HomeHoroscopcompatibilitate zodii Reacții șocante din partea zodiilor când li se dau papucii

Reacții șocante din partea zodiilor când li se dau papucii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/05/Reacții-șocante-din-partea-zodiilor-când-li-se-dau-papucii.jpg

Fiecare zodie reacționează diferit în momentul în care i se dau papucii. Dacă unele suferă sau au parte de căderi nervoase, altele sunt atât de nepăsătoare, încât partenerul ajunge să sufere mai mult decât ele.

Berbec

Dacă ai de gând să îi dai papucii unui Berbec, pregătește-te sufletește pentru tot ceea ce va urma. Nu vei uita prea repede de un astfel de partener. Te va căuta până vei începe să crezi că cel mai bine ar fi să fugi din țară. Vrei să ai o nouă relație? Nicio șansă. Dacă ai trăit o poveste de dragoste lângă un Berbec, mai ai de așteptat până se va încheia drama.

Taur

Dacă i-ai dat papucii vreodată unui Taur, știi cât de mult poate să plângă. Taurii nu vor ieși din casă o săptămână și vor plânge încontinuu. Te vor suna și te vor face să te simți vinovat. Ai grijă să nu cedezi!

Gemeni

Gemenii sunt atât de pașnici, încât te vor face să crezi că nu ai însemnat niciodată nimic pentru ei. Totuși, nu este așa. Gemenii sunt doar capabili să se ascundă foarte, foarte bine.

Rac

Despărțirea de un Rac va fi atât de furtunoasă, încât s-ar putea să te trezești și cu câțiva pumni. Racii nu se pot controla, iar furia lor devine extrem de agresivă într-un astfel de caz. Încearcă să îi dai papucii la telefon și ascunde-te de el pentru câteva luni.

Leu

Încearcă să îți faci un text bun înainte de a te despărți de un Leu. Va găsi o replică și îți va demonstra contrariul, indiferent ce motiv ai invoca pentru despărțire. Asta te va enerva la culme. Pregătește-te bine!

Fecioară

Fecioarele te vor șoca prin nepăsare. Dacă vrei să le dai papucii, te vor face să crezi că, de fapt, ele s-au despărțit de tine și tot tu vei fi cel care suferă. Își vor găsi argumente că despărțirea e, de fapt, un lucru bun pentru ele și din acest motiv nu vor suferi absolut deloc.

Balanță

După o despărțire, Balanțele vor plânge mult, dar tu nu vei vedea acest lucru. Se vor ascunde bine și vor ieși în lume abia atunci când se vor simți mai puternice ca niciodată, pentru a-ți arăta ce ai pierdut.

Scorpion

Scorpionii te vor bombarda cu întrebări în momentul în care sunt anunțați că relația se sfârșește. Nu vor înțelege care sunt motivele oricât de mult ai explica, iar asta te va scoate din minți și vei pleca fără să mai dai nicio explicație.

Săgetător

Săgetătorii vor încerca să te aducă înapoi și vor reuși, într-un timp foarte scurt. Nu vei înțelege cum s-a întâmplat acest lucru, pentru că tu ai aceeași părere cu privire la separare.

Capricorn

Dacă te-ai despărțit vreodată de un Capricorn, cu siguranță știi cât de mult dramatizează un astfel de partener. Va plânge, se va ruga de tine, va face promisiuni și toate astea doar pentru a nu te pierde. Ți se va face foarte milă și nu vei ști cum să reacționezi într-un astfel de moment și de aceea te vei simți foarte ciudat și foarte vinovat pentru că ai făcut un om să sufere în acest mod. Totuși, așa sunt Capricornii. Nu ar trebui să te gândești prea mult la acest lucru, în câteva ore nu vor mai plânge și vor uita dramele prin care tocmai au trecut.

Vărsător

Vărsătorii vor arunca în tine cu tot ce vor prinde, în momentul în care îi anunți că cel mai bine ar fi ca relația voastră să se încheie. Nu va pune întrebări, nu va avea nevoie de explicații și nu va scoate niciun cuvânt. Va face o criză de nervi după care se va calma și va pleca de lângă tine, fără să te mai caute vreodată. Nici tu nu vei mai îndrăzni să îi spui vreodată ceva…

Pești

Peștii au mai multe reacții diferite în momentul unei despărțiri. Vor începe prin a fi extrem de nervoși, se vor calma și vor cere explicații, vor plânge isteric, iar la sfârșit îți vor explica foarte calm că tu ești cel care pierde și că ei vorbeau deja cu altcineva, iar dacă nu făceai tu acest pas, îl făceau ei. Bineînțeles că acest lucru este spus doar pentru a stârni gelozia partenerului, nu pentru că ar fi adevărat. Vei trece greu peste o astfel de despărțire.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed