HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii care se îndrăgostesc repede și iremediabil

Top 5 zodii care se îndrăgostesc repede și iremediabil

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,4K views 3 minute timp de citit

Când vine vorba de dragoste, de iubire şi sentimente, toţi suntem sensibili şi slabi, chiar dacă o arătăm sau nu. Unii îşi pierd capul mai repede și se dau de ceasul morţii, pe când alții nu acceptă în veci că dragostea le pune capac încă de la primele întâlniri.

Ei bine, vă invităm să vedeți în cele ce urmează topul alcătuit de noi, şi anume care sunt cele cinci zodii despre care se spune că se îndrăgostesc extraordinar de repede şi cum gestionează acestea întreaga situație atunci când este cazul.

  1. Peşti

Este cea mai sensibilă zodie din acest punct de vedere. Peștii sunt extrem de visători şi rareori îi vei găsi cu picioarele pe pământ, privind cu realism lucrurile care se întâmplă în jurul lor. Ei pun mare accent pe iubire şi îşi controlează întreaga viaţă în funcţie de ceea ce simt. Se îndrăgostesc şi foarte repede, adică se lasă uşor cuceriţi de câteva vorbe frumoase şi gesturi în momentele de singurătate, chiar dacă nu de fiecare dată se vor deschide complet în faţa ta.

  1. Rac

Pe locul doi în acest clasament, bineînţeles că sunt Racii, alţi sensibili şi ahtiaţi după iubire, sentimente, ataşament, stabilitate şi siguranţă. Sunt nişte romantici care îşi pun bazele în fiecare nouă relaţie, în fiecare partener ce reuşeşte să treacă puţin peste carapacea lor ușor misterioasă, diferită şi complicată în acelaşi timp. Mizează pe iubirea adevărată, pe ideal pe care îl vor căuta toată viaţa dacă este nevoie – din această cauză vor suferi extraordinar de mult după fiecare eşec provocat de neconcordanța dintre vise, aşteptări şi realitate.

  1. Balanţă

Nativul acestei zodii este un romantic incurabil ce nu se lasă cu una, cu două, când vine vorba de viitorul partener de viaţă. Caută şi încearcă diferiţi pretendenţi în care îşi pune toate bazele, până aude acel click ce îi declanșează şi mai multă atenţie şi îl face să se îndrăgostească nebuneşte, iremediabil. Nu crede în jumătăţi de măsură şi, în momentul în care consideră că persoana de lângă îi merită toate eforturile, va lăsa totul pentru binele şi confortul acesteia.

  1. Berbec

La Berbec nu cred că v-aţi fi aşteptat vreodată, având în vedere cât de încăpăţânat şi dificil este însă la el îndrăgosteala vine mai mult în legătură cu pasiunea şi dorinţa de a experimenta tot ce este nou. Dacă reuşeşti să-l dai peste cap cu ceva ceva la fiecare întâlnire, îl vei ațâța atât de tare, încât nu-ţi va mai da drumul. Se plictiseşte extraordinar de repede, aşa că îşi va căuta repede un alt partener care să-l stimuleze dacă tu nu o mai faci, iar dragostea i se duce exact aşa cum a şi venit: pe neaşteptate.

  1. Săgetător

Având în vedere că este o fire libertină, nonconformistă şi îndreptată spre nou, spre adrenalină, bineînţeles că se îndrăgosteşte şi îşi pierde capul la orice pas, mai ales dacă interlocutorul i se aseamănă câtuşi de puţin şi doreşte să trăiască prezentul la maximum. Dacă se simte prins în plasă şi crede că îi îngrădeşti libertatea, imediat va bate în retragere şi îşi va căuta o nouă prioritate pe care să se axeze în următoarea săptămână, lună – o nouă iubire…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed