Homecompatibilitate zodii Taurii, Leii și Săgetătorii trebuie să fie atenți la cei cu care fac afaceri, în această săptămână

Taurii, Leii și Săgetătorii trebuie să fie atenți la cei cu care fac afaceri, în această săptămână

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 813 views
Taurii, Leii si Sagetatorii trebuie sa fie atenti la cei cu care fac afaceri, in aceasta saptamana
  • Află care sunt predicțiile detaliate pentru fiecare zodie în parte
  • Ce le așteaptă pe acestea în perioada care urmează

Berbec
Ești o fire destul de activă, în general, dar se pare că ți-ai pierdut din energie. Faci lucrurile cu încetinitorul, dar poate e mai bine în acest fel, pentru că efortul în exces nu este benefic sănătății. În materie de dragoste, lucrurile puteau fi mai bune, dacă te străduiai mai mult.

Taur
Ești destul de tăcut, dar ai foarte multe lucruri de comunicat. Indiferent dacă vorbim despre domeniul profesional sau despre cel sentimental, ai lucruri de lămurit. Vei avea anumite divergențe la job, dar le vei rezolva, după ce vei conștientiza care sunt partenerii ideali, în afaceri . Un val imens de căldură îți va veni de hac.

Gemeni
Energia este pozitivă, dinamic și cu foarte multe idei, atragi multe oportunități. Bat la ușă oferte de nerefuzat. Faptul că ești extrem de solicitat la job, creează mici tensiuni în cuplu, sau pentru nativii singuri, în familie. Nu pune întrebări la care știi sigur că nu vei obține un răspuns.

Rac
Lași în urmă amintirile din vacanță și te axezi strict pe job și pe a fi în frunte, ca de obicei. Cu toate că ești timid, în cea mai mare parte din timp, ai un potențial extraordinar, care va fi observat și apreciat la adevărata valoare. Puterea ta vine din încurajarea prietenilor tăi, care mereu îți ridică dispoziția.

Leu
Ești hotărât să le arăți tuturor de ce ești în stare. Singura problemă care apare, sunt colegii de la job, fiind destul de nepricepuți la afaceri, te trag inevitabil în jos. Nimic nu pare să te afecteze din punct de vedere emoțional, ești puternic și îți menții direcția. Pe plan sentimental, îți iei timp să simți relația din toți rărunchii.

Fecioară
Vei fi în topul celor mai buni angajați. Te descurci de minune, jubilezi și chiar ai o serie de responsabilități speciale, s-ar putea zice. Între îndatoririle de la job și sarcinile vieții de zi cu zi, te bucuri de timpul petrecut cu familia, prietenii și cu perechea ta.

Balanță
O mică înclinare spre sensibilitate emoțională în cazul tău. Ești vulnerabil, ai nevoie de suportul moral al cuiva acreditat în acest domeniu. Cumulul de emoții și stări, te-au adus în acest stadiu. Implicarea excesivă în anumite subiecte, te-a afectat. Evită orice discuție în contradictoriu, nu îți face bine.

Scorpion
Ai foarte multe pe cap, dar motivație deloc. Mintea îți este încă în vacanță, iar capul în nori. Predomină stări de nervozitate, stres și neliniște. Găsești soluții la problemele de la job. Încet, vei găsi energia pe care ai pierdut-o și vei putea performa la job.

Săgetător
Poate dacă ai începe să îi ajuți pe cei din jurul tău, ai uita de micile probleme care apar zi de zi. La locul de muncă, întâmpini cele mai mari dificultăți. Ești tras pe sfoară în niște afaceri, ești păcălit, iar timpul este ireversibil. Orice întâmplare de acest gen, ar trebui să fie o lecție pentru tine, nu un eșec. Beneficiezi de ajutorul celor dragi.

Capricorn
Perioada aceasta, dragostea este lăsată deoparte și te concentrezi pe avansarea la job. Toată presiunea acumulată, nu îți face bine, dimpotrivă, te afectează fizic. Vei fi nevoit să vizitezi medicul. Deși am menționat că iubirea nu este pe primul loc acum, partenerul te răsfață și îți oferă sprijinul necesar.

Vărsător
Ești o fire ambițioasă, așa încât dacă e să riști, oricum ai ceva de câștigat. Nu refuza ajutorul prietenilor în sarcinile zilnice. Ai foarte multe oportunități dacă nu te lași pradă lenei. În ceea ce privește dragostea, lucrurile nu debordează de fericire.

Pești
O perioadă bună, pentru nativii Pești. Fericiți, cu chef de glume și timp liber petrecut în preajma prietenilor, așa vor arăta zilele acestora. Ai reușit să fii la pace cu tine însuți, lucru de care erai în disperată nevoie. Tocmai din acest motiv, pare să fii indiferent față de partener, dându-i de înțeles că nu mai reprezintă o prioritate…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed