Home compatibilitate zodii Top 5 femei care fac totul pentru iubire

Top 5 femei care fac totul pentru iubire

autor Elena Yvette
935 vizualizari
Top 5 femei care fac totul pentru iubire

Iubirea este o parte integrantă a vieţii şi fiecare dintre noi îşi manifestă afecțiunea faţă de o persoană într-o manieră proprie. Unii nativi sunt mai exuberanți şi modul lor de a-şi exprima sentimentele este foarte vizibil, iar alţii sunt exact opusul acestora, fiind mai reținuți.

Printre cele douăsprezece semne ale zodiacului, există cinci care sunt pasionale şi care fac totul pentru iubire. Acestea sunt uşor de recunoscut, fiind vorba despre femeile din zodiile Gemeni, femeile Vărsător, femeile Fecioară, femeile Rac şi femeile Balanţă. Dacă eşti curios cum îşi manifestă dragostea femeile din cele cinci zodii care ar face totul pentru iubire, îţi recomandăm să citești în continuare acest articol.

  1. Gemeni

Locul fruntaș în locul celor 5 femei care fac totul pentru iubire este câştigat detașat de femeile posesoare ale semnului zodiacal al Gemenilor. Trăsăturile principale ale acestora sunt înţelepciunea, responsabilitatea şi dedicarea. Mai exact, reprezentantele sexului frumos născute în zodia Gemenilor sunt femei foarte bine ancorate în realitate, cu picioarele pe pământ, care îşi asumă responsabilitatea fiecărei relaţii şi care sunt extrem de dedicate partenerului lor.

Acestea sunt femei mobile, care se pot desprinde de idealurile lor, pot renunţa la planurile lor pentru bărbatul pe care îl au alături. Se adaptează repede oricărei noi circumstanţe şi se mulează pe dorinţele şi interesele partenerului. Astfel că, din dragoste, acestea se pot muta într-un nou oraş, chiar dacă nu sunt sigure de ceea ce urmează să se întâmple acolo sau dacă se vor descurca. De asemenea, ele singure îşi anulează inițiativele, pentru a permite partenerului lor să-şi desfășoare propriile iniţiative, chiar dacă acestea pot să nu fie neapărat mai bune decât ale lor. Gemenele ştiu să iubească şi o fac din tot sufletul.

  1. Vărsător

Pe locul al doilea în topul celor 5 femei care fac totul pentru iubire se află nativele Vărsător. Spontaneitatea nativelor Vărsător se reflectă şi în planul sentimentelor, în modalitatea în care îşi exprimă sentimentele de iubire faţă de o persoană. O relaţie cu o nativă din zodia Vărsător este o adevărată aventură şi poate fi una dintre cele mai plăcute experienţe pe care cineva le poate avea. Aceste native se reinventează permanent cu scopul de a oferi partenerului şi, implicit, relației, elementul de noutate şi pentru a ţine la distanţă situaţiile monotone, rutina care poate dezbina foarte uşor o relaţie.

Aceste native sunt asemenea unui magnet cu partenerul de cuplu: îi ţin aproape pe cei dragi lor, făcându-i să se simtă iubiți, doriţi şi admirați. Faptul că cineva este într-un continuu proces de schimbare pentru a te mulțumi pe tine este un lucru care flatează şi, totodată, extrem de valoros, deoarece înseamnă că acea persoană va face tot ce îi stă în putinţă pentru a proteja relaţia, pentru a o menţine în cele mai bune condiţii.

  1. Fecioară

La mijlocul clasamentului se află nativele Fecioară. În ceea ce le priveşte pe nativele Fecioară, acestea sunt persoane loiale şi foarte sigure pe ele însele, astfel că, dacă ai o relaţie cu o femeie Fecioară, foarte probabil că simţi şi tu că ea este stâlpul emoţional al relației. Aceste femei sunt firi sensibile şi sufletiste, fiind capabile de a face multiple sacrificii pentru a păstra integritatea emoţională a relației de cuplu şi, din acest motiv, relaţiile acestora pot da senzaţia de stabilitate, confort şi implicare reciprocă, ceea ce şi este în totalitate adevărat.

Unul dintre cele mai valoroase atribute ale acestor native face referire la faptul că, în virtutea sentimentelor, femeile Fecioară acceptă fără prejudecăți orice om în viaţa lor, atât cu bune, cât şi cu rele şi, mai mult decât atât, îşi dau interesul să îl transforme în cea mai bună variantă a lor, având o determinare ca şi cum ar fi vorba despre propria lor persoană. Dacă le câştigi încrederea, poţi spune că ai tras lozul câștigător.

  1. Rac

Pe penultimul loc în topul celor 5 femei care fac totul pentru iubire se află femeile Rac. Pe posesoarele semnului zodiacal al Racului le recunoști după faptul că, în vâltoarea emoțiilor lor de iubire adoră să experimenteze, să depăşească aşteptările şi fac asta cu armele pe faţă şi folosindu-se de toate resursele de care dispun. Dacă ai o relaţie cu o femeie Rac, atunci ai o relaţie cu o persoană sigură pe ea însăși, o persoană de la care te poţi aştepta să te întoarcă pe dos.

Sunt femei pasionale, loiale şi o relaţie cu acestea îţi va oferi oportunitatea de a evolua simultan cu ele. Sunt foarte atente la limbaj, iar astfel te poți aștepta ca numai discursul lor să fie unul cât se poate de seducător şi intrigant. Din iubire, ele îşi vor forţa limitele pentru tine, căutând să îşi depăşească permanent condiţia şi să te facă mândru de ceea ce ai alături. Te vor aduce în sânul familiei lor şi te vor face să te simţi ca şi ar fi propria ta familie.

  1. Balanţă

Pe ultimul loc, însă cu nimic mai prejos, se află femeile Balanţă. Alături de o nativă Balanţă poţi trăi o iubire foarte duioasă, armonioasă şi liniștitoare. Femeile Balanţă sunt familiste convinse, genul acela de femei în casa cărora miroase mereu a plăcinte şi prăjituri pregătite pentru poftele soţului, indiferent de oră. De asemenea, femeile Balanţă sunt foarte generoase şi te poţi aştepta de la ele să fie foarte atente cu tine, mereu vor şti când ţi se termină parfumul pentru a-ţi cumpăra unul nou, mereu vor avea grijă să sărbătorească aniversarea relației voastre…

Sunt asemenea unor cărţi deschise, îşi deschid sufletul foarte uşor, iar astfel te vor face să te simţi confortabil să îţi expui trăirile fără să te simţi jenat sau, mai bine spus, fără să ai reţineri. O astfel de femeie va uita de grijile şi problemele ei şi se va concentra pe tine şi pe rezolvarea problemelor tale. Femeile Balanţă se vor da peste cap să îţi pună lumea la picioare şi să te facă să te simţi dorit.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies