HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 cele mai îndrăznețe zodii – Leu, Berbec…

Top 5 cele mai îndrăznețe zodii – Leu, Berbec…

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views 3 minute timp de citit

Cu siguranță fiecare femeie are ascuns în ea puțin mai mult curaj și nu-i este frică să-ți spună „verde-n față” ceea ce îi place sau nu. Află care sunt cele mai îndrăznețe cinci femei în funcție de zodie.

  1. Leu

Nu doar îndrăznețe, nativele acestei zodii sunt și foarte dominante. În relația de cuplu nu le este frică să spună mereu partenerului ceea ce le place sau nu, mai ales când vine vorba de momentele intime din dormitor. Femeia Leu pare mereu stâpână pe sine și are încredere în forțele proprii, ceea ce o face să pară de neînvins, acestea fiind sursele de alimentare ale tupeului de care aceasta dă dovadă.

Forța interioară a Leoaicelor le va oferi mereu acestora curajul să treacă peste tot felul de obstacole și greutăți care vor apărea în calea lor.

  1. Berbec

Nativele născute sub acest semn zodiacal știu că au perseverență și tupeu uneori chiar de nedescris. Spre deosebire de Leu, acestea nu sunt neapărat dominatoare în relații, dar știu de ce calități să se folosească pentru ca lucrurile să fie făcute după poftele lor și nu se tem să facă acest lucru.

Curajoase, dar și căpoase, nativele acestei zodii tind uneori să-și asume riscuri inutile și pot avea parte de pierderi destul de mari. Cu siguranță nu ar strica să fie puțin mai atente, chiar dacă nu cunosc ce este aceea frică.

  1. Taur

La prima vedere, femeia Taur poate părea ușor timidă și tăcută, însă nu este deloc așa. Este o persoană care dă dovadă de multă încredere în sine, hotărâre și un curaj de nedescris. Nimic nu le poate intimida pe nativele acestei zodii și vor lupta împotriva întregii lumi dacă este cazul pentru a-și apăra familia și prietenii apropiați.

Dacă e să ne referim la tipurile de activități pe care le practică în timpul lor liber, sporturile de apărare și chiar practicarea unor sporturi puțin mai extreme se află în cap de listă.

  1. Săgetător

Se pare că nativele acestei zodii sunt pline de tupeu și se luptă cu toate armele de care dispun și cu mult curaj pentru a-și transforma visele în realitate. Nimic nu le poate sta în cale atunci când își propun să obțină ceva, iar dacă vrei să le împiedici într-un anumit fel, este mai mult decât indicat să te gândești de două sau chiar de mai multe ori la acest lucru.

Când vine vorba de dragoste, au mai mult tupeu decât oricine și sunt dispuse să lupte până la ultimele puteri pentru a o obține.

  1. Capricorn

Fiind o zodie de Pământ, pare a fi cea mai prudentă zodie dintre toate. În ciuda acestei prudențe, femeia Capricorn dă mereu dovadă de o ambiție inepuizabilă și are curajul de a-și asuma unele dintre cele mai mari riscuri, mai ales dacă privește lucrurile din perspectiva beneficiilor care pot veni ulterior…

Implicarea în proiecte și activități puțin mai dificile și care necesită mai multă muncă nu va reprezenta un motiv de îngrijorare pentru femeia Capricorn, ea este dispusă să ofere chiar și 200% dacă știe că acest lucru îi va duce numai laude și câștiguri.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed