HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 femei care vor face orice să te ţină lângă ele, în funcţie de zodie

Top 5 femei care vor face orice să te ţină lângă ele, în funcţie de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/04/Top-5-femei-care-vor-face-orice-să-te-ţină-lângă-ele-în-funcţie-de-zodie.jpg

Există femei care s-au născut să fie lider în orice situaţie, iar viaţa de cuplu nu este o excepţie de la această regulă. Deşi dominatoare şi puternice, acestea ştiu cum să-şi facă partenerii fericiţi şi cum să păstreze o relaţie de armonie în familie.

1. Femeia Leu este, cu siguranţă, cea mai dominatoare dintre toate semnele zodiacale, genul de femeie iubitoare, dar extrem de posesivă, ce nu poate fi supusă de niciun bărbat. Cu toate acestea, Leoaica va şti mereu cum să-şi ţină bărbatul lângă ea şi cum să-l facă fericit.

Oricine va încerca să ţină din scurt o astfel de femeie o va pierde cu siguranţă, pentru că nu suportă să fie supusă şi va ieşi din relaţia cu un partener care nu o va lăsa liberă, căutând în continuare perechea ideală. Având o personalitate extrem de puternică, Leoaica este femeia care are nevoie de admiraţie, apreciere şi respect în mod constant şi va intui mereu nevoile partenerului său, asigurându-i tot sprijinul necesar.

2. Femeia Berbec este cea care are mereu iniţiativa într-o relaţie şi îi alege mereu doar pe acei parteneri care acceptă să fie dominaţi, să fie supuşi regulilor sale. Are nevoie de un bărbat care să o accepte aşa cum este, care să o lase să ocupe poziţia dominantă în relaţie. Ea ştie mereu cum să cucerească bărbatul care îi place, cum să-l atragă şi să-i ofere tot ce are nevoie pentru a fi fericit într-o relaţie.

3. Femeia Capricorn, având nevoie de control în toate aspectele, are nevoie cu siguranţă să fie şefă şi în relaţia de cuplu, de aceea partenerul ales de ea va fi mereu puţin mai slab, pentru a putea să-l controleze aşa cum vrea. Deşi aparent nu este genul de lider în relaţia de cuplu, de fapt ea este cea care domină şi conduce totul din umbră. Cu toate acestea, partenerul de viaţă este mereu fericit în relaţia cu o femeie Capricorn, pentru că aceasta va şti mereu să-i satisfacă toate nevoile şi să-l facă fericit, iubindu-l şi respectându-l.

4. Nativa din Săgetător este genul de femeie puternică, inteligentă, care are nevoie lângă ea de un partener care să o susţină în orice situaţie şi să o accepte aşa cum este. Bărbatul ideal pentru ea este cel care îi apreciază spiritul de iniţiativă, care îi oferă libertatea de care are nevoie, iar ea, la rândul său, va şti mereu să-i îndeplinească şi cele mai ascunse dorinţe, pentru a reuşi echilibrul mult dorit în viaţa de cuplu. Femeia Săgetător este genul care se plictiseşte repede, dar atunci când va găsi bărbatul ideal, va face orice să-l ţină lângă ea şi va încerca să menţină mereu vie flacăra pasiunii în relaţie, pentru a evita monotonia care o poate distruge…

5. Nativa din Taur este femeia ideală care poate lega o relaţie stabilă şi de şi de lungă durată cu un partener, atât timp cât acesta îi acceptă rolul dominant în relaţie şi îi înţelege nevoia de libertate. Femeia Taur este cea care va respecta mereu valorile familiei, va şti să îi fie fidelă partenerului, îl va iubi şi îl va respecta mereu, reuşind astfel să menţină o relaţie extrem de frumoasă de iubire. Deşi cunoscută ca fiind încăpăţânată şi dominatoare, dacă este sigură de dragostea bărbatului său, va fi partenera ideală de viaţă şi va şti să formeze o legătură indestructibilă cu acesta.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed