Home Horoscopcompatibilitate zodii Top 5 cele mai cochete zodii – Leoaicele sunt cele mai focoase

Top 5 cele mai cochete zodii – Leoaicele sunt cele mai focoase

autor Elena Yvette
282 vizualizari

Chiar dacă fiecare femeie vrea să arate cât mai bine atunci când participă la un eveniment mai important, există concurență din acest punct de vedere. Cu siguranță sunt unele care vor să fie mereu cele mai admirate datorită felului în care s-au aranjat.

Iată care sunt cele mai chochete femei în funcție de zodie.

  1. Leu

Probabil că nici nu e de mirare că aceasta este fruntașa listei. Femeia Leu dorește mereu să fie admirată și să atragă privirile tuturor oriunde ar merge. Nu se va sfii să petreacă ore în șir la salon pentru a se răsfăța și a-și satisface toate poftele în ceea ce privește machiatul și coafatul.

Desi costurile pe care ar trebui să le suporte ar fi unele exagerate, dacă știe din timp că trebuie să meargă la un eveniment sau doar să iasă în oraș într-o seară, aceasta va face economii în avans pentru a obține look-ul dorit.

  1. Balanță

Cu un farmec ieșit din comun, femeia Balanță va avea mereu un pas deja făcut înaintea celorlalte. Un aer șarmant și chochet îl are deja înzestrat de la mama natură. Chiar dacă aceasta nu va petrece ore în șir în fața oglinzii pentru a se aranja, ea va arăta mereu exact așa cum își dorește.

Aspectul fizic este singurul lucru asupra căruia se concentrează. Pentru a avea forme de invidiat, va petrece mult timp în sala de fitness însă va ști mereu ce ținută să aleagă pentru a le scoate în evidență, fără a exagera în ceea ce privește fustele scurte sau decolteurile.

  1. Pești

Femeia Pești se va asemăna mereu cu acele femei din anii ’60 care apelează la tot felul de accesorii pentru a-și completa ținutele și a căpăta acel aer șic și chochet. Dacă bunica ei are păstrate toate bijuteriile și rochițele din tinerețe, ea le va căuta în toate colțurile casei pentru a le găsi și a le expune prin tot felul de combinații vestimentare.

Chiar și atunci când merge la shopping, va intra de multe ori în acele magazine care pentru unele dintre noi par destinate femeilor care au o vârstă mai înaintată însă va găsi mereu acele haine și accesorii, care, odată combinate, vor alcătui ținute demne de invidiat!

  1. Scorpion

Simplă și finuță din fire, femeia Scorpion are salonul de înfrumusețare la ea acasă. Cunoaște tot felul de „trucuri” în ceea ce privește machiatul și moda, și va atrage mereu privirile celor din jur prin modul în care se prezintă din punct de vedere estetic.

Chiar dacă nu are mereu suficient timp la dispoziție pentru a se pregăti exact așa cum avea în plan, va găsi mereu cele mai potrivite accesorii care să-i completeze ținutele și să o facă să „strălucească” oriunde ar merge.

  1. Fecioară

Femeia Fecioară știe cum să se pregătească până și atunci când merge la sala de fitness, lucru demn de invidiat. Are un simț dezvoltat pentru modă și știe mereu care sunt hainele cele mai potrivite pentru fiecare tip de eveniment în parte…

Chiar dacă are doar o rochiță neagră ca variantă de alegere, va găsi mereu cele mai elegante și frumoase accesorii care să o pună în evidență.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!