Homecompatibilitate zodii Previziunile astrologice pentru anul 2023 făcute de cei mai mari astrologi mondiali

Previziunile astrologice pentru anul 2023 făcute de cei mai mari astrologi mondiali

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
Previziunile astrologice pentru anul 2023 facute de cei mai mari astrologi mondiali
  • Previziunile astrologice pentru anul 2023 pentru fiecare zodie în parte
  • Cei mai mari astrologi mondiali au realizat horoscopul pentru anul 2023

Berbecii vor aspira către deschiderea propriei afaceri, vărsătorii se gândesc la planuri de nuntă, iar gemenii vor să dedice mai mult timp familiei.

Berbec
Sunteți pregătiți ca viața să se încălzească anul ce urmează? Nu ești un mare planificator, iar aventurile spontane de care te bucuri în această perioadă agitată te pot încuraja să găsești în continuare modalități de a-ți diversifica experiențele pentru tot restul anului.

Îți sărbătorești întoarcerea solară, în timp ce soarele îți vizitează zodia de la mijlocul lunii martie până la mijlocul lunii aprilie, așa că la mulți ani curajosului războinic din tine! Până acum vei putea simți că anul ce urmează nu este ca anul trecut. În 2023, poți profita din plin de faptul că ești un semn cardinal de foc, care este întotdeauna pregătit pentru orice provocări pe care le aduce viața. Este rândul tău să arăți lumii că ești un adevărat jucător puternic!

Taur
Taurii vor învăța foarte multe lucruri anul ce urmează, dacă vor fi atenți la detalii. Venus, planeta acestor nativi, va fi în retrograd la începutul anului, iar acest lucru va oferi energia necesară nativilor pentru a se regăsi sufletește alături de oameni minunați. Ar fi bine ca taurii să își păstreze caracterul răbdător, deoarece orice rezolvare va necesita timp de așteptare, iar orice pas greșit, îi va costa. La jumătatea anului, nativii vor avea parte de noi interese ce le va capta întreaga atenție.

Gemeni
Mercur va cauza în relațiile de comunicare ale gemenilor, dar și în felul cum reacționează la veștile primite din sectorul muncii. Ar fi bine să facă față cu calm tuturor problemelor, întrucât riscă să piardă parteneriate importante. Și, deși sunt capabili să se gândească să iasă din majoritatea blocajelor, nativii nu au curajul necesar. Indiferent prin ce au trecut anul anterior, sunt pregătiți pentru un nou an, plin de surprize. Sunt capabili să perceapă idei pe care ceilalți le ignoră, ceea ce le oferă avantajul atât personal, cât și profesional.

Rac
Oamenii este posibil să îi întrebe de ce sunt capricioși. Răspunsul vine din faptul că vor fi guvernați o lungă perioadă de Pluto, fapt ce le va oferi emoții intense în tot ceea ce fac.

Aceștia vor avea o listă lungă de sarcini pe tot parcursul anului, iar aceasta își va gasi rezolvare treptat, deoarece nativii rac sunt foarte organizați în absolut orice domeniu. Ar fi bine să nu se ascundă și să profite de orice ocazie de afirmare și remarcare, deoarece vor avea succes.

Leu
Leilor le place când toți ochii sunt ațintiți asupra lor. Soarele reprezintă conducătorul nativilor, ceea ce influențează și iubirea nativilor față de relaxare în zone calde și pline de lumină. Asteroidul înțelept Pallas nu este influențat de semnul tău de ieșire anul acesta, dar vizitează semnul de foc Berbec de la mijlocul lunii februarie până la sfârșitul lunii aprilie. Lucrezi cel mai bine acum într-un rol de conducere sau complet pe cont propriu. Ultimul lucru pe care îl doriți în acest interval de timp este ca cineva să vă spună ce să faceți!

Fecioară
Acesta este anul tău pentru a depăși obiectivele pe care ți le-ai propus anul trecut.
Cele mai notabile, desigur, sunt cele trei cicluri retrograde obișnuite ale lui Mercur care au loc în acest an. Cu Mercur ca lider, sunteți în mod special în ton cu perioadele sale retrograde și puteți fi atât mai afectați de ele, cât și să le înfruntați mai bine decât majoritatea. Atenție la greșelile de comunicare care pot perturba ofertele de afaceri și problemele mecanice care afectează planurile de călătorie.

Balanță
Când începe anul 2023, planeta ta natală Venus, stăpânitoarea iubirii și a banilor, se îndreaptă înapoi în ambițiosul Capricorn, care este un memento subtil pentru a-ți evalua speranțele și obiectivele pentru anul. Anul ce urmează reprezintă potențiale metamorfoze și transformări, iar când petrece timp în zodia ta de la sfârșitul lunii august până la mijlocul lunii noiembrie, ești concentrat pe principalele parteneriate din viața ta. Înfruntă-ți temerile, înfruntă-ți durerea și treci peste ea cu maturitate și înțelepciune. Deși aceasta poate fi o perioadă foarte dificilă a anului, poate fi și una dintre cele mai vindecătoare.

Scorpion
Obții o mare parte din încrederea ta de pe planeta ta natală, agresivă și sigură de sine, Marte, iar când petrece timp în aventurosul semn de foc Săgetător la începutul anului, ești motivat să ieși în lume și să cauți mai multe cunoștințe și aventuri care îți vor intensifica sentimentul de sine. Abordezi lucrurile mai spontan decât permite semnul tău fix, introvertit.

Dezvoltarea mai mult ca persoană va fi unul dintre darurile acestui tranzit, așa că nu lăsați să vă scape oportunitățile de a crește. În timpul perioadei retrograde a lui Pluto din acest an, de la sfârșitul lunii aprilie până la începutul lunii octombrie, va fi important să ai răbdare cu tine însuți. S-ar putea să nu înveți toate lecțiile pe care trebuie să le faci într-un ritm rapid, dar nu fii prea dur cu tine. Folosiți acest timp pentru a aduna informații și a vă conecta mintea cu emoțiile.

Săgetător
Ca semn de foc, ai o personalitate plină de aventuri, care este influențată de norocosul și expansiv Jupiter, conducătorul tău uimitor. Deoarece Jupiter este asociat cu zodia intuitivă de apă Pești în prima parte a anului, aveți șansa de a vă îndepărta de lucrurile cu care vă distrageți uneori atenția și de a obține cunoștințe valoroase din munca interioară intensă. Meditarea și dezvoltarea intuiției la noi niveluri este ceea ce înseamnă această uniune profund introvertită și spirituală.

Capricorn
Planeta ta natală Saturn este una dintre cele mai puternice planete exterioare, iar 2023 începe cu o uniune armonioasă. Acum se pune accent pe a face parte dintr-un grup și acum este momentul perfect pentru a vă conecta și a vă conecta cu alții care au viziuni și opinii diferite.

Saturn în Vărsător reunește oamenii, dar te poate determina și să te uiți la relațiile tale și să scapi de conexiunile care nu mai servesc unui scop. Noile relații începute în timpul acestui tranzit se vor baza pe o bază solidă de prietenie și respect și se pot transforma sau nu în dragoste.

Vărsător
Nu ai fost niciodată unul care să se ferească de provocări, și acesta este un lucru bun. Prin natura, îți place sa experimentezi și să avansezi rapid. Cele două perioade retrograde se extind, ceea ce ar trebui să vă ofere o pauză plăcută de la agitația constantă dintre rebeliune și normalitate. Acordați-vă timp în timpul ciclurilor relaxate pentru a revizui și a evalua unele dintre experimentele voastre anterioare.

Pești
Îți place să privești partea bună, iar planeta ta natală Neptun călătorește în semnul tău idealist tot anul, ai șansa de a rămâne mult în mica ta lume ideală de vis. Vestea bună este că te poți baza foarte mult pe intuiția ta și pe ceea ce creează subconștientul tău în calea viselor și viziunilor pentru a-ți oferi informații surprinzător de precise despre direcția pe care să o iei în acest an. Este un moment bun pentru a le arăta tuturor de ce ești capabil atunci când decizi să nu mai amâni.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed