Home Horoscopcompatibilitate zodii Scuzele folosite de soții ca să nu facă dragoste, în funcție de zodie

Scuzele folosite de soții ca să nu facă dragoste, în funcție de zodie

autor Elena Yvette
201 vizualizari

Sexul este diferit pentru fiecare zodie în parte, unele sunt mai senzuale, altele mai romantice, mai sălbatice, dar care sunt scuzele lor pentru a nu face dragoste?

Berbec:

Soțiile Berbec sunt cu siguranță aventurose și impulsive, iar multe dintre ele savurează cu entuziasm actul în sine. Sunt motivate de satisfacție sexuală imediată și nu le place prea mult dramă emoțională, aceasta fiind și scuza lor.

Taur:

Taurii sunt printre cele mai senzuale semne zodiacale. Sexul este cel mai plăcut atunci când sunt stimulate de senzual (de exemplu, produse alimentare, muzică, artă, frumusețe, tactil)  Când sunt implicate, au nevoie de un partener care poate ține pasul cu pasiunea lor fără sfârșit, iar dacă acesta nu poate ține pasul, este scuza perfectă.

Gemeni:

Le place să flirteze și să dezvolte un raport sexy. Ele au o imaginație bogată și caută locuri noi cu partenerul de viață. Nu le place să fie plictisite, așa că se așteaptă ca el să experimenteze noi poziții, iar dacă soțul nu face asta mai tot timpul, soția nu vrea să facă dragoste doar pentru ca el vrea.

Rac:

Ele sunt extrem de intuitive și capabile de a simți toate nevoile sexuale, atât timp cât acestea se simt în siguranță. În cazul în care soția Rac se simte iubită, abordarea de a face dragoste este creativă și senzuală, precum și desfrânată. Scuza ei este foarte clară, dacă nu vrea, nu o face.

Leu:

Leoaicele sunt pasionale, iubitoare, se bazează pe farmecul și carisma lor de a atrage un amant. Ele sunt distractive, creative și generoase în dormitor. Din cauza ego-ului lor fragil, ele necesită validarea frecventă a măreției lor (de exemplu: „Wow, ești atât de frumoasă!” sau „Arăți ca un model de la Victoria Secret în lenjerie!”). Dacă soțul nu o mai alintă ca altădată, pentru ea este o scuză bună de a nu face dragoste cu el.

Fecioară:

Fecioarele tind să apară dulci, neinteresate de sex, la prima vedere. Pentru ele totul trebuie să fie perfect. Vestea bună e că ele se mândresc a fi bune la orice practică – și actul amoros nu este o excepție. Secretul este să reușești să o destinzi înainte de sex. Dacă soțul nu îi face pe plac, acesta nu va avea parte de partida de dragoste la care se aștepta.

Balanță:

Ele apreciază lucrurile frumoase și sunt, de obicei, destul de rafinate, cu gusturi excelente și sensibilități delicate. Să nu fii niciodată brutal cu ele, pentru că le va opri, aceasta fiind scuza lor cea mai bună.

Scorpion:

Nativele din Scorpion au o reputație bine meritată de a fi seducătoare și foarte sexuale atunci când sunt cu adevărat implicate într-o relație. Ele tind să fie intense și extrem de erotice, de multe ori puțin perverse, pentru că nimic nu este în afara limitelor pentru dorințele lor pasionale. De multe ori există o mare dramă și un conflict în relațiile lor sexuale din cauza naturii lor posesive, și au nevoie de putere și control, iar dacă soțul nu acceptă asta, va primi multe scuze banale, pentru a evita partida de dragoste.

Săgetător:

Ele tind sa se plictisească destul de ușor, așa că au nevoie de spontaneitate și varietate în viața lor sexuală. Sunt distractive, iubitoare și au o mare bucurie de a fi în jurul valorii. Odată ce s-au plictisit, nu mai au nevoie nici de scuze, pentru că pleacă în căutare de nou.

Capricorn:

Nu sunt genul de persoane care să își manifeste în public afecțiunea, dar, în spatele ușilor închise, pot fi pasionale si cu un mare apetit sexual. Încearcă să își impresioneze partenerul pentru a-i câștiga inima și libidoul. Ca soții, ele au o mare rezistență sexuală pentru își mulțumi soțul, dar în schimb și el trebuie să fie la fel, iar acest aspect le poate da bătăi de cap în legătura lor sexuală.

Vărsător:

Aceste native sunt originale și inovatoare, le place să încerce lucruri noi, ca o modalitate de a păstra relația de sex mai interesantă. Așa că, dacă ești tipul conservator caruia nu îi place să experimenteze, este posibil să auzi mai multe scuze decăt crezi.

Pești:

Prin natura lor senzuală și amăgitoare, nativele din Pești nu au probleme cu atragerea partenerilor sexuali. Odată ce intuiția lor le spune că au găsit romantismul, devin sexuale, își lasă imaginația să zboare și trăiesc pentru a-și satisface partenerul. Cu toate acestea, dacă soțul nu le greșește cu nimic, practic ele nu au nicio scuză pentru a nu face dragoste cu el…

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies