Homecompatibilitate zodii Capricornii, peștii și alte cinci zodii spun adio supărărilor și necazurilor

Capricornii, peștii și alte cinci zodii spun adio supărărilor și necazurilor

autor Elena Yvette
3,K views
Capricornii, peștii și alte cinci zodii spun adio supărărilor și necazurilor

Supărările și necazurile nu i-au lăsat în pace pe nativi de-a lungul timpului, oferindu-le lecții utile, pe care să le aplice în decursul vieții. Totuși, se pare că norii se împrăștie, iar câteva zodii vor resimți razele soarelui, fiind privilegiați!

TAURUL va reveni în forță după o perioadă complicată, BALANȚA își va asuma un nou rol, cel de lider, iar CAPRICORNII își vor face un cadou lor înșiși, pentru a simți împlinirea personală!

BERBEC
BERBECUL trebuie să își facă timp pentru el însuși, pentru a-și pune cap la cap gândurile și ideile pe care le are. Nativul trebuie să ia decizii importante, însă este împiedicat pentru că nu poate să se concentreze pentru a merge pe drumul cel bun și a evita eșecul!

TAUR
Dacă în lunile anterioare, TAURUL a fost deprimat fără a ști sursa exactă a supărărilor sale, următoarea perioadă se arată benefică pentru acesta, dând uitării toate necazurile și grijile pe care le-a avut. Pare că acesta va fi un nativ privilegiat, care va simți din nou fericirea!

GEMENI
GEMENII vor avea parte de o lună complicată din punct de vedere sentimental, deoarece partenerul de viață pare să nu mai fie interesat de ei. Acesta nu știe ce își dorește de la relație și nu mai vede un viitor cu nativul de aer, care se arată a fi destul de îngrijorat!

RAC
O schimbare minoră în viața nativului RAC i-a adus schimbări majore în viitor, iar acest lucru nu poate decât să îl bucure pe acesta. Se pare că supărările au dispărut din viața lui ca și norii după furtună!

LEU
Nativul LEU a avut multe gânduri care nu l-au lăsat în pace, care i-au luat acestuia toată energia pe care o avea, rămânând trist și fără vlagă. Acesta are nevoie de cineva care să îi ridice moralul, însă nu acceptă ajutorul nimănui, pentru a nu părea slab!

FECIOARĂ
Problemele în plan financiar se vor termina pentru nativul de pământ, care observă în cele din urmă, rezultatele muncii sale. Deși rezultatele vin mai greu, este un drum sigur, care îl va ajuta pe nativ nu se dea bătut niciodată și să creadă în propriile sale forțe!

BALANȚĂ
În ciuda faptului că nativul BALANȚĂ nu și-a dorit niciodată să fie un lider, să conducă pe alții și să își asume toată responsabilitatea, acesta a făcut o schimbare majoră în acest sens. Se pare că rolul de conducător va ajuta BALANȚA să se apere de necazurile care vor putea apărea la locul de muncă!

SCORPION
Nativul SCORPION are câteva probleme în ceea ce privește comunicarea. Acesta preferă să dea la o parte oamenii importanți din viața sa, pentru simplul fapt că nu dorește să arate că este vulnerabil. Nu vrea să mai vorbească cu nimeni și se refugiază în singurătate!

SĂGETĂTOR
Nativul SĂGETĂTOR dorește să aibă parte de o dragoste ca în filme, fără să se gândească puțin că viața bate filmul și că acest lucru este aproape imposibil. Are așteptări nerealiste de la partenerul de viață, astfel că acesta va aduce numai probleme în cuplu!

CAPRICORN
Se pare că nativul CAPRICORN a tras foarte mult în ultima perioadă pentru a-și rezolva problemele acumulate de-a lungul timpului. Acesta a reușit, urmând să se recompenseze pe sine și să își achiziționeze ceva ce și-a dorit de foarte mult timp!

VĂRSĂTOR
Nativul VĂRSĂTOR a fost supărat pe toată lumea din jurul său, dând vina pe aceștia pentru toate necazurile care i se întâmplă. Totuși, acesta trebuie să conștientizeze că singurul vinovat este chiar el! Dacă vrea să reușească, nativul de aer trebuie să lase garda jos și să renunțe la orgoliu!

PEȘTI
Pentru nativul PEȘTI, această perioadă a reprezentat o provocare foarte mare, pentru că i-a fost pusă la încercare răbdarea. Acesta a reușit să facă față tentațiilor, astfel că supărările și necazurile vor lua sfârșit pentru nativ, chiar înainte ca acesta să dea cu piciorul la toată munca!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed