Home compatibilitate zodii TOP 5 cele mai geniale femei din zodiac

TOP 5 cele mai geniale femei din zodiac

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 5,5K views
TOP 5 cele mai geniale femei din zodiac

Fiecare femeie în parte are o atitudine și o personalitate diferită care o diferențiază și o face specială. Inteligența, creativitatea și firea extrem de puternică determină femeia genială să vină cu cele mai inovatoare soluții și să devină un model de urmat. Este independentă, își creează propria fericire și stare de bine, astfel că fericirea ei nu depinde de alți oameni.

Urmărind și analizând astrele, putem afirma că cele mai geniale femei sunt cele care s-au născut sub zodiile Vărsător, Fecioară, Capricorn, Scorpion și Gemeni. Urmărește mai jos pentru a afla calitățile acestor femei de excepție care trebuie apreciate la adevărata lor valoare!

Vărsător

Cunoscuți pentru intelectul superior, indivizii născuți în zodia Vărsător tind să analizeze orice fel de informație prin mintea lor sclipitoare și să aprofundeze cunoștințele. Sunt deschiși părerilor din diferite puncte de vedere și acceptă idei și concepte de la alte persoane decât ei înșiși. Acest fapt ajută femeile Vărsător să găsească cele mai bune soluții și să fie eficiente în orice situație.

Preocupată de binele oamenilor, femeia Vărsător se gândește des la binele semenilor și își dorește egalitate în toate aspectele. Umanitatea acestei zodii se diferențiază de celelalte două zodii care au elementul specific Aerul: Balanță și Gemeni. Considerată poate cea mai prietenoasă nativă, femeia Vărsător vede mereu ce e mai bun în tine și oferă încrederea că ai răspunsurile corecte în interiorul tău, oricât de adânc îngropate.

În viața unei femei, prietenii și întâlnirile joacă un rol important în formarea echilibrului emoțional, însă Vărsătorul va prefera independența și libertatea, va alege mereu propria fericire. Datorită calităților lor remarcabile, reușește să realizeze tot ce își propune.

Femei geniale născute în zodia Vărsător:

Oprah Winfrey – 29 ianuarie

Shakira – 2 februarie

Tati Westbrook – 14 februarie

Judy Blume – 12 februarie

Fecioară

Femeile născute în această zodie sunt interesate de informații din toate domeniile, sunt curioase și pasionate, toate acestea fiind dovada faptului că sunt considerate cele mai inteligente native dintre toate semnele zodiacale. Au ochiul dezvoltat pentru detalii, știu să citească printre linii și să interpreteze eficient limbajul nonverbal al oamenilor, astfel că vor observa amănunte care celorlalți le scapă în general.

Conștientă că succesul se obține muncind din greu, Fecioara va avea multe nopți nedormite pentru a reuși finalizarea sarcinilor și obiectivelor până la termenul-limită. Îi place să-și asume responsabilitatea, să fie lăsată la conducere și să impresioneze. Este ambițioasă și extrem de curajoasă, nu se lasă învinsă de nimic până nu își atinge obiectivul. Îi plac provocările, situațiile care par să nu aibă soluții, femeia Fecioară gândește și creează în permanență.

Se susține singură, este independentă și îi place să aleagă calea corectă, nu ușoară. Deciziile sale se bazează pe raționamente logice care par complicate din exterior și pentru cei mai apropiați. Cu toate acestea, sensibilitatea, atenția și loialitatea se oglindesc în relațiile ei cu familia și prietenii.

Așadar, fie că e prietenă, parteneră, colegă de cameră, indiferent de relație, femeia Fecioară va aduce mari beneficii și va fi o sursă de inspirație și curaj.

Femei geniale născute în zodia Fecioară:

Beyoncé – 4 septembrie

Sfânta Tereza – 26 august

Cameron Diaz – 30 august

Zendaya – 1 septembrie

Capricorn

Femeia Capricorn are modul de gândire precis, ideile sale sunt metodice și bine structurate, deține o inteligență remarcabilă. Pentru a evita impulsivitatea, își cunoaște cu precizie obiectivele și privește imaginea de ansamblu, luând în considerare toate consecințele înainte de a lua o decizie.

O calitate impresionantă a femeii Capricorn este conștiinciozitatea sa față de muncă și nu numai. Capricornul nu renunță. Când face o greșeală sau se lovește de un obstacol, învață din experiență și adaptează situația la scopul inițial.

Născută să fie lider, are încrederea, spiritul și determinarea să își realizeze toate visurile. Se bucură de drumul către succes și, cu fiecare pas atins, țintește mai sus. Indiferent de alegerea de carieră, femeia Capricorn este încontinuu axată pe viitor, se așteaptă să fie bine plătită și se străduiește să urce pe următoarea treaptă.

Are o apariție ultra-feminină, se îmbracă potrivit ocaziilor din timpul zilei, respectă bunele maniere și are o dispoziție carismatică. Este femeia care acționează corect fie că este în public, fie că este în mediul personal. Radiază energie, autoritate și încredere prin fiecare gest al său.

Femeia Capricorn are multe cunoștințe, dar își petrece timpul doar cu un grup restrâns de prieteni. Are așteptări mari de la propria persoană și își dorește aceleași standarde din partea celor din jur.

Femei geniale născute în zodia Capricorn:

Paula Seling – 25 decembrie

Alison Brie – 29 decembrie

Diane Keaton – 5 ianuarie

Carrie Ann Inaba – 5 ianuarie

Kate Middleton – 9 ianuarie

Michelle Obama – 17 ianuarie

Scorpion

Femeia Scorpion are o putere mentală, o inteligență și o intensitate aparte, care o fac atât de unică. Zodie a Apei, Scorpionul are curajul să aprofundeze situațiile până la cel mai adânc nivel, pentru a afla răspunsurile pe care le caută. Datorită abilităților sale de concentrare, persistenței și ambiției poate avea carieră în orice domeniu. Pe lângă dorința de a obține succesul, își dorește reputație și admirație.

Iubește intens și profund persoanele dragi, le respectă și le oferă loialitate. Face parte din categoria oamenilor în care poți avea încredere orbește. Totuși nu are nevoie de nimeni care sa îi păzească în permanență spatele. Are puterea, încrederea și curajul unei leoaice, adoră libertatea și independența.

Femeia Scorpion stă bine și la capitolul intuiție. Are o capacitate puternică de a utiliza informațiile pe care le primește din exterior, în special prin intermediul văzului. Nu numai că observă anumite detalii, ea este capabilă să o înțeleagă și să o interpreteze.

Femei geniale născute în zodia Scorpion:

Hillary Clinton – 26 octombrie

Katy Perry – 25 octombrie

Ciara – 25 octombrie

Julie Roberts – 28 octombrie

Kendall Jenner – 3 noiembrie

Gemeni

Pentru a înțelege genialitatea femeii Gemeni, tot ce trebuie să faci este să porți o discuție cu ea. Are cea mai rapidă gândire dintre native și o aptitudine specială de a disemina informațiile. În general, are bine dezvoltat simțul umorului, un alt indicator al femeii geniale.

Este sociabilă și devine ușor sufletul petrecerii, datorită faptului că mereu are de spus ceva interesant și nu inițiază conversații plictisitoare despre starea meteo. Are o pasiune aparte pentru viață, călătorii și experiențe noi, astfel că prietenia cu o femeia născută în zodia Gemeni este întotdeauna distractivă și dinamică…

Femei geniale născute în zodia Gemeni:

Ginnifer Goodwin – 22 mai

Brooke Shields – 31 mai

Amy Schumer -1 iunie

Angelina Jolie – 4 iunie

Courteney Cox – 15 iunie

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed