HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii care se gândesc mai mult la partener când sunt intr-o relatie

Top 5 zodii care se gândesc mai mult la partener când sunt intr-o relatie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views 3 minute timp de citit

In topul celor cinci zodii care se gândesc în permanență la partener exista nativi care au caracteristici asemănătoare în ceea ce privește acest subiect si, de aceea, ne este destul de greu să le delimităm între ele.

Te numeri printre aceste cinci zodii?

Balanța – Este zodia care iubește cu adevărat și vrea să scoată din partener tot ceea ce este mai bun. Balanța urmărește perfecțiunea, de aceea mintea ei este mai tot timpul îndreptată spre partener. De multe ori, Balanța se pune pe locul doi pentru a-i fi aproape persoanei iubite.

Rac – Zodia Rac se îndrăgostește foarte greu, dar când o face se asigură că partenerul știe foarte bine asta și că se poate baza oricând pe el, mai ales dacă se află într-o problemă. Racul nu acceptă ideea de despărțire, chiar dacă poate partenerul a greșit, tinde să îi găsească scuze pentru a rămâne toată viața alături de cel iubit, fiindcă odată îndrăgostit, nu poate renunța la ideea de a nu se mai gândi la partenerul său.

Pești – Probabil Peștii sunt cei mai dependenți de partener. Dacă s-ar putea, ar fi alături de partener non-stop, ar lăsa orice pentru persoana iubită, nu contează că este vorba de serviciu, prieteni sau de orice intervine între ei. Chiar dacă uneori nu sunt de acord cu comportamentul celuilalt, Peștii tac și iartă, deoarece se gândesc la faptul că în viitor partenerul se va gândi la ceea ce au făcut pentru el și că se va schimba de dragul relației. Când un Pește se îndrăgostește, îi va fi destul de greu să renunțe la persoana iubită, fiind puțin obsedat aceasta.

Fecioara – Cea mai mare încredere în partener o are Fecioara. Totul se învârte în jurul persoanei iubite, lăsând orice la îndemâna lui, fie ca îi convine, fie că nu, dar suferă în tăcere pentru a nu pierde marea sa iubire. Dacă se întâmplă să se despartă, ia toată vina asupra sa, gândindu-se permanent cum se pot împăca, deoarece pentru nativul din aceasta zodie a fost o iubire sinceră. Fecioara vrea să fie perfectă din toate punctele de vedere, crezând că așa persoana iubită o poate iubi mai mult decât orice. Are nevoie să audă din partea partenerului că este iubită și apreciată pentru tot ceea ce face pentru relația pe care o are și vrea ca acesta să îi acorde toată atenția de care are nevoie la fel cum face și ea cu el…

Săgetător – Pentru Săgetător, lipsa iubirii este foarte greu de imaginat. Chiar dacă nu este partenerul potrivit, încearcă să îl schimbe, astfel încât să îl iubească necondiționat. Săgetătorul nu poate sta singur, are nevoie de cineva în viața lui în permanență, ignorând greșelile, iertând tot, pentru ideea de iubire. Orice greșeală ar face partenerul, Săgetătorul i-o va ierta de fiecare dată, fără a sta pe gânduri. Chiar dacă este o relație nepotrivită și care în cele din urmă îi poate răni pe ambii parteneri, Săgetătorul continuă să iubească, deoarece iubește fără teamă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed