Homecompatibilitate zodii Sunteți sortiți să fiți împreună? Cele mai bune 5 combinații de zodii!

Sunteți sortiți să fiți împreună? Cele mai bune 5 combinații de zodii!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 953 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/06/Sunteti-sortiti-sa-fiti-impreuna.jpg

Dacă ai o relație serioasă și vrei să știi dacă el este alesul, iată care sunt cele mai bune cinci combinații de zodii și vezi dacă a ta se află printre ele!

Taur și Scorpion

Două zodii puternice, Taurul, fiind zodie de Pământ, iar Scorpionul, fiind zodie de Apă. Nativii aceștia au personalități puternice, știu pentru ce luptă în viață și nu se dau bătuți până nu obțin lucrurile pe care și le doresc.
Aceștia se completează reciproc. Latura sentimentală a Scorpionului este perfectă în momentele grele ale Taurului și, așa cum apa udă pământul, punând capăt secetei, așa și Scorpionul poate pune punct tuturor stările grele cu care se confruntă Taurul, oferindu-i iubire.

Rac și Fecioară

Ambele zodii sunt rezervate, liniștite și introvertite. Nativii se simt foarte bine unul cu altul, mai ales atunci când se află în „bula” pe care au creat-o în jurul relației lor. Cei doi pot da naștere unor lucruri mărețe dacă lucrează împreună și, dacă se implică în mod egal, pot fi împreună până la adânci bătrâneți.
Nativii din ambele zodii gândesc totul foarte bine atunci când trebuie să facă ceva și nu se aruncă niciodată cu capul înainte, lucru ce reprezintă un foarte mare avantaj în relația lor. Echilibrul și armonia domnesc într-o astfel de relație, iar nimic nu poate fi mai frumos decât povestea lor de iubire.

Balanță și Săgetător

Firi puternice și hotărâte, Balanțele și Săgetătorii pot construi un adevărat imperiu dacă lucrează împreună. Nativii se completează perfect, iar multe cupluri a căror poveste de dragoste a rezistat în timp au fost alcătuite din acești doi nativi.
Balanțele sunt firi liniștite, calculate, introvertite, în timp ce Săgetătorii sunt extrovertiți și agitați. Aceștia se completează reciproc: Balanțele îi pot liniști pe Săgetători în momentul în care au un acces de furie și pot pune punct situației temperate extrem de repede, în timp ce Săgetătorii le pot oferi suportul moral și imboldurile necesare celor din zodia Balanță.

Scorpion și Pești

Nimic nu se poate potrivi mai bine decât nativii din două zodii de Apă. Firi sentimentale, dar puternice, hotărâte, dar cu o gândire critică, Scorpionii și Peștii se înțeleg de minune și pot forma o relație pe care mulți o vor invidia.
Aceștia se completează perfect din toate punctele de vedere și pot face foarte simplu ca lucrurile să meargă în direcția pe care și-o doresc. Într-o astfel de relație există foarte multă iubire, iar compatibilitatea dintre ei este una foarte mare, una după care multe cupluri tânjesc.

Gemeni și Vărsător

Dovada că expresia „până moartea ne va despărți” este adevărată sunt chiar cuplurile formate din Gemeni și Vărsători. Aceștia se completează perfect, fiind exact ce avea nevoie fiecare. Pe cât de agitați sunt Gemenii, pe atât de liniștiți sunt Vărsătorii.
În momentele dificile prin care Geamănul trece deseori, cel mai bun aliat al lui va fi Vărsătorul, iar, în momentele în care Vărsătorul va ceda din cauza sentimentelor care îl copleșesc, Geamănul va fi acolo pentru a-l ajuta să se ridice, fiind stâlpul lui de susținere și umărul pe care plânge…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed