HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 4 zodii de bărbați care urăsc giugiulelile

Top 4 zodii de bărbați care urăsc giugiulelile

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views 3 minute timp de citit

Oricărei femei îi place să-și alinte partenerul și să fie și ea alintată la rândul ei. Cu toate acestea, nu tuturor bărbaților le place să fie cicăliți sau să aibă lângă ei o femeie care să aibă o poftă acută pentru giugiuleli.

Iată care sunt cele patru zodii de bărbați care nu suportă sub nicio formă giugiulelile.

Leu

Fire foarte puternică și dominatoare, nativul acestei zodii este unul dintre primii candidați pe lista „Să nu aud de asta!”. Preferă actele care sunt pline de o poftă și o dorință arzătoare de a face un amor nebun și nu tot felul de mângâieri sau gâdileli.

Ori îi arați clar ceea ce vrei, ori o lași baltă. Nu-i place să fie dus cu zăhărelul sau să fie amăgit, așa că ar fi bine să pui serios piciorul în prag. Se vede stăpânul junglei, motiv pentru care trebuie să fii o adevărată felină, nu o pisică jucăușă.

Cicăleala va reuși doar să îl enerveze la culme, așa că ar fi bine să uiți de ea!

Scorpion

Dacă ajungi să îl enervezi, să nu te aștepți să se comporte ca un gentleman, pentru că nu o va face nici în ruptul capului. Giugiuleala nu este ceva ce face parte din lista cu „așa da”, motiv pentru care ar fi bine să o încadrezi și tu pe lista ta de „așa nu”, fără doar și poate.

Dacă vrei să ai parte de momente pline de pasiune și dragoste arzătoare alături de un Scorpion, ar fi bine să uiți de drăgălășenii. Ori ești o zeiță a actelor sexuale pline de pasiune, ori îți iei adio. O copiliță drăguță nu va aprinde deloc focul în interiorul nativului acestei zodii, motiv pentru care ar fi mai bine să ocupi postura unei profesoare rele și obraznice.

Vărsător

Dacă vrei să-l vezi foc și pară, atunci apelează la cicăleală, deși cu siguranță nu îți dorești asta. Dacă vrei să ai parte de momente pline de senzualitate și pasiune, încearcă să nu te comporți ca o copilă răsfățată sau care vrea să fie răsfățată. Arată că ești sigură pe tine și că nu ai nevoie de un preludiu copilăros pentru a atinge cotele maxime ale plăcerii.

Nativul acestei zodii consideră că o relație de lungă durată nu este plină de momente în care cei doi se giugiulesc, motiv pentru care ar trebui să fii foarte atentă la cum te comporți, șansele să-i schimbi acest mod de gândire sunt foarte mari, trebuie doar să ai foarte mare grijă.

Berbec

Giugiuleala nu este deloc apreciată de nativul Berbec, sub nicio formă și în niciun moment. Aceasta reușește doar să-i strice buna dispoziție și nici că se mai pune problema să ajungeți în dormitor…

Poate ajunge chiar la o ceartă serioasă din această cauză, iar reacțiile sale ar putea fi unele dintre cele mai urâte. Cu siguranță își va cere scuze ulterior, dar ar putea să fie destul de târziu. Dacă vrei să ai parte numai de momente frumoase alături de nativul Berbec, ar fi bine să nici nu te gândești să îl gâdili sau să te tot cuibărești lângă el, tot ceea ce vei reuși să provoci este o ceartă de proporții uriase, ceea ce cu siguranță nu este un lucru de dorit.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed