HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 cei mai violenţi bărbaţi în funcţie de zodie

Top 5 cei mai violenţi bărbaţi în funcţie de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/12/Top-5-cei-mai-violenţi-bărbaţi-în-funcţie-de-zodie.jpg

Agresivitatea se poate manifesta în două moduri, şi anume: atât fizic, cât şi psihic. Indiferent de natura sa, aceasta afectează foarte mult psihicul victimei. Conform studiilor, există bărbaţi care au tendinţa mult mai mare de a fi violenţi, decât alţi bărbaţi care nu ar fi capabili să lovească o femeie nici măcar cu o floare.

Ca să ştiţi ce bărbaţi să evitaţi, vă prezentăm o listă cu cele mai violente zodii.

  1. Nativii Berbec: sunt persoane foarte violente, care înainte de a afla motivul unei întâmplări anume, o lovesc pe cea de lângă ei fără să se mai gândească la consecinţele faptelor sale. Deşi se enervează foarte repede, nativul Berbec este acel gen de bărbat care nu poartă mânie. În cadrul unei relaţii, aceştia consideră că loviturile sunt binevenite, ca semn al exprimării iubirii. Sunt acel gen de bărbaţi care, la un pahar de băutură în plus, ar fi capabili să înceapă să se bată cu alţi bărbaţi din motive nesemnificative.
  1. Nativii Taur: aceştia acționează lent, existând însă și posibilitatea de a lovi imediat ce au fost supărați foarte tare. Bărbatul Taur devine foarte violent atunci când vine vorba de protejarea familiei sale şi a celor dragi. De obicei, îşi manifestă furia abia după ce a adunat multe supărări. Când vine vorba de infidelitatea soţiei lui, devine foarte gelos şi agresiv. În momentul în care acești nativi sunt foarte obosiţi sau acaparaţi de diverse gânduri urâte, este bine să îi evitaţi, deoarece există posibilitatea agresării atât fizice, cât şi psihice.
  1. Nativii Gemeni: de obicei, sunt adepţii violenţei verbale, ducând foarte uşor la apariţia şi manifestarea violenţei fizice. Se enervează foarte repede atunci când li se încalcă drepturile sau sunt jigniţi. De cele mai multe ori, în cadrul unor certuri sau diverse polemici, aceştia sunt cei care vor câştiga întotdeauna. Pe lângă toate acestea, aceşti nativi fac tot posibilul să se liniştească şi să îşi revină din starea în care se află. Cel mai bine ar fi să îi lăsaţi să se liniştească singuri, apoi, dacă vreţi, puteţi discuta cu ei, ca să vedeţi care a fost cauza acelei stări. Înainte de a vă da explicaţii, aceştia trebuie să îşi pună ordine în gânduri.
  1. Nativii Săgetător: aceştia se supără foarte tare dacă le sunt încălcate drepturile sau libertatea de gândire. De cele mai multe ori, sunt adepţii folosirii agresivităţii verbale, având un vocabular foarte bogat în cuvinte de stradă. Îşi pierd foarte uşor cumpătul, în momentul în care răbdarea lor a ajuns la nişte cote maxime. În asemenea situaţii, cel mai bine ar fi să îi evitaţi şi să îi lăsaţi să îşi rezolve singuri problemele…
  1. Nativii Fecioară: aceştia sunt genul de bărbaţi care, de obicei, nu recurg la violenţa fizică, fiind adepţii violenţei verbale şi a diverselor cuvinte de şantaj psihic şi emoţional. Aceştia sunt iubitorii ordinii şi organizării. În cazul în care nu au parte de aceste lucruri, se enervează şi reacţionează conform aşteptărilor, prin lovituri fizice şi şantaj emoţional. Gelozia este motivul principal declanşator al firii lor violente. Deseori, aceştia sunt persoane foarte nehotărâte, crezând că singurul mod de manifestare este prin violenţă.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed