Home Horoscopcompatibilitate zodii Top 4 zodii care nu au succes la jocurile de noroc

Top 4 zodii care nu au succes la jocurile de noroc

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
Top-4-zodii-care-nu-au-succes-la-jocurile-de-noroc in compatibilitate zodii

Fiecare dintre noi este tentată să-și încerce norocul măcar o dată la jocurile de noroc, chiar dacă suntem conștiente că putem avea parte de o pierdere. Iată care este topul zodiilor care nu sunt norocoase din acest punct de vedere și care vor reuși să aibă parte de surprize neplăcute.

  1. Leu

Nativa acestei zodii este mereu pusă pe fapte mari, însă se pare că uneori lucrurile nu sunt în favoarea ei. Dacă are doar o mică speranță, nu va ezita să-și pună fundul la bătaie pentru a putea avea parte de un câștig, mai ales dacă acesta poate să fie unul destul de mare.

Moderația nu-și prea are locul atunci când aceasta vrea să câștige și va pune în joc toți banii pe care-i va avea în portofel în momentul respectiv, dar se pare că îi va pierde mai mereu.

  1. Scorpion

Femeia Scorpion este mereu sigură pe ea și va avea mereu curajul să se avânte în jocurile de noroc. Nu contează ce tip este acest joc, atât timp cât este vorba de un câștig frumos, aceasta nu va sta pe gânduri și se va băga și ea în competiția pentru bani.

Suma cea mai mare pariată va veni cu siguranță din partea acestei native, motiv pentru care se va concentra intens pe joc. Chiar dacă aceasta se va concentra 100%, se pare că eforturile depuse vor fi degeaba, acest lucru repetându-se nu doar o dată, motiv care ar trebui să fie unul de îngrijorare.

  1. Capricorn

Iată ceva de la care femeia Capricorn pare să nu se poată abține: jocurile de noroc. Aceasta crede că poate oricând să obțină ca din minune o sumă de bani care să o scape de grija zilei de mâine. Totuși, ea nu pune în joc toate economiile pe care le are puse de-o parte, dar nici sumele mici de bani nu par să fie alegerea pe care o face.

Chiar dacă este puțin mai limitată din acest punct de vedere, al sumei investite în joc, tot nu are parte de câștiguri, eventual unele foarte mici, însă care nu-i aduc înapoi investiția făcută. Se pare că jocurile de acest gen nu au fost inventate pentru aceasta, dar tot nu-i pare a fi clar acest lucru.

  1. Vărsător

Chiar dacă se bazează pe intuiție și îi place să dea cu banul, femeia Vărsător nu este nici ea o persoană norocoasă atunci când vine vorba de jocurile de noroc.

Aceasta nu prea ține cont de reguli și este de părere că acestea au fost făcute doar pentru a putea fi încălcate. Îi place diversitatea și cu siguranță riscul îi oferă satisfacție, însă nu este cazul să se lase influențată de acestea atunci când își pune banii în joc…

Pare să se plictisească destul de repede și nu prea mai acordă mare atenție, motiv pentru care este mereu printre primele persoane care sunt scoase din joc. Dacă din punctul său de vedere, regulile sunt făcute pentru a fi încălcate, ei bine, și greșelile folosesc pentru a putea învăța din ele!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed