TOP 5 ZODII CARE FRÂNG INIMI

Share

Este bine de știut faptul că există în horoscop câțiva nativi care fac parte din categoria zodiilor care frâng inimi, iubind să se joace cu dragostea care le este oferită. Acest lucru nu pare a fi prea benefic pentru cei care se află în postura persoanelor care iubesc astfel de nativi, deoarece inima lor va fi frântă în mii de bucățele.

Pentru cei care se îndrăgostesc de nativii din aceste zodii, iubirea este o pacoste, deoarece sunt șanse minime ca nativii de mai jos să ajungă să dezvolte sentimente însă acest lucru nu este imposibil! Chiar dacă sunt șanse reduse, acești nativi vor putea ajunge să iubească, la rândul lor, însă doar oameni puternici, care dau dovadă de multă răbdare și care nu vor pleca atunci când se vor lovi de indiferența de care dau dovadă nativii.

  1. TAUR

Acest nativ este un romantic incurabil însă, de cele mai multe ori, îi va face pe restul oamenilor să sufere, prin prisma faptului că numeroase persoane se îndrăgostesc de el, dar el nu simte la fel. TAURUL este un nativ care iubește cu tot sufletul său însă foarte greu găsește persoana potrivită pentru el. Totuși, cu ajutorul caracterului său frumos, plin de dragoste și sensibilitate, va emana multă atracție pentru cei care îl înconjoară, iar, treptat, numeroase persoane se vor îndrăgosti iremediabil de acest nativ de Pământ. Totuși, TAURUL este o persoană sinceră și nu dorește să facă rău nimănui, dar nu se poate minți pe sine afirmând că este îndrăgostit când, de fapt, nu este așa. Va frânge multe inimi însă pe majoritatea nu le va frânge în mod voit, deoarece nu ar putea face rău nimănui fără să nu aibă mustrări de conștiință.

  1. LEU

LEUL este una dintre cele mai pasionale zodii, fiind gata să facă numeroase sacrificii pentru cel pe care îl iubește. Partenerul de viață al acestui nativ de Foc se va bucura de numeroase privilegii, simțindu-se foarte norocos că este sufletul-pereche al nativului. Totuși, restul oamenilor nu se vor putea bucura de iubirea puternică a LEULUI, iar acest lucru va reprezenta o durere nemărginită pentru cei care și-ar dori o relație cu el. Acest lucru este alimentat de faptul că este foarte prietenos, comportându-se mult prea frumos și afectuos cu oamenii cu care nu are niciun fel de relație amoroasă. Nu conștientizează faptul că atenția pe care o oferă conduce spre o durere atât mare. De cele mai multe ori, nativul nu frânge inimi voit însă se poate întâmpla să facă din această activitate o plăcere.

  1. VĂRSĂTOR

Nativul de Aer este unul dintre cei mai jucăuși nativi însă, atunci când vine vorba de capitolul dragoste, lucrurile ar trebui să stea diferit, deoarece este un capitol extrem de sensibil, care nu ar trebui să reprezinte o sursă de distracție pentru el. VĂRSĂTORUL preferă aventurile, fiind un nativ foarte rebel. Acest lucru este și din cauza faptului că îi este teamă să își asume riscuri, să se implice în ceva serios și să învețe cum să pună pe altcineva pe primul loc în viață. Este o persoană foarte charismatică, emanând mult optimism și voie bună în jur.

Cine nu ar vrea să fie înconjurat de oameni pozitivi? Se pare că acest nativ iubește să cunoască foarte mulți oameni, iar acest lucru ar putea reprezenta un impediment pentru o relație foarte serioasă și stabilă. De asemenea, este un nativ care urăște rutina, iar atunci când se plictisește, lasă în urmă partenerul. Este o persoană care va schimba foarte mulți parteneri și va frânge multe inimi până va întâlni sufletul-pereche, alături de care să poată să se bucure la maximum de viață.

  1. BALANȚĂ

Acest nativ de Aer este recunoscut de tot zodiacul prin prisma faptului că este o persoană sensibilă și romantică, afectuoasă și grijulie, care își canalizează toată atenția pe relația pe care o va avea. Totuși, BALANȚA se încadrează în topul zodiilor care vor frânge inimi, fiindcă este un nativ foarte selectiv. Deși îi place să cunoască multe persoane, pentru a avea ulterior de unde alege, nu dezvoltă sentimente pentru acestea.

Totuși, cei care-l înconjoară vor începe să simtă o puternică atracție față de acest nativ, deoarece se evidențiază prin bunătatea și blândețea de care dă dovadă. BALANȚA nu dorește să facă rău nimănui însă o va face, chiar dacă nu în mod voit. Acest nativ are nevoie de un partener dotat cu multă bunătate, afecțiune, iubire față de semeni, dar și mult calm. Dacă sunteți îndrăgostit de o persoană care face parte din sfera nativilor BALANȚĂ, trebuie să depuneți mult efort pentru a demonstra că sunteți înzestrat cu cele mai importante calități.

  1. SĂGETĂTOR

Se spune că indiferența doare cel mai tare, iar nativul SĂGETĂTOR demonstrează acest lucru mai bine decât oricine altcineva. Acestuia îi place să frângă inimi, făcând un concurs din această activitate și încercând să își bată propriul record în fiecare zi. Este foarte charismatic, iar acest lucru va reprezenta un magnet pentru persoanele din jur.

Este foarte prietenos, amabil, romantic și grijuliu la început însă pe măsură ce lucrurile avansează, va deveni din ce în ce mai distant, frângând inima celui de alături. Cu un nativ SĂGETĂTOR, oamenii din jur trebuie să se comporte cu foarte multă prudență, fiind atenți la orice mișcare pe care o face acesta. De asemenea, nativul de Foc face regulat concurs cu prietenii săi pentru a vedea cine poate frânge mai multe inimi într-un interval cât mai scurt de timp, iar acest lucru nu reprezintă decât o trăsătură negativă în portofoliul nativului. Totuși, atunci când iubește cu adevărat, va uita de alte persoane și se va axa doar asupra celei pe care o iubește. Va ajunge, de multe ori,  să fie cu inima frântă, deoarece karma îl va pedepsi pentru toate jocurile murdare pe care le face…

Dacă unul dintre acești nativi v-a frânt inima, nu trebuie să vă descurajați și să renunțați la iubire, deoarece va veni momentul când veți găsi persoana potrivită, care nu se va juca cu sentimentele sincere pe care le dezvoltați!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news