Top 5 cei mai iubitori bărbaţi în funcţie de zodie


7034

După cum bine ştim, oamenii se împart în două categorii: cei care îşi exprimă sentimentele prin zeci şi sute de gesturi şi cei care spun un “te iubesc”, valabil luni sau ani de zile.

Top 5 cei mai iubitori bărbaţi în funcţie de zodie

În funcţie de zodia sub care s-au născut, astrele şi Planetele îi influenteaza pe fiecare dintre bărbaţi. Cum şi în ce măsură vom vedea în cele ce urmează unde va vom dezvălui care sunt cei mai iubitori şi spre cine să va indreptaţi atenţia.

  1. Peşti

Acest nativ este un bărbat complet, mai ales şi în principal când este implicat emoţional într-o relaţie serioasă şi de durata. Este un romantic incurabil şi te va surprinde negreşit chiar în momentele în care nu te aştepţi. Fiind o persoană cu talente artistice şi cu înclinaţii mai mult în această zonă, va găsi noi şi noi modalităţi de a alunga monotonia din cuplu. Când vine vorba de latura amoroasă, se va lăsa pe sine doar pentru a-şi satisface partenera.

  1. Rac

Bărbatul Rac poate fi exact ceea ce așteaptă o femeie toată viața. Este acel partener care te va ţine şi te va răsfăța precum cea mai scumpă comoară pe care o poate primi şi-ţi va mulţumi de fiecare dată când are prilejul, doar pentru simplul fapt că exişti şi că ai apărut în viaţa lui. Într-o relaţie stabilă este extrem de senzual şi va căuta metode noi să te satisfacă şi să te surprindă cu ceva ce îţi place.

  1. Balanţă

Balanţele îşi doresc întotdeauna echilibru în viaţă şi acesta să vină de pe toate planurile. Nu va conteni să-şi caute sufletul pereche şi cu orice fată pe care-o va întâlni va încerca să-şi clădească un viitor. Chiar dacă lucrurile nu vor sta cum îşi doreşte, nu se va demoraliza, deoarece acea stabilitate care îi este conferită este exact ce îl face fericit şi împlinit. Când simte că are aproape exact ceea ce îi trebuie, îşi va face partenera cea mai fericită din lume şi-i va oferi tot ceea ce îi cere.

  1. Berbec

Berbecul este şi un fustangiu incurabil din fire şi are nevoie de o parteneră care să-l aducă pe calea cea bună şi să-i demonstreze că alături de ea lucrurile se pot schimba şi poate primi tot ce îşi doreşte doar de la o singură persoană. Odată ce se îndrăgostește, va dori ca întreaga lume să ştie de fericirea lui, va face gesturi măreţe, grandioase, în public, doar pentru a se afişa şi pentru a-şi face partenera să tresalte atunci când este lângă el. În dormitor, se va dărui întru totul şi va face tot ce-i trece prin cap pentru a fi sigur că nu va fi rănit…

  1. Scorpion

Un Scorpion adevărat nu umblă cu jumătăţi de măsură. Dacă la început va părea că este puţin obsedat de latura sexuală şi va căuta să o exploateze la maximum cu tine, pe parcurs se va domoli şi va căuta şi un alt tip de ataşament. Trebuie să ai răbdare si sa-i împărtăşeşti aceleaşi plăceri, deoarece drumul este sigur.

loading...