HomeHoroscopcompatibilitate zodii Previziuni astrologice 2016: bani, dragoste si sanatate

Previziuni astrologice 2016: bani, dragoste si sanatate

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Previziuni-astrologice-2016 in compatibilitate zodii

Previziunile astrologice din 2016 te ajuta sa iti faci o idee asupra anului ce va urma, asfel incat sa iti dai seama ce ar trebui sa schimbi sau unde ar mai trebui sa lucrezi. In plus, te ajuta sa iti satisfaci o curiozitate si iti confera un grad mai mare de siguranta.

Previziuni astrologice 2016:

zodiac

Descopera previziunile astrologice pentru 2016 si vezi care sunt dominantele acestui an si cum te vor influenta astrele in aceasta perioada, citind randurile de mai jos.

General

Se pare ca si in acest an se incearca o imbunatatire a situatiei economice si, implicit, a sferei afacerilor. De asemenea, previziunile astrologice ale anului 2016 evidentiaza faptul ca in perioadele ianuarie-martie, respectiv sfarsitul lunii iunie-inceputul lunii iulie au loc si o serie de conflicte care urmaresc echilibrarea relatiilor dintre superiori si angajatii subordonati ai acestora. Conjunctura este, de aceasta data, favorabila obtinerii unui raport drept si optim.

In general, in acest an, conform previziunilor astrologie pentru 2016, majoritatea zodiilor vor incerca sa evolueze pe plan profesional si, de aceasta data, majoritatea reusitelor vor fi pe merit. Mai mult, se pare ca natalitatea va fi ceva mai crescuta, iar numarul copiilor abandonati la nastere va scadea semnificativ.

Bani

In ceea ce priveste situatia economiei, previziunile astrologice pentru 2016 evidentiaza faptul ca tot ce inseamna cheltuieli va creste; asadar, nu vom asista la o imbunatatire a situatiei, ci la o stagnare sau chiar o inrautatire. Mai mult, conform previziunilor astrologice pentru 2016, se pare ca toamna acestui an aduce si mai multe probleme si este posibil sa izbucneasca o serie de conflicte de ordin politic.

De asemenea, se pare ca aceasta situatie tensionata si criza vor continua, in ciuda protestelor care vor avea loc. In general, atmosfera va fi una apasatoare, acompaniata de nemultumirile oamenilor simpli.

Parti pozitive

In ciuda acestor previziuni astrologice negative, exista, bineinteles, si parti bune. Asadar, se vor contabiliza progrese uimitoare in domeniul industrial, in ecologie,  vor fi realizate o serie de calatorii intre planete, iar acestea vor scoate la iveala noi descoperiri importante pentru intreaga omenire.

De asemenea, majoritatea zodiilor va tinde spre a ramane in tara de provenienta, iar acesta nu poate fi decat un lucru bun, forta de munca ramanand in locul unde a fost pregatita si specializata. Totusi, din ce in ce mai multa lume va calatori in strainatate, ceea ce inseamna ca un numar mai mare de oameni isi va permite sa intreprinda astfel de calatorii.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed