecioarelor. In cazul in care esti intr-una dintre aceste zodii, este posibil sa iti redefinesti perspectivele asupra iubirii, insa trebuie sa ai grija ca orgoliul exagerat sa nu te faca sa iei decizii gresite, pe care sa le regreti.

Luna Neagra

Previziunile astrale pentru anul 2021 sunt influentate si de Luna Neagra, care, pentru Fecioare si Balante ar putea reprezenta ocazia de depasire a unor temeri din trecut. Pentru aceasta insa este nevoie de curaj si de sustinerea celorlalti. In caz contrar, frica pierderii unor legaturi sau a unei posibile despartiri s-ar putea accentua.

Uranus, Neptun si Pluton

In 2021, Uranus va retrograda in Berbec si va aduce, astfel, provocari noi pentru nativele din aceasta zodie, mai ales in plan profesional. De aceea, daca esti vizata, trebuie sa acorzi o importanta mai mare perioadei 26 iulie-26 decembrie.

Aceste previziuni astrale pentru anul 2021 atrag atentia si asupra retrogradarii lui Neptun in zodia Pesti intre 12 iunie si 18 noiembrie, cand este posibil ca nativele din aceasta zodie sa aiba parte de o serie de dezamagiri cauzate, in mare parte de crearea unor iluzii cu privire la cariera.

Planeta Pluton va retrograda si ea in perioada dintre 17 aprilie si 25 septembrie, cand pentru Capricorni vor avea loc schimbari la toate nivelurile; atat in planul relatiilor, cat si la locul de munca.

Jupiter

Retrogradarea lui Jupiter va avea loc in Leu, iar apoi va traversa si zodia Fecioara. De aceea, nativele din aceste zodii trebuie sa fie ceva mai calculate si sa dea dovada de mai multa intelegere in relatiile cu cei din jur, pentru a nu crea situatii conflictuale…

Saturn

Planeta Saturn va influenta prin retrogradarea sa previziunile astrale pentru anul 2021 ale zodiilor Sagetator si Scorpion intre 14 martie si 15 iunie, respectiv intre 15 iunie si 2 august.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed