HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 cele mai nefericite combinaţii de zodii

Top 5 cele mai nefericite combinaţii de zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/10/Top-5-cele-mai-nefericite-combinaţii-de-zodii.jpg

În mod sigur compatibilitatea dintre două persoane nu poate fi stabilită doar prin prisma zodiilor în care s-au născut sau a Planetelor care le guvernează, dar trebuie să fim destul de deschiși la minte încât să acceptăm şi această ipoteză.

Sunt cupluri alcătuite din două zodii care încă de la începutul relaţiei se înţeleg din priviri şi altele care după lungi bătălii, discuţii, certuri şi compromisuri, nu ajung la un numitor comun.

Haideți să vedem împreună care sunt cele mai nefericite combinații de zodii!

  1. Berbec şi Scorpion

Nativii acestor zodii sunt atât de diferiți, încât cu greu pot rezista să stea în aceeaşi cameră fără a se certa. În cazuri extreme, dacă se ajunge la formarea unui cuplu, fiţi siguri că acesta nu va dura prea multă vreme, deoarece Berbecul este o fire mai liberă, mai independentă, care urăște să dea explicații despre fiecare pas al lui. Scorpionul îşi doreşte mereu să dețină controlul în cuplu şi simte nevoia de acaparare a partenerului, din toate punctele de vedere.

  1. Taur şi Vărsător

Două semne total distincte care ar trebui să se atragă 100%, dar, în cazul de faţă, totul este pe dos. Nu există niciun fel de echilibru între cei doi şi semnele lor zodiacale, iar din această cauză vor apărea foarte multe conflicte. Taurul este perfect pentru o relaţie monogamă, liniştită şi trainică, alături de un partener care să se supună regulilor sale în ceea ce privește armonia cuplului. Vărsătorul este un nonconformist prin natura sa şi nu va ceda în faţa niciunei astfel de presiuni, indiferent de la cine ar veni.

  1. Gemeni şi Rac

În niciun caz! Nici să nu va gândiţi. La voi chiar că extremele nu se atrag deloc. Sunteţi atât de diferiți, încât parcă nu aveţi niciun subiect în comun. Racii îşi doresc sentimente, angajament şi loialitate din partea persoanei iubite, pe când Gemenii, oricând de mult ar iubi, văd dragostea şi toate adiționalele sale ca pe ceva ieşit din comun, pentru care nu găsesc explicație. Nativul din Gemeni nu vede rostul unei relaţii sentimentale de durată, alături de o singură persoană, în condițiile în care sunt atâtea care ar putea să-l satisfacă din toate punctele de vedere şi fără prea mult efort.

  1. Leu şi Fecioară

Dacă v-aţi pricopsit cu o astfel de relaţie şi sunteți unul dintre cei doi nativi, fugiți cât va ţin picioarele. Dacă sunteţi Leu, veţi simţi că Fecioara va ţine pe loc şi nu vă lasă să vă bucuraţi de nimic bun din tot ce vă este oferit în viaţă. Vă doriţi să fiţi în centrul atenţiei, să primiţi complimente, în vreme ce Fecioara militează pentru o viaţă liniştită şi o iubire că în poveşti, bazată pe sinceritate, respect, dar, mai ales, loialitate…

  1. Săgetător şi Capricorn

Sunteţi ultimii în acest clasament, ceea ce înseamnă că puteţi avea o relaţie, însă nu una decisivă, una pentru toată viaţa. Săgetătorul este nonconformist, libertin şi independent. Nu se supune regulilor şi îşi trăieşte viaţa după bunul plac, iubind prezentul şi tot ce trăieşte astăzi. Capricornul este o fire stabilă, liniştită, ce pune mare accent pe ascensiunea profesională, pe situaţia materială şi pe întemeierea unei familii; îşi doreşte să facă totul ca la carte, lucru care îl sperie şi îl distanțează pe Săgetător.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed