Home Horoscopcompatibilitate zodii Previziuni karmice pentru Ianuarie: Taurii vor termina acest an cu veşti mai puţin plăcute

Previziuni karmice pentru Ianuarie: Taurii vor termina acest an cu veşti mai puţin plăcute

autor Elena Yvette
1102 vizualizari
Previziuni karmice pentru Ianuarie

Previziunile karmice spun despre Raci că vor avea un inceput de an plin de resemnări, iar despre Balanțe aflăm că starea lor de sănătate cam scârțâie şi au nevoie de o pauză.

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Berbecii sunt printre nativii din zodiile care vor avea experienţe foarte plăcute în luna Ianuarie. Se vor bucura de căldura oferită de familie şi de cei apropiaţi lor. Nimic nu va fi mai plăcut decât timpul petrecut alături de cei dragi, de poveștile spuse la gura sobei şi de vinul fiert cu aromă de scorţişoară.

Nativii în zodia Berbec vor avea un inceput de an liniştit, se vor simţi mulţumiţi cu tot ceea ce au realizat pe parcursul anului 2019 şi vor învăţa să zâmbească mai mult. Nativii acestei zodii au toate meritele pentru munca asiduă pe care au depus-o necontenit.

Taur: 21 aprilie – 20 mai

Taurii vor incepe acest an cu veşti mai puţin plăcute de la locul de muncă, deoarece karma se comportă ca un bumerang, aducând întotdeauna ceea ce ai oferit. Nativii în zodia Taur s-au dovedit a fi mai leneși în anul 2020, ceea ce va aduce multe consecințe.

S-ar putea să existe posibilitatea de a fi daţi afară de la locul de muncă din cauza depășirii termenelor-limită de finalizare a sarcinilor primite. Este un moment în care Taurii vor realiza că doar ambiţia şi perseverenţa sunt cele care îi pot scoate la lumină şi să le aducă un 2020 mult mai bun şi mai prosper.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii sunt printre nativii din zodiile care vor învăţa în luna Ianuarie că familia înseamnă totul. Din cauza condițiilor în care lucrează, nativii în zodia Gemeni i-au cam neglijat pe cei dragi, iar aceştia au simţit un temperament mult mai rece din partea lor.

Trebuie ţinut cont de faptul că doar familia îţi este alături la orice pas în viaţă şi, neglijând-o, ajungi să rămâi singur, fără niciun ajutor în momentele de cumpănă.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

În ceea ce priveşte Racii, luna Ianuarie este plină de resemnări. Astfel, nativii din aceste zodii vor ajunge la inceput de an să realizeze faptul că oamenii sunt cum sunt. Nimeni nu poate fi schimbat după bunul plac, iar caracterul fiecăruia dintre noi va ieşi la iveală mai repede sau mai târziu.

Nativii în zodia Rac vor înceta să mai ceară imposibilul de la cei din jurul lor şi îşi vor vedea liniștiți de drum. În acest mod pacea se va instala împrejur şi nimic nu îi va mai putea răni. Uneori este bine să mergi singur pe calea ta, decât alături de o companie neadecvată.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii se vor trezi în luna Ianuarie singuri. Se pare că persoana iubită îi va lăsa cu ochii în soare şi se vor îndepărta, pierzându-se prin mulţime. Depresia nu va fi o soluţie pentru nativii în zodia Leu, aceştia fiind nevoiți să iasă cu prietenii pentru a uita situaţia şi a nu fi cuprinşi de diferite stări inadecvate. Sfârșitul anului îi va găsi pe lei singuri, dar mai înţelepţi şi mai motivați să lupte pentru fericire alături de cine trebuie.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele sunt cele care îşi vor acorda mai mult timp în luna Ianuarie. Acestea vor învăţa că mai întâi de toate trebuie să învestim în propria persoană pentru a reuşi şi a ajunge pe cele mai înalte culmi. Întreaga atenţie a Fecioarelor va fi îndreptată spre ele însele şi vor reuşi să înflorească, să devină mai bune şi să se aprecieze mai mult pentru ceea ce pot obţine pe cont propriu, fără să depindă de nimeni altcineva, de situaţii şi momente.

Balanţă: 23 septembrie – 22 octombrie

Balanţele vor realiza la inceputul anului că sănătatea este cea mai importantă. Din cauză că s-au dedicat muncii pe întreg parcursul anului 2020, starea lor de sănătate cam scârțâie, iar medicamentele vor fi la ordinea zilei. Un moment de respiro va fi absolut necesar pentru nativii din zodia Balanţă, deoarece în acest mod se vor putea recupera şi vor putea continua să îşi trăiască viaţa fără alte afecţiuni mai grave ce stau la pândă.

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Previziunile karmice spun despre Scorpioni că luna Ianuarie este o lună a meditației. Aceştia se vor gândi foarte mult la anul ce este pe sfârșite, vor medita la toate acțiunile pe care le-au făcut şi vor trage concluziile necesare. Astfel că vor fi conștienți de greşelile lor, de atuuri şi de avantajele pe care le au pentru a începe un an mai bun.

Săgetător: 22 noiembrie – 20 Ianuarie

Săgetătorii sunt nativii din zodiile care vor simţi pacea interioară în luna Ianuarie. Vor învăţa să se ierte pe ei înșiși, să meargă mai departe cu capul sus şi să facă mai mult bine persoanelor din jurul lor. Nativii în zodia Săgetător îşi vor învăţa lecţia la inceputul acestui an.

Capricorn: 21 Ianuarie – 19 ianuarie

Luna Ianuarie îi va prinde pe Capricorni la fel de confuzi, fiind cuprinşi de trecutul pe care îl au, de greşelile făcute, neștiind ce pas să facă în continuare pentru a ieşi la suprafaţă.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Vărsătorii sunt nativii din zodiile care vor fi zen în luna Ianuarie, nepăsători la toate problemele din jur. Vor fi puși pe distracţie, deoarece consideră că merită să se răsfețe după tot ce au făcut în timpul acestui an. Şi au dreptate! Să înceapă distracția!

Peşti: 19 februarie – 20 martie

Peştii rămân la fel de leneși în luna Ianuarie. Aceştia nu au făcut prea multe în ultimul timp şi, se pare, sunt inconștienți de consecinţele pe care le va avea nepăsarea lor. S-ar putea ca aceştia să se trezească din starea în care se află, dar s-ar putea să fie prea târziu pentru schimbări radicale şi de durată.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies