Home Horoscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii care au şansa să câştige la X Factor anul acesta

Top 5 zodii care au şansa să câştige la X Factor anul acesta

autor Elena Yvette
552 vizualizari

Unul dintre cele mai râvnite premii este premiul cel mare la concursul foarte popular la noi în ţară, dar şi peste hotare, X Factor. Anul acesta cu siguranţă va veni cu multe voci bune şi pregătite să intre în lupta pentru marele premiu. Haideţi să vedem ce spun astrele despre zodiile cu şanse mari să câştige la X Factor anul acesta.

Top 5 zodii care au şansa să câştige la X Factor anul acesta

5. Una dintre zodiile care pot obține mult doritul premiu este Capricornul. Organizat şi ambiţios cum este el, va fi cu siguranţă pregătit să suporte criticile constructive şi să lucreze pentru a-şi îmbunătăţi vocea şi a deveni o prezenţă din ce în ce mai plăcută pe scenă. Problema Capricornului este faptul că nu prea suportă să primească indicaţii în mod constant, aşa că totul va depinde de cum îşi va gestiona nervii şi cât de multă răbdare va avea fiind supus presiunii.

4. Berbecul poate intra liniştit în lupta pentru marele premiu de la X Factor, pentru că are şanse mari de câştig. Talentul nu îi lipseşte şi, în plus, are şi acel ceva care atrage şi îl face plăcut publicului. Problemele apar doar atunci când i se spune ce să facă. Berbecul preferă să facă lucrurile în felul lui, căci aşa crede el că va ieşi cel mai bine. Juriul şi coordonatorii pot deveni inamicii lui din această cauză, ceea ce nu ar fi deloc în interesul său.

3. Leul se va arunca şi el cu toate forţele în această bătălie. Va da tot ce are el mai bun şi nu se va da în lături de la nimic când vine vorba de etalarea talentului. Cel mai important pentru zodia Leu în concursul X Factor este să i se potrivească juratul care îl va ajuta în drumul său. Dacă aceştia nu se înţeleg, şansele sale de câştig vor scădea semnificativ. Totuşi, până atunci, singura grijă a Leului ar trebui să fie scena şi tot ceea ce ţine de ea, căci este unul dintre concurenţii cu un cuvânt de spus la X Factor.

2. Pe podiumul de la X Factor va fi cu siguranţă şi o Balanţă. Farmecul acesteia, talentul şi dedicaţia pe scenă nu vor trece neobservate nici de către juriu, nici de către public. Prezenţa scenică este o calitate înnăscută a Balanţei. Aceasta și vocea sunt cu siguranţă reţeta succesului într-un concurs aşa cum este X Factor. Dacă Balanţa nu se va lăsa copleşită de emoţii şi, familistă fiind, nu se va gândi prea mult la dorul de casă, va fi cu siguranţă marea câştigătoare în anul 2017…

1. Fecioara, fiinţă dedicată tuturor lucrurilor care ţin de partea artistică, va da tot ceea ce are ea mai bun în concursul de talent muzical. Prin intermediul oamenilor din jur va reuşi să scape de toate inhibiţiile şi să reuşească să impresioneze prin calităţile sale de artist complet. Atât timp cât asculta sfaturile celor din jur, Fecioara nu va avea nicio problema în a deveni cunoscută drept marea câştigătoare de la X Factor de anul acesta.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies