Home Horoscopcompatibilitate zodii Top 5 cei mai buni bucătari în funcţie de zodie

Top 5 cei mai buni bucătari în funcţie de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
Top-5-cei-mai-buni-bucătari-în-funcţie-de-zodie in compatibilitate zodii

În funcţie de semnul zodiacal sub care a venit pe lume, fiecare nativ este înzestrat cu aptitudini care îl pot face să exceleze în anumite domenii. Arta culinară necesită anumite trăsături înnăscute, dar şi o pasiune pentru bucătărie, pe care doar câteva dintre zodii le deţin cu adevărat.

  1. Cu siguranţă, cel mai desăvârşit maestru în arta culinară este Taurul. Prin natura sa, acesta are nevoie de un job care să-i asigure doza zilnică de adrenalină, noutate, varietate şi, de ce nu, să fie şi puţin riscant sau periculos. Dacă un Taur este pasionat de bucătărie şi hotărât să devină un bucătar de succes, nimic nu-i poate sta în cale, atât timp cât rămâne concentrat pe treaba sa şi este mereu atent la satisfacerea nevoilor clienţilor săi.Cu toate acestea, nu este o idee prea bună ca un Taur să rămână un simplu angajat la un restaurant oarecare, deoarece acesta are nevoie de libertate şi independenţă, de aceea ideal ar fi să-şi deschidă propriul său restaurant. Succesul va fi astfel garantat, pentru că va putea da frâu liber imaginaţiei sale, să creeze orice reţetă îi trece prin minte, să combine în moduri inedite ingrediente dintre cele mai exotice, fapt ce îi va aduce renumele mult visat. Însă, este de preferat ca acesta să-şi găsească ajutoare de nădejde în ceea ce priveşte celelalte aspecte ale conducerii unei afaceri, pe care le-ar putea neglija cu uşurinţă, din cauza firii sale energice şi axate pe partea creativă a pasiunii sale şi mai puţin pe cea materială. O altă problemă pe care ar putea-o avea nativii din Taur în această afacere ar fi să nu ducă la bun sfârșit niciun proiect pe care îl încep, având tendinţa să pornească totul de la zero odată cu o nouă idee creatoare pe care o au. Cu toate acestea, ţinând cont de pasiunea pentru bucătărie şi de firea energică şi creatoare, nimic nu va împiedica un Taur să devină un bucătar de succes, renumit poate chiar şi în afara ţării sale.
  1. Racii sunt celebri pentru talentele lor culinare. Ei iubesc să gătească în special reţete vechi, din cărţile de bucate ale bunicii, pe care le prepară cu drag acasă. Nimeni nu poate să reziste în faţa unui preparat făcut de ei, iar asta îi ajută să strângă mereu familia în jurul mesei, chiar şi în perioadele nu tocmai bune. Reţetele pe care un Rac le va prepara vor fi făcute mereu din ingrediente de cea mai bună calitate, chiar ecologice, atenţia lor pentru ca o mâncare să iasă perfect fiind una cunoscută. Bucătăria este, cu siguranţă, camera preferată a unui nativ din Rac, aici fiind locul în care imaginaţia sa poate ajunge pe cele mai înalte culmi, creativitatea sa poate exploda, iar din curiozitatea lor şi talentul de a combina fel de fel de ingrediente va ieşi mereu o mâncare căreia nu îi va putea rezista nici cea mai tradiționalistă persoană. Datorită calităţilor sale senzoriale, Racul poate „simţi” preparatul pe care îl găteşte, îi reţine aroma, mirosul, textura, culoarea, ceea ce nu poate duce decât la un rezultat desăvârşit din toate punctele de vedere!
  1. Un alt pretendent la titlu de cel mai bun bucătar ar putea fi şi nativul din Balanţă. Deşi este o zodie echilibrată, atunci când pasiunea este una atât de mare, Balanţa devina una dintre cele mai creative şi pasionale zodii, dar, în acelaşi timp, îşi păstrează simţul practic binecunoscut, ceea ce o ajută în dezvoltarea unei afaceri de succes. Spiritul de echipă este o calitate care asigură reuşita unui bucătar, iar Balanţa ştie că succesul unei reţete depinde de o echipă unită, care lucrează în armonie şi poate atinge apogeul după ani buni de practică şi perfecţionare a unor tehnici culinare, care însă se pot îmbunătăţi constant. Datorită firii sale practice, nativul din Balanţă poate face mai multe lucruri în acelaşi timp, poate fi responsabil de crearea şi combinarea diverselor gusturi şi arome, aceasta fiind o calitate esenţială pentru reuşita într-un astfel de domeniu solicitant. Fiind capabil de luarea unor decizii imediate, în situaţii de criză, de schimbarea meniului sau a ingredientelor unei anumite reţete într-un timp scurt, acesta se poate plia rapid pe gustul clienţilor săi şi poate crea reţete pe placul acestora, care îi vor aduce recunoaşterea imediată.
  1. Deşi poate fi ceva neaşteptat, Scorpionul este una dintre zodiile pasionate de arta culinară care ar putea face o carieră extraordinară în acest domeniu, datorită modului aparte în care îşi dezvoltă pasiunea. Astfel, scopul acestora trece, de cele mai multe ori, de bucătăria în care îşi desfăşoară activitatea şi devine chiar un mod de a fi, influenţând fiecare aspect al vieţii lor. Dedicaţia cu care realizează o reţetă, atenţia la detalii, alegerea celor mai bune ingrediente, aranjarea pe farfurie, masa impecabilă sunt elementele definitorii ale Scorpionului talentat în acest sens. Acesta devine inevitabil un mod de viaţă, pentru că aceeași aplecare spre perfecţiune o vom regăsi în fiecare aspect al vieţii acestuia. Pentru el, clasicul este mereu la modă, aşa că preparatele lui vor fi, cu siguranţă, binecunoscute, însă vor avea întotdeauna o notă personală care îl va scoate din mulţime şi îl va transforma într-un bucătar fără seamăn…
  1. Chiar dacă nu fac o reală pasiune din asta, Gemenii sunt cunoscuţi de cei apropiaţi pentru reţetele deosebite pe care le prepară, pentru originalitatea lor şi tendinţa de a face lucrurile altfel decât „ca la carte”. Astfel, aceştia vor reuşi mereu să impresioneze prin aroma deosebită a mâncărurilor, deşi nu fac vreun efort considerabil în acest sens, nu dedică foarte mult timp acestui lucru, considerând uneori că au poate chiar ceva mai bun de făcut cu timpul lor. De aceea, această înclinaţie pentru gătit poate fi considerată una înnăscută, pe care aceştia o pot dezvolta cu timpul, reuşind să facă unele preparate care altora, cu mult efort, nu le reuşesc. Însă atunci când gătesc, toată atenţia şi dedicaţia Gemenilor este în preparatul pe care vor să-l facă, aşa că rezultatul este, mereu, unul inedit, reieşit din combinarea unor ingrediente la care majoritatea persoanelor nu s-ar fi gândit niciodata. Datorită imaginaţiei lor debordante, crearea diverselor reţete este un act spontan, iar succesul este garantat.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed