Homecompatibilitate zodii Protecție astrală în această săptămână pentru 7 zodii. Vezi dacă ești și tu printre aceste zodii

Protecție astrală în această săptămână pentru 7 zodii. Vezi dacă ești și tu printre aceste zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views 3 minute timp de citit
Protectie astrala in aceasta saptamana pentru 7 zodii. Vezi daca esti si tu printre aceste zodii
  • Zodiile sunt nevoite să respecte întocmai previziunile pentru a avea parte de o săptămâna de succes
  • 7 zodii vor avea protecție astrală în această lună

Taurii trec printr-o perioadă favorabilă schimbărilor și au șansa să conștientizeze multe lucruri.

Capricornii se laudă cu o stare de bine molipsitoare, care îi face să fie în centrul atenției.
Peștii sunt implicați în diferite proiecte și au parte de un succes răsunător în afaceri.

Berbec
Nativii Berbec au parte de multe reușite la locul de muncă. Astrele te ajută să rezolvi fiecare sarcină care este pe lista ta de planuri. Muncești neîntrerupt și ai spor în multe domenii. Se anunță și câteva momente de romantism, care îți vor marca frumos săptămâna.

Taur
Taurii se află sub protecția divină, de aici și apariția reușitelor care nu se mai opresc. Treci printr-o perioadă favorabilă schimbărilor și nu este exclus să conștientizezi anumite aspecte din jurul tău. Ai capacități extraordinare, așa că folosește-le la cel mai înalt nivel.

Gemeni
Nativii Gemeni au parte de multe dovezi de iubire săptămâna aceasta. Fie că este vorba despre dragostea partenerului de viață, aprecierea colegilor sau chiar iubirea familiei, gemenii se simt personajele principale din viața lor. Ești de părere că existența ta are într-un final un scop.

Rac
Racii iubesc să-și dezvolte noi abilități. Ai șansa de a te familiariza cu niște domenii necunoscute, pe care vrei să le înțelegi la un nivel mai profund. Cunoașterea este un aspect ce te pasionează în această perioadă.

Leu
Nativii Leu fac pași importanți spre soluționarea unei probleme mai vechi. Găsești o rezolvare la o chestiune dificilă și simți cum stresul se risipește rapid. Este o săptămâna prielnică relaxării, de aceea nu trebuie decât să te bucuri de momentele calme.

Fecioară
Fecioarele nu prea își arată emoțiile și preferă să-și exprime prin gesturi sentimentele. Este momentul oportun să-ți verbalizezi trăirile și să arați lumii cum ești tu cu adevărat. Nu ar trebui să te înspăimânte eventualele refuzuri.

Balanță
Balanțele învață să comunice ce fel de neplăceri au. Ești genul de persoană căreia îi place să-i ajute pe alții, însă în goana de a salva diferiți oameni poți să te pierzi pe tine. Ai un suflet cald și bun, dar nu te lăsa folosit de cei din jurul tău.

Scorpion
Scorpionii sunt sfătuiți să fie mai prezenți, fiindcă au tendința să viseze mult prea mult. Este un lucru uimitor faptul că te mândrești cu simțul creativ, însă săptămâna aceasta nu-ți permiți să visezi cu ochii deschiși. Mulți oameni se bazează pe tine.

Săgetător
Săgetătorii au parte de multe vești bune pe parcursul acestei săptămâni. Există posibilitatea să pleci într-o scurtă vacanță, motiv ce merită sărbătorit de către tine. Petreci timp cu oameni dragi pentru tine și asta ar trebui să conteze până la urmă.

Capricorn
Capricornii sunt sinceri și comunicativi, ceea ce îi face să fie prietenii potriviți. Mulți oameni vor să stea alături de tine, iar starea ta de bine este complet molipsitoare. Se anunță o săptămâna plină de râsete, bancuri și voie bună.

Vărsător
Vărsătorii se simt puțin pierduți, însă acest sentiment dispare imediat. Nu încerca să analizezi prea mult situațiile și mulțumește-i universului pentru că ești acolo unde ți-ai dorit. Ești un om norocos din acest punct de vedere.

Pești
Peștii au succes în afaceri, deoarece se implică activ în proiectele de la locul de muncă. Dai dovadă de multă responsabilitate și curaj, iar trăsăturile tale de caracter te ajută să te faci remarcat într-un mod pozitiv. Ești pregătit să te implici în multe activități viitoare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed