Home Horoscopcompatibilitate zodii Top 4 zodii bârfitoare – Gemenii sunt primii in top

Top 4 zodii bârfitoare – Gemenii sunt primii in top

autor Elena Yvette
2153 vizualizari

Se pare că bârfa este una dintre principalele ocupații ale unor femei atunci când se întâlnesc la o cafea; nu spunem că bărbații nu ar face acest lucru, cu siguranță îl fac, însă nu recunosc. Află care sunt din acest punct de vedere zodiile care alcătuiesc un „top 4”.

  1. Gemeni

Se pare că femeia Gemeni este una dintre cele mai invidioase persoane. Dacă vei deschide un subiect despre orice anume, va face repede legătura cu una dintre persoanele pe care le cunoaște pentru a da „start” bârfei. Îi place mult să iasă la cafele cu prietenele, sau nu neapărat doar prietene, pentru că vede ocazia perfectă de a se pune la curent cu ultimele noutăți care fac referire la viața celor din jur. Dacă-i vei spune că ai câștigat recent o anumită sumă de bani, prima întrebare pe care ți-o va adresa va fi „câți?”.

Pare a fi o adevărată vrăjitoare a cuvintelor și va ști mereu cum să „jongleze” cu acestea pentru a ajunge la subiectul dorit, iar bârfa este activitatea care-i ocupă cea mai mare parte a timpului.

  1. Fecioară

Chiar dacă nativele acestei zodii par timide, sunt și ele adepte ale bârfitului. Chiar dacă nu o fac foarte des, consideră că din când în când este binevenită o astfel de „informare”, mai ales când subiectul discuției include persoanele cunoscute sau anumite persoane pe care nu le plac așa mult.

Nativele acestei zodii nu sunt neapărat invidioase pe cei din jur, însă le place să știe ce au mai făcut acele prietene sau chiar rude pe care nu le-au mai văzut de ceva timp. Dacă vor afla că ai avut parte de o situație mai puțin plăcută, dar tu nu vei dori să deschizi acest subiect, tot vor reuși din alte surse să afle toate detaliile despre aceasta.

  1. Scorpion

Dacă vrei să te împrietenești cu femeia Scorpion, bârfa este cea mai bună metodă de a ajunge la inima acesteia. Adoră să bârfească și va căuta să facă acest lucru ori de câte ori va ieși în oraș cu prietenele sale. Fiind una dintre cele mai invidioase femei din întreg zodiacul, nu se va bucura de succesul de care vei avea parte, dar va face din acesta un subiect „fierbinte” de discuție, întorcându-l și sucindu-l pentru a ajunge în final la o nouă informație care probabil nici nu va fi una reală.

Dacă cineva va avea parte de mai multe lucruri decât ea, în special lucruri pe care ea și le dorește, ei bine, acel cineva va fi noul ei subiect de „dezbătut” cu prima persoană cu care va avea ocazia.

  1. Capricorn

Femeia Capricorn nu obișnuiește să manifeste invidie pentru cei din jur, dar dacă cineva ajunge să-i fure „lumina reflectoarelor”, aceasta nu se va sfii să povestească acest lucru, bineînțeles, văzut doar din punctul ei de vedere…

Dacă ești situată din punct de vedere al succesului în spatele ei și nu tinzi să o eclipsezi, nu va avea niciun fel de problemă cu tin, însă dacă o depășești cumva, se va asigura că, atunci când te „laudă” lumea, să nu fie tocmai dornică să afle ceea ce se află cu adevărat în spatele succesului tău. Va face ea o „reconstituire” după propriul ei plac.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies