HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii ai căror nativi sunt făcuți să fie soți

Top 5 zodii ai căror nativi sunt făcuți să fie soți

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views 3 minute timp de citit

Sigur te-ai gândit cum o să vrei să arate soțul tău, să fie înalt sau scund, brunet sau blond, care să fie culoarea ochilor, dar te-ai gândit ce zodie să fie? Care crezi că este cel mai bun soț în funcție de zodie?

Îți vom arăta care sunt cele cinci zodii ai căror nativi sunt făcuți să fie soți.

  1. Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt primii atunci când vine vorba despre însurătoare. Bărbatul Berbec știe să facă în așa fel încât femeia de lângă el să nu-și dorească niciodată să îl părăsească. Drept tătic va fi unul excelent și, chiar dacă nu este foarte atras de gândul de a avea bebeluși, își va ajuta soția cu tot ce poate. Se simte mândru că își poate întemeia o familie frumoasă cu care să își petreacă toată viața, cu bune și rele.

  1. Gemeni

Atunci când este vorba despre angajamente, Gemenii, nu pot fi întrecuți, chiar dacă se spune despre ei că le cam fug ochii și că sunt cu două fețe. Chiar dacă imaginea Gemenilor este de a fi cuceritori, dacă viitoarea soție îi va cuceri din prima, aceștia vor fi fideli și cei mai buni părinți. În calitate de tătici, aceștia își vor îndruma și ajuta copiii cu absolut tot ce le stă în putință.

  1. Rac

Dacă ați avut vreo relație cu un bărbat Rac, atunci știți că acesta este cel mai mare familist. Își pune întotdeauna partenera pe primul loc și se consultă la absolut orice cu ea. Este un soț devotat și adoră să facă mai tot timpul cadouri soției. Ca tată, refuză să creadă că aceștia vor crește și că se vor descurca singuri, deoarece iubește să fie în preajma copiilor, să îi ajute cu tot ce trebuie, să îi protejeze, să se poată juca împreună cu ei.

  1. Balanța

Bărbații din zodia Balanță au un temperament calculat și sunt în permanență în echilibru. Pentru ei, orice decizie luată este gândită de foarte multe ori, până decid dacă este bună sau nu.

Când vine vorba despre însurătoare, acesta va spune „Da!” din toată inima. Dacă te-a ales de soție, înseamnă că te iubește necondiționat. Ca părinte, va fi cel mai bun, ca în tot ceea ce face.

  1. Capricorn

Bărbatul Capricorn se spune că ar trebui să fie ultimul din această listă, însă atunci când vrea să se așeze la casa lui, undeva pe la 30 de ani, acesta visează la cea mai frumoasă familie. Odată ce este al tău, ai grijă de el. Este un bărbat pretențios, însă este atent la detalii. Dacă l-ai convins că ești absolut tot ceea ce el a căutat până atunci, poți fi sigură că nu te va înșela vreodată. Își dorește copii cu aleasa inimii lui, iar când se va întâmpla asta, îți va demonstra că este cel mai bun tată pe care acei copii îl pot avea…

Te-ai hotărât ce zodie alegi pentru a-ți întemeia familia mult dorită?

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed