HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 cei mai vulcanici bărbaţi în funcţie de zodie

Top 5 cei mai vulcanici bărbaţi în funcţie de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,1K views
Top-5-cei-mai-vulcanici-bărbaţi-în-funcţie-de-zodie in compatibilitate zodii

Nu de puţine ori s-a întâmplat să ne confruntăm cu situaţii enervante, care ne scot cu totul din minţi, iar modul în care reacţionăm şi le facem faţă este diferit în funcţie de fiecare zodie în parte.

Astrele şi Planetele au ceva de spus şi de această dată, iar ele sunt cele care ne influenţează în mare parte această latură a personalității. Când vine vorba de bărbaţi, haideţi să vedem, în cele ce urmează, care sunt cei mai vulcanici, cum reacţionează şi cum îşi pot tempera ieşirile.

  1. Scorpion

Un bărbat puternic, ce iubeşte cu patos şi are un comportament şi caracter extrem de dificil şi de incoerent. Când Scorpionii sunt într-o relaţie stabilă şi simt că se află pe teren minat, încep să se poarte paranoic şi să se gândească la cele mai întunecate moduri de a se răzbuna. Exagerează privind greşelile şi repercusiunile acestora asupra lor şi a stării lor emoţionale, sunt geloşi şi posesivi, iar o relaţie cu un asemenea bărbat te poate afecta emoţional mai tare decât ai putea realiza.

  1. Berbec

Nativii acestei zodii sunt indiferenţi, independenţi şi de-a dreptul nemiloşi în momentul în care o persoană dragă le-a greşit. Vor avea diferite ieşiri nervoase sau se vor gândi la noi moduri şi metode de a le întoarce “favorul”. Să te abaţi din calea lui când îl vezi nervos, deoarece poate fi și violent. Poate jigni fără a se gândi la persoanele din jur sau la sentimentele interlocutorului.

  1. Capricorn

Capricornii nu-şi asumă absolut niciun fel de greşeală. Pun mare accent pe situaţia materială, ascensiunea profesională şi au o încredere incredibilă în ei înșiși. Când o persoană le zdruncină tabloul perfect în care sunt ilustraţi, se enervează la culme şi ii vor “şterge” de la inimă. Sunt extrem de fermi, direcţi şi nu se gândesc deloc când vine vorba de luarea unor decizii importante privitoare la păstrarea sau nu a unor persoane nesemnificative în viaţa lor.

  1. Peşti

După cum am mai spus, nativii Peşti au o latura artistică ce îi îndrumă spre sensibilitate, iubire, sentimente şi afecţiune. În momentul în care sunt refuzaţi, se închid în mintea lor, poartă dialoguri cu ei înşişi pentru a-şi da seama cu ce au greşit. Sunt extrem de frustraţi şi strâng foarte multă ranchiună, iar atunci când explodează, ar fi bine să nu le fii în preajma, deoarece isteria atinge cote maxime. Se va ajunge foarte uşor la violenţă verbală şi rareori la cea fizică…

  1. Săgetător

Săgetătorul este un iubitor de frumos şi-şi doreşte mereu să exploateze orice colţ al lumii nemaivăzut şi nemaintalnit de nimeni altcineva. Este un independent, o persoană liberă, iar atunci când se simte prins în mreje, va căuta orice cale de scăpare şi-şi va ieşi din fire extraordinar de uşor, in momentul in care nu-i reuşeşte. Dacă în relaţie nu este destul de încrezător în ceea ce priveşte seriozitatea persoanei iubite, va deveni de-a dreptul suspicios şi va profita de orice ocazie pentru a isca şi cea mai mică ceartă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed