Home Horoscopcompatibilitate zodii Top 3 semne zodiacale a căror poveste are mereu un final nefericit

Top 3 semne zodiacale a căror poveste are mereu un final nefericit

autor Elena Yvette
690 vizualizari

Cu siguranță ai trecut și tu cel puțin o dată printr-o situație nasoală și aveai impresia că nu ți se poate întâmpla nimic mai urât. Ei bine, unii dintre noi descriu întregile lor experiențe de viață ca fiind unele dintre cele mai nereușite cu putință.

Iată care sunt cele trei zodii care trec mereu prin astfel de momente și povestea lor are un final nefericit, cel puțin din punctul lor de vedere.

Fecioară

Deși tind mereu să facă lucrurile ca la carte și se străduiesc să nu dea greș în niciun moment din viața lor, nativele acestei zodii tind uneori să greșească din cauza faptului că analizează mult prea mult detaliile, până și pe cele mai mici și neînsemnate.

Mereu reușesc să găsească un nod în papură, chiar dacă acesta este prezent numai în mintea lor, iar acest lucru le determină să ajungă într-o situație deloc plăcută, poate chiar una care să le pună într-o lumină proastă. Uneori, acest lucru este și motivul pentru care ajung să piardă unele persoane din viața lor, deoarece creează situații neplăcute atunci când nu este deloc cazul.

Vărsător

Alături de nativele Fecioară, cele Vărsător fac și ele parte din categoria persoanelor care ajung să aibă parte de un final nefericit.

Acestea nu sunt adepte ale banalului și sunt mereu imprevizibile, lucru care nu are cum să atragă plictiseala în viața lor sau în viața celor care sunt mereu alături de ele. Sunt mereu active, însă uneori își asumă riscuri mult prea mari, iar acest lucru nu duce într-o direcție bună. Dorința arzătoare de a obține mereu ceea ce își doresc este unul dintre factorii principali care afectează în mod negativ viața Vărsătoarelor, iar partea mai nasoală este că, de multe ori, acestea nici măcar nu își dau seama de acest lucru.

Sunt mereu într-o luptă continuă pentru a putea avea parte de ceea ce își doresc, ideile lor nu sunt foarte mobile și impulsivitatea este și ea pe un loc bine stabilit. Toți acești factori contribuie la crearea unui scenariu mai puțin plăcut, motiv pentru care nativa Vărsător ajunge uneori în situații care sunt unele dintre cele mai incomode și neplăcute.

Pești

Din cauza sensibilității și grijii purtate pentru cei din jur, în special pentru cei dragi, nativele acestei zodii ajung și ele să fie protagonistele unor scenarii al căror final este unul nefericit.

Au tendința de a-i pune pe alții pe primul loc, motiv pentru care ajung în unele situații să sufere mai mult decât este cazul. Dacă pierd pe cineva drag, acestea suferă mai ceva ca în telenovele și ajung să se pună foarte greu din nou pe picioare. Caută mereu explicații pentru ceea ce se întâmplă în viața lor, iar dacă unele lucruri nu le sunt clare, ajung să fie afundate în melancolie și tristețe…

Caută mereu să aibă parte de afecțiune și atenția celor dragi, în special de cea a partenerului de viață, iar dacă nu au parte de ele, ei bine, povestea lor de viață are unul dintre finalurile cele mai tragice.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies