Home Horoscopcompatibilitate zodii Top 4 zodii obsedate de shopping

Top 4 zodii obsedate de shopping

autor Elena Yvette
436 vizualizari

Greu de crezut, dar chiar dacă femeile sunt cunoscute pentru obsesiile lor în materie de cumpărături, există și aici concurență. Află care sunt cele patru zodii obsedate cel mai mult de shopping.

  1. Gemeni

Nativele acestei zodii sunt cele mai cheltuitoare femei. Le este imposibil să facă o listă cu ceea ce au nevoie de acasă și tind să cheltuie banii pe tot ceea ce văd pentru prima oară și le face cu ochiul. Nu încerca să intervii în calea femeii Gemeni atunci când este într-un magazin de haine și fuge de colo-colo, deoarece ar fi o greșeală pe care s-ar putea să o regreți pentru tot restul vieții tale.

Le este greu să își fixeze de la începutul lunii un buget care să fie alocat doar pentru așa ceva, iar dacă pofta lor pentru shopping apare și în miez de noapte, cu siguranță la primele ore ale dimineții vor fi primele persoane care vor intra într-un magazin.

  1. Leu

Dacă-i place să iasă mereu în evidență, cu siguranță cheltuie bani în această privință. Femeia Leu aruncă cu banii în stânga și în dreapta cu un spor incredibil, însă fiind o fire energică, acest lucru nu ar trebui să ne surprindă. Va cheltui bani în special pe acele produse care sunt destinate îngrijirii corporale și pe tot felul de aparaturi și gadgeturi care-i permit să obțină un aspect fizic plăcut.

Dacă o vei întreba ce anume și-ar dori de ziua ei, cu siguranță nu-i va fi rușine să îți ceară un voucher de reducere la unul dintre cele mai scumpe magazine din malluri și nu numai, așa că ar fi bine să te gândești de două ori înainte de a întreba.

  1. Scorpion

Mai mult ca sigur că femeia Scorpion nu trebuie să aibă o dispoziție proastă pentru a folosi shopping-ul ca o scuză pentru a scăpa de aceasta. Indiferent ce zi a săptămânii este sau ce moment al zilei, aceasta va fi mereu dispusă să iasă din casă pentru a-și face de cap prin magazine.

Îi place să viziteze unele dintre cele mai luxoase magazine de cosmetice și articole vestimentare și are tendința de a urmări îndeaproape ultimele noutăți și colecții care își fac apariția în acestea. Pare a fi una dintre zodiile care rămâne cel mai des fără bani la sfârșit de lună, uneori nici nu apucă să prindă finalul lunii pentru a se plânge de lipsa banilor din portofel.

  1. Fecioară

Dacă trebuie să te ferești din calea unei persoane care pare a fi un concurent la o competiție sportivă, cum ar fi cursele de viteză, iată persoana! Femeia Fecioară pare a fi acea persoană care chiar și în cele mai grele momente ale vieții este dispusă să iasă la cumpărături. Shopping-ul reprezintă cea mai bună terapie la care apelează aceasta și pare a fi singura metodă care o face să treacă până și peste o despărțire…

Dacă nu sunt haine, cu siguranță sunt anumite dulciuri mai exclusiviste care să-i răsfețe papilele gustative sau, de ce nu, accesorii care să iasă în evidență oriunde ar merge.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies