Top 5 cele mai orgolioase zodii: Leul este primul in top

Share

Zodia sub care ne-am născut, împreună cu elementul care o guvernează dau unele trăsături de personalitate specifice fiecărui nativ în parte. Astfel, este posibil să descoperim că unele zodii sunt mai puternice decât altele, unele mai sincere, iar altele mai… orgolioase decât celelalte. În topul acestora din urmă intră Leul, Scorpionul, Berbecul, Racul şi Taurul.

1. Leul este, cu siguranţă, cea mai orgolioasă zodie dintre toate semnele astrologice. Născut sub semnul Soarelui, Leul are un orgoliu imens şi vrea mereu să aibă toate lucrurile sub control, iar când apare o situaţie tensionată, acesta va da mereu dovadă de o atitudine impenetrabilă şi va păstra aparenţele sub orice formă. Nu pozează niciodată în victimă, iar atunci când îi este ameninţată poziţia, atacă fără remuşcări, cu consecinţe dintre cele mai devastatoare. În unele cazuri, acceptă unele remarci sau chiar critici de la persoanele dragi, foarte apropiate, dar în nicio situaţie nu va accepta aşa ceva din partea unui străin.

2. Scorpionul este una dintre cele mai puternice zodii înzestrate cu o ambiţie nemărginită şi o încredere în sine uimitoare, caracteristici care îl ajută să depăşească orice situaţie tensionată. Această situaţie este din cauza faptului că este una dintre cele mai orgolioase zodii, iar atunci când este păcălit sau provocat, devine un real pericol. Arma sa ascunsă este falsa modestie, pentru că, deşi nu pare a accepta cu uşurinţă complimentele, cu atât mai greu acceptă orice părere negativă despre propria persoană. Deşi acceptă unele critici bine întemeiate, menţine o atitudine extrem de rezervată şi uneori chiar ranchiunoasă, în privinţa oricui are ceva de spus în acest sens.

3. Atunci când facem un clasament al celor mai temperamentale şi puternice zodii, cu siguranţă nu-l putem omite din top pe Berbec, care este un orgolios cunoscut. Deşi este o fire sociabilă, care leagă foarte uşor prietenii, nu iartă la fel de uşor. Născut sub semnul Focului, Berbecul este celebru pentru încrederea pe care o are în propriile forţe, iar atunci când o persoană apropiată îl trădează, devine extrem de orgolios şi inabordabil. Pentru că are opinii personale foarte clare, crede că are întotdeauna dreptate, de aceea nu va accepta nicicând reproşurile de niciun fel şi va prefera să rupă orice relaţii cu persoana respectivă. Atunci când îşi propune ceva, nimic nu îi poate sta în cale pentru a-şi îndeplini obiectivele.

4. Racul este şi el o zodie care nu tolerează critica sub nicio formă şi în mod special, nu permite reproşurile venite la adresa familiei sale, faţă de care manifestă o protecţie aparte. Deşi este extrem de precaut şi nu stârneşte furtuni prea des, atunci când este provocat devine de neoprit, în special în apărarea persoanelor dragi, cărora le este extrem de loial. Racul este unul dintre cele mai perfecţioniste semne zodiacale, de aceea nativii din această zodie sunt foarte sensibili la eşecuri, atât pe plan personal, cât şi pe cel profesional…

5. Taurul este o persoană extrem de introvertită şi cu mare greutate i se pot citi sentimentele. De aceea, uneori, încăpăţânarea caracteristică poate fi interpretată ca fiind orgoliu. Atunci când îi sunt înşelate aşteptările, Taurul se retrage şi devine extrem de inaccesibil, căutând astfel metoda ideală pentru a se răzbuna. Pentru acești nativi, orice datorie de acest fel trebuie plătită. Odată pierdută încrederea lor, nu mai poate fi recuperată, pentru că nu vor mai investi sentimente profunde  într-o relaţie cu o persoană care i-a rănit.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news