Homecompatibilitate zodii Schimbările aduse de conjuncția Lună-Saturn. Zodiile afectate

Schimbările aduse de conjuncția Lună-Saturn. Zodiile afectate

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 520 views 3 minute timp de citit
Schimbarile aduse de conjunctia Luna-Saturn. Zodiile afectate
  • Conjuncția Lună-Saturn aduce schimbări pentru 4 zodii
  • Află care dintre nativi vor fi afectați de conjuncția dintre Lună-Saturn
  • Ce schimbări se produc pentru nativi în contextul conjuncției Lună-Saturn

Zodiile vor fi afectate pozitiv de evenimentul astral, acesta semnificând stabilizarea dar și organizarea emoțiilor. Nativii zodiei Berbec vor culege roadele muncii depuse luni de zile la rând în clădirea propriei afaceri, iar Taurii își pun în ordine emoțiile și fac un pas important în relația de cuplu. Și pentru nativii Rac și Gemeni apar schimbări.

Berbec
Nativii zodiei Berbec vor culege roadele muncii depuse luni de zile în clădirea propriei afaceri, odată cu desfășurarea evenimentului astral. Lucrurile se îndreaptă în direcția pe care v-ați dorit-o mereu iar afacerea vă aduce și primul profit.

Taur
Taurii își pun în ordine emoțiile și fac un pas important în relația de cuplu. Nativii încep să vadă relația cu partenerul de viață dintr-o altă perspectivă, evenimentul astral influențând acest aspect. Doriți să vă asigurați că persoana iubită știe cât de mult înseamnă pentru dumneavoastră.

Gemeni
Nativii zodiei Gemeni pot avea parte de schimbări în planul profesional sau al afacerilor, evenimentul astral influențând acest aspect. Se poate să amânați sau să planificați unele întâlniri sau proiecte, pentru a vă pune ordine în idei.

Rac
Și pentru nativii zodiei Rac apar schimbări aduse de conjuncția Lună- Saturn. Aceștia sunt mai creativi și au idei foarte bune ce primesc aprecierea colaboratorilor dar și a partenerilor de afaceri. Este o perioadă prosperă planului profesional și al afacerilor pentru nativii Rac.

Leu
Nativii zodiei Leu vor avea parte de o perioadă plină de creativitate și de inspirație, mai ales în planul personal. Redecorați interiorul biroului în care vă petreceți cea mai mare parte din timp, dar puneți în aplicare și câteva idei.

Fecioară
Nativii zodiei Fecioară pot fi și ei influențați de acest eveniment astral. Mai exact, conjuncția Lună-Saturn poate aduce nativilor o sensibilitate mai accentuată decât de obicei. Trebuie să vă păstrați cumpătul indiferent de situație.

Balanță
Nativii Balanță își desfășoară activitățile în același ritm ca și până acum, evenimentul astrologic neavând o însemnătate majoră asupra nativilor. Vă ghidați în continuare după instinct, lucru recomandat și de astrologi.

Scorpion
Nativii Scorpion pot întâlni personalități importante ce vor reprezenta un pas important în cariera profesională. Optimismul și încrederea în sine vor constitui și ele un avantaj.

Săgetător
Nativii Săgetător pot da lovitura cu unul din proiectele la care lucrează. Primiți aprecieri, ba mai mult, obțineți câștiguri financiare considerabile. Toată munca și timpul investite în carieră vor merita!

Capricorn
Nativii Capricorn se pot simți nesiguri și pot avea tendința de a se compara cu alte persoane. Nu trebuie să vă îngrijorați, totul este efectul conjuncției Lună-Saturn asupra dumneavoastră, iar stările pe care le simțiți vor fi de scurtă durată.

Vărsător
Nativii Vărsător se pot îndrăgosti pe durata evenimentului astral. Mai mult de atât, legătura pe care o veți crea cu partenerul de viață, va fi atât de puternică, încât puteți simți nevoia de a face pasul următor!

Pești
Relațiile sociale dar și profesionale merg bine pentru nativii Pești, aceștia reușind să depășească blocajul în comunicare prin care trec. Vă bucurați de tot ce vă oferă viața în această perioadă la intensitate maximă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed