HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 cele mai supărăcioase zodii

Top 5 cele mai supărăcioase zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/04/Top-5-cele-mai-suparacioase-zodii.jpg

Limita dintre glumă și realitate este fină, iar atunci când este depășită se pot isca supărări. Între prieteni ne este permis să depășim unele granițe având în vedere legătura apropiată, chiar dacă ne mai supărăm, dar e mai ușor să depășim certurile.

O persoană supărăcioasă ține cont de gesturi, vorbe, chiar și o privire aruncată într-un mod ciudat o poate percepe drept ceva supărător. Este dificil să mulțumești o astfel de persoană. Mereu sunt crispate și gata de atac. Mai ales dacă ai o relație apropiată cu acea persoană, trebuie să îți măsori mereu vorbele.

Gemeni

Deși pare greu de crezut, Gemenii se supără ușor. Sunt comunicativi și tolerează orice glumă, dar sunt foarte atenți la vorbe și gesturi. Observă când ceva nu e la locul său și detectează persoanele mincinoase. Gemenii au nevoie de multă atenție, iar dacă nu o primesc, se supără și s-ar putea să rupă legătura cu tine. Au nevoie de siguranță în preajma unei persoane și îi supără oamenii neserioși. Dacă îi spui unui nativ Gemeni că ți-e cel mai bun prieten, ai grijă să nu faci aceeași mărturisire și altei persoane, cel puțin nu în prezența Geamănului.

Leu

Leii par a fi supărați pe viață în general. Sunt mereu nemulțumiți de familie, locul de muncă, bani. Dacă aștepți un nativ Leu cu masa întinsă, îi este indiferent și nu îi pasă, dar dacă nu îi oferi nimic, se supără. Cea mai mare supărare a Leilor este atunci când cineva le strică liniștea. Se închid în camera lor și îi deranjează chiar și un telefon primit de la un prieten.

Scorpion

Scorpionii pun foarte mult preț pe aspectul fizic. Dacă nu ești îmbrăcat bine în preajma lor, o consideră o lipsă de respect. Niciodată să nu îi spui unei femei Scorpion că a îmbătrânit, deoarece va rupe orice legătură cu tine. Scorpionii sunt superficiali și se supără când nu este cazul. Orice sfat, oricât de constructiv ar fi, îl iau ca pe o jignire. Ei au impresia că felul cum își organizează viața este perfect și nimeni nu ar trebui să intervină. Dacă faci un cadou unui nativ Scorpion, ai grijă să fie de firmă, altfel nu îl acceptă.

Săgetător

Unul dintre defectele Săgetătorilor este că ascultă ce zic alții despre o situație fără a fi în cunoștință de cauză. Dacă un Săgetător aude despre un prieten lucruri rele, aparent neadevărate, nu se va consulta cu el și îl va acuza. Îi supără discuțiile în contradictoriu și nu acceptă părerea altora. Pentru colegii de muncă, nativii Săgetător sunt un adevărat calvar, pentru că nu ascultă și nu sunt de acord cu nicio idee. Chiar dacă sunt zece persoane împotriva lor, nu are rost să aducă argumente pro sau contra, căci Săgetătorii se vor supăra oricum că nimeni nu ține cont de părerea lor…

Pești

Nativii Pești se supără cel mai adesea din cauza relațiilor sentimentale. Își sufocă partenerul de viață cu întrebări copilărești, apoi se supără că răspunsurile nu au fost pe măsura așteptărilor. Peșii nu își exprimă clar dorințele, ceilalți trebuie să știe ceea ce își doresc, iar dacă nu primesc, se lasă cu certuri. Cele mai frecvente argumente în certuri aduse de persoanele născute în zodia Pești sunt „pentru că așa vreau eu” și „nu mă cunoști deloc”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed