Homecompatibilitate zodii Prima impresie pe care o lasă zodiile: Fecioara poate fi una extrem de înșelătoare

Prima impresie pe care o lasă zodiile: Fecioara poate fi una extrem de înșelătoare

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/10/Prima-impresie-pe-care-o-lasa-zodiile.jpg

Cu toții știm că prima impresie contează și fiecare zodie zodie reușește să se prezinte într-un fel anume. Nativii din unele zodii pot părea aroganți, alții, foarte deschiși, iar alții sunt, pur și simplu, foarte greu de citit.

Berbec

Încă din primul moment în care vei interacționa cu un Berbec, îți vei da seama că este o persoană pragmatică, o fire puternică, dar și încăpățânată.

Acești nativi îți vor lăsa impresia că sunt atât de siguri pe ei, încât nu vei avea ce să discuți cu ei și că aroganța lor este fără limite. Într-adevăr, sunt foarte siguri pe ei înșiși, dar sunt persoane cu care ai ce să discuți și, odată cu trecerea timpului, vei descoperi că sunt persoane cu suflet mare.

Taur

Este foarte greu să îți faci prima impresie despre un nativ al zodiei Taur, deoarece acești nativi te lasă să vezi doar ceea ce vor ei să vezi.

Sunt persoane foarte secretoase, care au foarte multă grijă cu ceea ce spun sau fac și nu vei ști lucruri personale despre ei dacă ei nu vor să se întâmple acest lucru. Sunt ca niște pietre tari și nu le vei putea „înmuia”, indiferent cât ai încerca.

Gemeni

Sunt persoane care urăsc falsitatea și prefăcătoria, așa că prima impresie pe care ți-o vei face despre ei va fi adevărată. Nu le place să pară ceea ce nu sunt, nici să se prefacă pentru a părea mai interesanți, așa că vor fi reali.

Au o fire mai aparte și este destul de greu să le faci pe plac sau să le atragi atenția și poate părea foarte greu să porți o conversație cu ei.

Rac

Fiind persoane introvertite, Racii sunt foarte greu de ghicit și nu este deloc ușor să ne facem o părere despre ei, chiar și la prima vedere. Sunt foarte secretoși, dar nu pentru că vor să pară firi misterioase, ci pentru că ascund trăsăturile lor.

La prima vedere, pot părea secretoși, liniștiți, calmi, dar realitatea este cu totul alta. Odată ce se simt confortabil cu tine, vor începe să vorbească foarte mult, își vor împărtăși gândurile și sentimentele și nu vor mai fi atât de introvertiți.

Leu

Prima impresie pe care ți-o faci despre un Leu este adevărată, deoarece acesta, încă din primele momente, poate fi citit cu ușurință.

Vei vedea cum iese în evidență foarte ușor, deoarece îi place să fie remarcat, va avea și tentative de superioritate pe care le va mai domoli mai mult sau mai puțin și va începe să vorbească foarte mult despre el însuși.

În schimb, acești nativi nu vor povesti despre evenimentele negative prin care au trecut, nu vor vorbi despre eșecurile pe care le-au avut sau despre dezamăgirile la care au fost supuși, deoarece le place să afișeze imaginea unui om de succes, unui om care nu a suferit.

Fecioară

Prima impresie pe care ți-o faci despre nativul Fecioară poate fi una extrem de înșelătoare, deoarece felul lui de a fi este influențat de mediul în care se află.

În funcție de cât de confortabil se simte în preajma unei persoane sau a unui grup, nativul Fecioară va fi vorbăreț sau mai retras. Dacă nu se simte bine într-un colectiv sau nu relaționează cu o persoană cu care trebuie să interacționeze, nu va vorbi foarte mult și nici nu va fi el însuși.

Balanță

Balanțele sunt firi care pot anticipa felul de a fi al celorlalte persoane și se vor purta cu ele în modul în care și ele le tratează. Este foarte greu să îți faci o impresie despre ele, deoarece modul în care te vor trata este dat de felul în care tu le tratezi.

Sunt persoane foarte echilibrate, vor fi foarte atente la cum te comporți tu și abia atunci vor decide cum se vor purta ele.

Fac parte din categoria zodiilor imposibil de citit și este foarte greu să îți faci o părere despre ele.

Scorpion

Să îți faci o părere despre Scorpioni este misiune imposibilă. Sunt foarte greu de citit, deoarece sunt firi misterioase, firi care au foarte mare grijă cu lucrurile pe care le arată și le spun despre ei înșiși.

Personalitatea lor este una foarte complexă și nu vor lăsa să se vadă nimic din ea, decât dacă faci parte din cercul lor restrâns de prieteni. Scorpionii pot face ca părerea ta despre ei să fie aceea pe care ei vor să o ai, deoarece sunt experți în arta manipulării.

Nu vor lăsa să iasă la iveală lucrurile pe care vor să le țină ascunse și vor avea foarte mare grijă de imaginea lor.

Săgetător

Prima impresie pe care ți-o vei face despre un Săgetător este una care scoate la iveală personalitatea sa, deoarece acest nativ este el însuși, fără să încerce să pară altceva.

Nativul își dă frâu liber gândurilor și faptelor, nu încearcă să le ascundă și spune mereu ceea ce gândește. Săgetătorii nu sunt persoane false și nici nu încearcă să facă o impresie bună nefiind ei înșiși. Sunt firi care se simt bine în pielea lor și nu vor să impresioneze prin falsitate.

Capricorn

Capricornul se controlează foarte bine și nu lasă să se vadă latura sa mai întunecată. Are foarte multă grijă în legătură cu ceea ce arată și reușește foarte bine să își înfrâneze pornirile.

Sunt nativi foarte greu de ghicit și este aproape imposibil să îți faci prima impresie despre ei, iar după ce ți-o faci, va fi și mai greu să-ți păstrezi acea impresie.

Vărsător

Este foarte greu să-ți faci o părere despre acești nativi, deoarece vor povesti despre ei doar lucrurile care le convin. Nu vor povesti aspecte personale, nu vor vorbi despre defecte, despre lucrurile mai puțin plăcute despre ei, ci vor face tot posibilul să se pună într-o lumină cât mai bună.

Prima impresie despre un Vărsător poate fi una foarte înșelătoare…

Pești

Peștii sunt convinși că știu să influențeze oamenii și, tocmai din acest motiv, prima impresie pe care ți-o faci despre ei va fi dominată de stângăcie. Vor încerca să impresioneze și să intre în mintea celorlalți, dar își vor da cu stângul în dreptul, iar situația va fi inconfortabilă pentru ei.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed