HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 cei mai frumoși bărbați din zodiac. Taur, Leu…

Top 5 cei mai frumoși bărbați din zodiac. Taur, Leu…

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 5,6K views 4 minute timp de citit

Atunci când vine vorba de frumusețe, putem observa întotdeauna că unii bărbați ne atrag mai mult decât alții. În funcție de zodie, fiecare are câte o calitate care îl definește. Taurii sunt considerați cei mai frumoși bărbați din întreg zodiacul, Leii sunt cei mai îngrijiți, Capricornii sunt bărbați masivi și impunători, iar Săgetătorii se îmbracă cel mai bine. Tu după ce criterie îți alegi partenerul?

Taur

Taurii au o personalitate cu adevărat puternică însă acest lucru nu este cel mai fermecător lucru care îi caracterizează. Bărbații Tauri sunt cu adevărat frumoși, atât în exterior, cât și în interior. În momentul de față ne vom opri doar la calitățile fizice și putem afirma că aceștia îi întrec pe toți ceilalți atunci când vine vorba de frumusețe. Taurii sunt înalți, bine făcuți, au niște trăsături foarte bine conturate și întotdeauna au o dantură impecabilă. Dacă îți dorești un partener de viață și frumos și deștept, Taurul ar fi, cu siguranță, o idee inspirată. Veți forma un cuplu minunat și veți auzi acest lucru de la toți cei care intră în contact cu voi.

Leu

Cu siguranță Leii nu pot întrece Taurii atunci când este vorba de frumusețe însă aceștia sunt niște bărbații extrem de îngrijiți, acest lucru fiind unul care atrage cu adevărat. Igiena personală devine o adevărată obsesie pentru Lei și, de aceea, nativii acestei zodii pot sta în fața oglinzii mai mult decât stă partenera de viață. Acest lucru nu este unul tocmai rău însă nu trebuie nici să exagereze și să se transforme în niște „prințese răsfățate”. Femeile ar trebui să fie cele care stau ore întregi în fața oglinzii și care întârzie mereu pentru că nu se pot decide cu ce să se îmbrace. Dacă aceste lucruri sunt făcute cu limită, pot fi adevărate atuuri pentru bărbații din această zodie. Leii vor mirosi mereu a parfum scump și îi vei remarca din prima.

Capricorn

Capricornii sunt bărbați masivi și puternici. Aceștia vor fi mereu remarcați în mulțime și vor atrage asupra lor toate privirile. Nativii acestei zodii preferă să fie foarte eleganți și mereu îngrijiți. Bărbații Capricorni sunt înalți, au mușchii foarte bine conturați însă privirea este una extrem de blândă, iar acest lucru armonizează toată înfățișarea lor dură. Aceștia sunt mereu curtați de femei pentru că ei evită, de cele mai multe ori, să facă primul pas. Deși sunt mereu complimentați datorită aspectului fizic extrem de plăcut, aceștia nu sunt foarte siguri pe ei și de aceea preferă să stea retrași și să aștepte. Mulți Capricorni lucrează în domeniul pazei și protecției, deoarece fizicul lor exemplar îi face să fie foarte căutați. Alături de un astfel de bărbat, te vei simți cea mai protejată.

Berbec

Dacă nativii zodiei Capricorn sunt masivi într-un mod natural, Berbecii merg frecvent la sală și încearcă din răsputeri să se îngrașe și să pună masă musculară. Bărbații din această zodie au o față extrem de plăcută, maxilarul este foarte bine conturat, iar ochii sunt mari și expresivi. Putem spune că aceștia au cel mai plăcut chip din tot zodiacul însă corpul nu este unul demn de invidiat. Totuși, acești bărbați sunt foarte ambițioși și fac eforturi pentru a-și sculpta trupul într-un mod extrem de armonios și de atractiv. Dacă îți place sportul și frecventezi sălile de forță, s-ar putea să ajungi să interacționezi cu mulți nativi ai acestei zodii și să fii atrasă de chipul lor minunat și de ambiția lor ieșită din comun. Cei care fac cel mai mare efort ridică cele mai grele gantere și petrec cel mai mult timp făcând sport cu siguranță sunt Berbeci. Ambiția lor este greu de imitat. Frumoși și muncitori, alegerea perfectă…

Săgetător

Cu siguranță, cel mai bine imbrăcat bărbat pe care îl remarci pe stradă se află în această zodie. Săgetătorii sunt extrem de atenți la detalii, pun mare preț pe vestimentație și de aceea sunt considerați bărbați extrem de frumoși și curtați. Un Săgetător nu va părăsi niciodată locuința dacă nu este 100% mulțumit de aspectul său fizic. Acești bărbați sunt foarte siguri pe ei și de aceea îi vor eclipsa foarte ușor pe ceilalți din jurul lor. Sunt cei mai încrezători masculi din tot zodiacul și de aceea nu ai cum să nu fii atrasă de un nativ al acestei zodii. Dacă vei avea un partener de viață din această zodie, te vei simți foarte mândră în momentul în care vei fi văzută în compania lui. Toate femeile vor fi invidioase pe voi și se vor întreba cum ați ajuns împreună.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed