HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 bărbați care își domină partenerele în funcție de zodie

Top 5 bărbați care își domină partenerele în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/02/Top-5-bărbați-care-își-domină-partenerele-în-funcție-de-zodie.jpg

Știm cu toate că bărbații doresc să dețină controlul într-o relație și să fie ei aceia care să își lase amprenta asupra acesteia. Iată care este clasamentul celor cinci zodii masculine care preferă să adopte postura unui conducător atunci când vine vorba de relațiile lor cu partenera.

1. Berbec
Alături de bărbatul Berbec cu siguranță te vei simți tratată ca o regină. Provocator și pasional din fire, acesta este mereu pregătit să profite de acea mică „scânteie” pentru a provoca un adevărat incendiu, iar dacă-i vei putea face față, va găsi cele mai bune metode de a-ți alina „durerile”. Va ști mereu cum să abordeze o femeie și ce tip de strategii să adopte pentru a-ți câștiga încrederea și le va aplica în cea mai intensă formă a lor.

2. Taur
Cu o fire plină de senzualitate și o pasiune inegalabilă, bărbatul Taur va ști cu siguranță care este acel punct sensibil care trebuie „atins” pentru a-i provoca plăcere partenerei sale. Acesta acordă atenție detaliilor și are o mare răbdare în a-și atinge obiectivele propuse. Este foarte sigur pe el atunci când face primul pas, iar dacă te lași condusă de el, cu siguranță nu îți va părea rău. Nu trebuie să te simți deranjată de faptul că dorește să dețină mereu inițiativa, știe exact de ce face acest lucru și îți va oferi dovezi clare în această direcție.

3. Scorpion
Sexualitatea și pasiunea deținută de bărbatul Scorpion sunt cu siguranță ieșite din comun, iar acest lucru uneori chiar te poate intimida peste măsură. Experiențele pe care este pregătit să le ofere sunt unele dintre cele mai intense și de neuitat, știe exact ceea ce dorește să ofere și nu are niciun fel de reținere în a o face. Spiritul Scorpionului cu siguranță poate fi asemănat cu cel al unui lider însă acest lucru nu trebuie să te îngrijoreze, deoarece nu te va face să te simți inferioară lui.

4. Fecioară
Bărbatul Fecioară poate fi descris clar și hotărât printr-un singur cuvânt: „perfecțiune”. Acesta tinde spre această stare de perfecțiune indiferent despre ce este vorba, cu atât mai mult când facem referire la relațiile sale cu partenera. El nu apreciază infidelitatea, iar dacă te vei afla într-un moment de „impas” din acest punct de vedere, nu va sta pe gânduri în a pune punctul pe „i”. Cu siguranță este o fire pretențioasă și cu așteptări mari, așadar, dacă dorești să pornești pe un drum împreună cu acesta, vei fi nevoită să depui eforturi considerabile pentru a-l putea mulțumi…

5. Pești
Cu o alură de seducător convins, experimentat din fire în tot ceea ce ține de relații și momente intime, bărbatul Pești reușește să te atragă în mrejele lui și să se impună cu o simplă privire. Știind cu exactitate ceea ce face și ceea ce dorește să obțină, acesta este dispus să îmbogățească o parte dintre cunoștințele partenerei sale, țintind astfel să aibă parte de noi câștiguri și experiențe. Trebuie însă să-l ții sub supraveghere, deoarece uneori tinde să-și împărtășească acele cunoștințe și în alte direcții.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed