HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 3 cele mai răutăcioase zodii – Fecioarele sunt primele in top

Top 3 cele mai răutăcioase zodii – Fecioarele sunt primele in top

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/03/Top-3-cele-mai-răutăcioase-zodii.jpg

Cu siguranță sunt unele persoane care preferă să te încurce în loc să îți ofere o mână de ajutor și de multe ori par a fi unele dintre cele mai isterice. Află care sunt cele mai răutăcioase trei femei în funcție de zodie și vezi dacă te numeri și tu printre acestea.

  1. Fecioară

Fiind și o persoană bârfitoare, cu siguranță nu face acest lucru pentru că ar avea lumea la inimă. Se pare că femeia Fecioară este una dintre cele mai rele femei și este și foarte geloasă atunci când cineva calcă pe teritoriul ei și ajunge să-i complimenteze partenerul.

Se ține cu dinții de tot ceea ce este al ei și, dacă vei îndrăzni să te atingi de orice lucru care poartă „marca” ei, va face tot posibilul să te facă să te simți cât mai prost și să îți fi dorit să nici nu te fi gândit măcar la asta. Este foarte severă și-i place să ocupe postura de dominatoare în toate relațiile pe care le are cu cei din jur, inclusiv cu familia. Nu-i pasă dacă trebuie să calce în picioare anumite persoane pentru a ajunge acolo unde își dorește, va fi in stare să mute chiar și munții din loc pentru acest lucru.

Chiar dacă numele acestei zodii ne duce cu gândul la ceva liniștit și pur, femeia Fecioară este în stare să te îmbrățișeze și să îți țină cuțitul la spate în același timp.

  1. Scorpion

Dacă vrei să cunoști ce este aceea răutate, ai putea să stai câteva ore în compania femeii Scorpion și te vei lămuri. Dacă vei avea curajul să o provoci sau să concurezi cu ea pentru un anumit câștig, ar fi bine să renunți anticipat la acest lucru.

Pentru că nu-i place să fie umilită, apelează la această răutate pentru a nu arăta că are și ea momentele ei de slăbiciune. Preferă să fie rece și va fi uneori chiar și nemiloasă cu persoanele din jur. Dacă vei încerca să o excluzi din anumite activități de grup, să fii sigură că ți-ai dat singură foc la casă, deoarece aceasta va apela la toate metodele posibile pentru a te face să regreți acest fapt.

Dacă va observa că te deranjează într-un anume fel, nu se va simți prost nici măcar o clipă, ba chiar va „savura” din plin momentul.

  1. Pești

Deși nu pare capabilă să rănească nici măcar o muscă, ei bine, iată că și femeia Pești face parte din acest clasament. Chiar dacă este născută sub acest semn zodiacal, aceasta pare a fi totuși o mică „scorpie”, însă una foarte bine mascată și care nici măcar nu dă de bănuit acest lucru…

Deși pare a fi genul de persoană care te cicălește, aceasta este, de fapt, metoda ei de a lucra sub acoperire, fără ca să îți dea nimic de bănuit. În majoritatea cazurilor, joacă rolul victimei, când, de fapt, pregătește o nouă strategie de acțiune prin care să îți „șifoneze” imaginea și să te facă să te simți prost. Dacă i s-a pus pata pe cineva, va face tot ceea ce-i stă în putere să-i facă persoanei respective zile cât mai amare și să nu o lase liniștită nici măcar o clipă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed