Home Top 5 cele mai materialiste femei, in functie de zodie

Top 5 cele mai materialiste femei, in functie de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,6K views 3 minute timp de citit

Sa nu fii materialista, in zilele in care traim, poate fi un lucru destul de greu de dus pana la bun sfarsit, insa sunt si femei care exagereaza de-a dreptul si ar face tot ce le sta in putinta doar pentru un trai mai bun.

Este necesar sa cunoasteti care sunt cele mai materialiste femei, in functie de zodie, pentru a va feri de ele sau din calea lor atunci cand isi doresc „succesul”.

  1. Taur

De regula, femeile nascute sub aceasta zodie sunt independente si le place sa preia fraiele unei relatii, chiar si din punct de vedere financiar. Cand acest lucru nu este insa posibil, isi vor cauta diverse surse de unde pot face rost de tot ce isi doresc, iar cea mai sigura sursa sunt barbatii. Nu sunt genul de persoane care pot trai in saracie asa ca sunt in stare de orice compromis pentru a avea viata pe care si-o doresc. Cadourile scumpe le vor gadila intotdeauna orgoliul.

  1. Rac

Femeia Rac este foarte cheltuitoare si profita de orice sansa pentru a mai adauga inca un articol la colectia sa vasta de… orice. Daca nu dispune de resursele necesare pentru aceste mofturi, fii sigur ca-si va cauta un potential „prieten” care-i poate intretine aceste placeri. Nu-i place sa profite, dar, in viziunea sa, un barbat trebuie sa-i asigure siguranta si stabilitate pe toate planurile, mai ales financiar.

  1. Leu

Avand in vedere ca Leul intotdeauna trebuie sa aiba cu cine si cu ce, nu mai intra in discutie ca se afla in acest clasament. Leoaica va alerga toata viata ei pentru a obtine mai mult si mai mult. Nu se va lasa calcata in picioare, nu va pune la suflet ce spun gurile rele si-si va vedea de ale ei si de bunul mers al lucrurilor pe care le-a pus la punct. Nimeni nu-i va sta in cale si va fi in stare de orice pentru a obtine ceva sau pe cineva care-i poate aduce un surplus material.

  1. Capricorn

Femeile Capricorn sunt acelea care au muncit si muncesc din greu toata viata si nu se lasa la mana nimanui, mai ales a unui barbat. Putem spune ca sunt independente si toate le pot duce de unele singure la bun sfarsit. Sunt materialiste, insa din cauza ca partenerul trebuie sa aduca in casa si sa contribuie la fondul comun sau al ei, mai mult decat o face ea. Nu trebuie sa ceara cont pentru cheltuielile femeii, asa ca trebuie sa detina un sac fara fund, plin cu bani…

  1. Scorpion

Le place sa fie mereu in centrul atentiei, iar pentru a te mentine la acest nivel au nevoie de cele mai bune lucruri, de cele mai frumoase persoane alaturi, potente din toate punctele de vedere. Sunt materialiste, deoarece nu ar putea nicicand trai sau convietui cu un barbat care nu le poate face toate placerile si capriciile. Vor fi pe deplin cucerite de un cadou scump sau de un alt gest impresionant. Le place sa traiasca luxos si nu se vor multumi cu mai putin.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed