HomeHoroscopcompatibilitate zodii Știați că există câteva zodii cărora le place pupăceala? Vezi dacă te afli printre ele

Știați că există câteva zodii cărora le place pupăceala? Vezi dacă te afli printre ele

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/05/zodii-cărora-le-place-pupăceala.jpg

Dacă unele zodii sunt extrem de reținute atunci când vine vorba de dulcegării și pupături, altele sunt atât de pupăcioase încât ajungi să te saturi de atâtea sărutări. Iată care sunt cele mai pupăcioase zodii și vezi dacă te afli și tu printre ele.

Leu

Leii te-ar pupa oricând și oriunde. Nu contează că sunteți pe stradă, în autobuz, la teatru sau la restaurant, mereu vei fi „sufocat” de pupăceala Leilor. Din această cauză, ajungi deseori să te saturi, iar cele mai multe relații se încheie din acest motiv, din cauza unei afecțiuni exagerate.

Gemeni

Gemenii sunt pupăcioși dar nu exagerează. Atunci când se află în intimitate, abuzează de acest lucru, dar sunt foarte reținuți atunci când sunt înconjurați de foarte multe persoane. Pentru această zodie, pupăceala este o adevărată calitate.

Capricorn

Capricornii adoră pupăceala, dar nu vor face niciodată primul pas. Chiar dacă se află într-o relație de foarte mult timp, Capricornul nu va lua niciodată inițiativa de a-și săruta partenerul, chiar dacă se află într-un loc retras. Așteaptă mereu ca inițiativa să vină din partea partenerului, iar acest lucru devine, uneori, cam deranjant.

Scorpion

Atunci când vrei să lucrezi, să gătești sau să stai liniștit, te trezești cu partenerul Scorpion peste tine, pupându-te. Exact în momentele în care tu nu ai nevoie de așa ceva, ești sufocat cu pupături din partea partenerului. Asta te enervează la culme.

Săgetător

Săgetătorii își doresc să fie pupați în permanență și cer asta încontinuu partenerului. Acest lucru devine enervant, deoarece Săgetătorii nu oferă deloc afecțiune, dar își doresc să primească de la cei din jur si spun acest lucru, oriunde s-ar afla…

Pești

Peștii sunt extrem de afectuoși și pupăcioși, dar nu într-un mod enervant. Își aleg mereu momentul oportun pentru a pune în practică toate aceste lucruri pe care știu că le aștepți. Această zodie este afectuoasă, iar nativii săi știu să te acapareze cu dragostea lor doar atunci când trebuie.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed