HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 cele mai afectate zodii de luna plină din Balanță: Berbec…

Top 5 cele mai afectate zodii de luna plină din Balanță: Berbec…

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Top 5 cele mai afectate zodii de luna plina din Balanta

Luna plină din Balanță le va da bătăi de cap nativilor, așadar sunt sfătuiți să acorde prudență maximă în toate activitățile pe care le desfășoară. Dacă ești curios cum te va afecta luna plină din Balanță, în funcție de zodia ta, citește în continuare acest articol.

Berbec. Persoanele născute sub semnul zodiacal al Berbecului au parte de o perioadă dificilă din cauza lunii pline. Aceștia vor fi foarte tensionați și din acest motiv riscă să își deterioreze bunele relații chiar cu unii dintre membrii familiei.

Taur. De asemenea, nativii Taur vor avea de suferit din cauza faptului că vor fi hipersensibili și vor suferi uneori chiar și după cele mai banale incidente. Acestora li se recomandă să se confeze unui apropiat ori de câte ori întâlnesc ocazia.

Gemeni. Următoarea perioadă va fi una dificilă și pentru nativii Gemeni deoarece anumite stări ale lor vor fi intensificate. Mai exact, este posibil ca aceștia să resimtă stresul mult mai puternic, iar asta le va îngreuna mult viața.

Rac. În ceea ce îi privește pe nativii Rac, perioada următoare este una în care se vor simți complet dezorientați. Acestora le va fi extrem de greu să înceapă și să termine lucruri, fapt ce confirmă că nu este bine să își ia angajamente, deoarece nu se știe sigur dacă se pot ține de ele.

Leu. Luna plină din Balanță se va resimți pe planul profesional în ceea ce îi vizează pe nativii Leu. Aceștia nu vor mai fi tot atât de productivi pe cât erau de obicei, iar acest lucru se va observa și din punct de vedere financiar, deoarece vor înregistra pierderi considerabile.

Fecioară. Deși nativii Fecioară au intenții bune și își doresc să facă cât mai multe, acest lucru nu poate fi posibil deoarece nimic nu va merge conform planului. Așadar, este bine să nu aveți așteptări prea mari, deoarece riscați să fiți dezamăgit.

Balanță. Deși se crede că ar trebui să fie favorizați, luna plină le va da bătăi de cap și nativilor Balanță. Aceștia vor întâmpina probleme în a-și comunica intențiile clar și se vor ivi tot felul de obstacole în interacțiunea cu oamenii.

Scorpion. În ceea ce îi privește pe nativii Scorpion, urmează o perioadă în care, dacă nu sunt atenți, pot pierde foarte mulți prieteni. În perioada următoare aceștia vor fi extrem de capricioși și greu de înțeles.

Săgetător. Luna plină din Balanță îi afectează pe nativii Săgetător destul de mult, în măsura în care aceștia vor avea tendințe de irascibilitate tot mai des și le va fi destul de greu să facă apel la calm și răbdare.

Capricorn. Nativii Capricorn trebuie să se pregătească psihic pentru o perioadă în care oricât de mari le-ar fi calitățile, își vor scoate în evidență doar defectele. Așadar, evitați să căutați oportunități de angajare.

Vărsător. În cazul nativilor Vărsător, luna plină vine cu carențe pe planul profesional. După o perioadă lungă de productivitate demnă de lăudat, aceștia devin delăsători din pricina faptului că nu reușesc să își găsească motivația…

Pești. Persoanele din zodia Pești trebuie să fie foarte atente în perioada următoare, deoarece riscă să fie foarte vocale și pot spune mai multe lucruri despre ele. Acești nativi trebuie să fie atenți în special la mărturisirile pe care le fac.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed