HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii care iși vor găsi cu greu iubirea în 2020

Top 5 zodii care iși vor găsi cu greu iubirea în 2020

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/01/Top-5-zodii-care-isi-vor-gasi-cu-greu-iubirea-in-2020.jpg

Se spune că fiecare dintre noi își va găsi cândva jumătatea. Însă, unele zodii vor găsi iubirea adevărată mai greu decât au crezut. Care sunt acele zodii? Haideți să vedem.

Rac:

Racii își doresc ca totul să se întâmple foarte repede, să evolueze relația cât se poate de rapid. De aceea, aceștia își sperie partenerul cu cu planuri pentru căsătorie la foarte puțin timp după ce s-au cunoscut. Trebuie să lăsați totul la îndemâna sorții, când e dat să fie, atunci va fi. În acest caz, în 2020 trebuie să nu te grăbești cu partenerul.

Berbec:

Berbecul este zodia cea mai egoistă, de aceea iubirea nu îi prea bate la geam. Berbecul se așteaptă ca partenerul să îi dăruiască toată iubirea lui, dar în schimb el să nu dăruiască mai nimic. În acest an, pasiunea lipsește cu desăvârșire din vocabularul unui Berbec. Pentru a-și putea găsi iubirea, aceștia ar trebui să se gândească la faptul că nu se poate întâmpla în viața de cuplu doar cum vor ei, iar dacă nu mai lasă de la sine își vor găsi cu greu sufletul pereche, cu care să se poată înțelege așa cum le place lor.

Fecioara:

Problema Fecioarei este foarte clară: aceasta este prea timidă și îi este foarte greu să treacă peste. Indiferent de situație, Fecioara trebuie să își demonstreze că dacă vrea, poate obține ceea ce își dorește, tot ceea ce trebuie să facă este să fie mai încrezătoare în forțele proprii. Pentru Fecioară există riscul de a rămâne singură, dacă nu renunță la gândul de iubire ca în filme, povești cu prinți, prințese și iubiri până la adânci bătrâneți. De aceea, trebuie să treacă de fantezia pe care și-a creat-o și să revină pe pământ, până nu este prea târziu.

Săgetător:

Săgetătorilor le este greu să păstreze o relație de lungă durată, deoarece aceștia văd anumite defecte la parteneri, iar acest lucru îi împiedică să își găsească iubirea cea mare. Ceea ce trebuie să facă cu adevărat este să pună în balanță defectele pe care le vede la partener și calitățile lui, mai apoi să pună punct relației. Mai trebuie să se gândească la faptul că, la rândul lui, și el are defecte, dar care din iubire pot fi acceptate de ceilalți, lucru pe care și el ar trebui să îl facă la rândul lui cu cei din viata sa.

Pești:

Peștii trebuie să se deschidă mai mult în fața partenerului. Peștii se poartă copilăresc atunci când vine vorba despre relații. De aceea, ei iau totul în joacă, fără a se gândi că ar fi cazul să își găsească iubirea la care visează. Este adevărat că poate nici nu caută unde ar trebui. De cele mai multe ori, sufletul lor pereche se află chiar în fața lor, fără ca aceștia să își dea seama sau poate nu vor să își dea seama, de teama că ar putea strica ceva ce acum e frumos exact așa cum e…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed