Home compatibilitate zodii Top 3 cele mai destepte FEMEI din zodiac. Vezi si tu daca esti una dintre ele!

Top 3 cele mai destepte FEMEI din zodiac. Vezi si tu daca esti una dintre ele!

autor Nicula Clara
Data publicării: Data actualizării: 2k views 3 minute timp de citit
Top 3 cele mai destepte FEMEI din zodiac. Vezi si tu daca esti una dintre ele!

Despre oricare semn zodiacal am vorbi în acest moment, inteligența este un punct comun pentru toți nativii zodiacului.

Vorbim despre inteligența intuitivă – de care se bucură semnele de Foc, despre inteligența practică – de care se bucură semnele de Pământ, despre inteligența logică – de care se bucură semnele de Aer și despre inteligența emoțională – de care se bucură semnele de Apă.

Semnele de Foc ale zodiacului acționează după instinct, își ascultă busola interioară și nu dau niciodată greș atunci când iau decizii mai mult sau mai puțin importante.

Zodiile de Pământ se folosesc cel mai mult de ceea ce au învățat, de experiența pe care au acumulat-o în timp. În cazul inteligenței logice, semnele zodiacale înzestrate cu acest tip de inteligență fac exces de obiectivitate și de analize cât mai amănunțite, pentru a putea decide ceea ce este mai bine în fiecare moment.

Zodiile de Apă se bazează foarte mult pe sentimente, emoții, trăire interioară, iar deciziile pe care le iau nu îi dezamăgesc niciodată pe cei dragi.

Trei dintre nativele zodiacului surprind plăcut prin inteligența de care dau dovadă

Niciuna dintre cele trei nu se simte speriată de nicio situație, nici de decizii radicale. Acestea dețin foarte bine controlul asupra emoțiilor, nu se feresc de la nimic și știu ce au de făcut. Deși pare greu de crezut, sunt niște învingătoare de fiecare dată.

Pentru cele trei inteligența este punctul forte, asul din mâneca, atuul care le ajută în orice situație, cheia spre succes. Astfel atrag atenția de fiecare dată asupra lor, dar au și cu ce.

Nativa  din zodia Rac

O fi ea emotivă și sensibilă, dar la capitolul inteligență nu o întrece nimeni. Învața cu ușurință, găsește soluții acolo unde nu prea există, folosește cu pricepere orice informație. Mental se fac schimbări, se înlocuiesc date, se obțin noi rezultate și piste. Toate astea cu o rapiditate uluitoare. Cum spuneai că e Femeia-Rac? Mai gândește-te o dată. Are o putere extraordinară de a înțelege și a oferi soluții salvatoare oricui are nevoie. Este foarte atașată, iar compasiunea de care dă dovadă de fiecare dată nu prea o mai găsești pe nicăieri.

Nativa din zodia Fecioară

Analizează totul cu atenție, cu calm și precizie. Nu lasă nimic nefiltrat. Deciziile pot aștepta, dar ea trebuie să știe tot, să descopere tot ce este necunoscut, vrea să cunoască toate detaliile unei situații care o interesează. Lucrează bine în condiții de stres, rezolvă totul cu o precizie ieșită din comun, întotdeauna rămânând ea cea mereu calmă. Privește cu atenție o femeie în zodia Fecioarei și nu te grăbi să tragi concluzii. Aparențele înșală, iar etichetele nu își au rostul. Numai cine o cunoaște cu adevărat știe cum este Fecioara, de fapt.

Nativa din zodia Scorpion

Foarte decisă și gata să înfrunte orice situație, orice piedică, orice greutate. Are o răbdare de fier, nu răspunde niciunui fel de provocare atunci când știe că i-ar dăuna. E înzestrată cu putere – o poate lua oricând de la început, fără să se teamă de necunoscutul ce o așteaptă drept înainte. Îi motivează pe alții, dar își oferă și ei însăși motivația de care are nevoie, atunci când simte că nu mai poate, că a obosit – deși vei remarca greu această oboseală a Femeii-Scorpion…

Fiecare zodie în parte ar trebui să se folosească de inteligența cu care a fost înzestrată și să o pună și mai mult în valoare, să o fructifice – asta i-ar ajuta și pe nativii zodiilor, dar și pe cei din jurul lor.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies